Arama sonuçlarınız

1. S

2. motor ve ömürlük motor olarak SpeedTwin 900

Merhaba, CL250'den başka bir motora geçmek istiyorum. Speed Twin ikinci elleri 450 bandında temiz motorlar var şu an. Cafe racer modellerden devam etmek istiyorum ve ömürlük olmasını istiyorum. Aklımdaki diğer seçenekler Kawa Z650RS ve v7 Stone. Satış sonrası için araştırdım ve hepsi zayıf...
  2. S

moto guzzi ve royal enfield ikilemi.

Merhaba, motor sürmeye 2-3 ay önce başladım. cafe racer ve scrambler dışındaki motorlar ilgimi çekmiyor ki şu anda da bir tane mutt'ım var. aileden kalan bir miras durumu oldu ve motorumu yükseltmek istiyorum. 2-3 ay motor yükseltmek için az bir süre farkındayım ama yarın ne olacağını...
  3. S

Manitayla kafa dinlemelik tatil için neresi?

merhaba, yaklaşık 3 yılık sevgilimle ayrılıp yeni barıştık tekrardan. kafa dağıtmak için bir yerlere gitmek istiyoruz, aynı zamanda gideceğimiz tarihlerde 27 yaşına giriyor olacağım belki bir gece club falan takılabiliriz ama amacımız sessiz sakin pubta bira içip bir gece de deniz kenarı bir...
  4. S

Togo motor hakkında.

selamlar, togo motor diye bir marka gördüm geçenlerde. 250 lik bir cruiser motoru var ve tip olarak fena değil, alacağımdan değil ama hiç bilgi bulamadım sağ solda. türk malı olduğunu söylüyorlar sitesinde ve sanırım falcon bünyesinde emin değilim. bu firma hakkında bilgisi olan var mı? 250cc...
  5. S

2 ayda uzun yol.

Merhabalar, 2 aydır aktif motor kullanmaktayım. CL250 motorum vardı fakat satıp Mutt Akita 250 aldım şu an. Bu motor ile Temmuz gibi kız arkadaşımın yanına Fethiye'ye gidip orda gezip tek başıma dönme amacım var. Kamplı olacak, bir sırt çantası ve çadır alacağım. Çadırım ufak. 6 aylık bir...
  6. S

CL250 gidon alçaltma.

Merhabalar, 4 aydır CL250 kullanmaktayım, motoru epey kişiselleştirdim, gidonunu cafe-racer tarzı yapmak istiyorum. Bunu nasıl ya da nerede yaptırabilirim?
  7. S

TR'de cruiser, scrambler, cafe racer motor tercih edilmemesi

Abiler merhaba, yıllardır motosiklete ilgim vardı, 25 yaşındayım. daha yeni cl250 ile aranıza katıldım. yıllardır sokaklarda gezerken hiç cruiser, scrambler ya da cafe racer tarzı retro motorlar görmüyorum. çok nadir yani. bu kültürün olmama ya da oturmama sebebi nedir sizce? gördüğüm motorlar...
  8. S

Royal enfield kampanyası hakkında

Abiler selam, Royal Enfield Hunter 350 alana iphone 14 hediye kampanyası yapmışlar. Motorun peşin fiyatı 190.000 TL, sizce nasıl kampanya? Yakıt kampanyası vardı şimdi de bunu yapmışlar.
  9. S

Temizekipman sitesi güvenilir mi?

Herkese selamlar, Quadlock arayışındayım bir süredir. Bir tek bu sitede bulabildim, daha önce alıvşeriş yapan var mı buradan acaba? Fiyatlarda epey uygun geldi sahte ürün gelmesinden endişeleniyorum.
  10. S

350.000TL Scrambler/Retro motor

Abiler merhaba, Bundan önce bir konu daha açmıştım. 25 yaşında motora CL250 ile 2-3 ay önce başladım. Honda safetyden eğitimimi de almış bulunmaktayım. CL250 beni pek tatmin etmiyor şu an ve hazır kampanyalar varken yükseltip uzun süre kullanacağım bir motor arıyorum. Ducati Scrambler düşündüm...
  11. S

Telefon tutucular hakkında

Abiler merhaba, Motorum için telefon tutucu bakıyorum. SP-Connect ve Quad Lock en iyileri diyor çoğu arkadaş. Quadlock'un TR'de satışını bulamadım bileniniz var mıdır? Ek olarak Sp Connect bakıyorum ve bir sürü parçası var bunun, gidon bağlantısı ve titreşim engelleyici artı kılıf almam yeterli...
  12. S

CL250'den Ducati Scrambler Sixty'a geçiş.

Merhaba herkese, Yaklaşık 1 aydır scooterı saymazsak ilk motorum olarak Honda CL250 kullanıyorum. Motordan memnunum fakat biraz zayıf ve titreşimli geliyor bana, ayrıca görüntü olarak Ducati Scrambler Sixty2 modelini çok beğeniyorum. 180-200.000 arası ikinci elleri var şu an sarı sitede. Sizce...
  13. S

Yeni başlayan için ekipman tavsiyeleri.

Arkadaşlar merhaba, Honda CL250 ile ilk motorumu edindim. Ekipman olarak pek bir bilgim olmadığı için sizlerden fikir almak istiyorum. Motosiklet ceketleri çok çirkin geldiği için zırh önerirseniz daha mutlu olurum. Aklımdakiler şunlar; Kask için 20-25K bütçem var, CL250 ile uyumlu retro...
  14. S

Honda CL250 depo boyama ve sorular

Fazla konu oldu silinebilir.
  15. S

Honda CL250 depo boyama ve sorular

Merhaba arkadaşlar, Geçen gün konu açmıştım motor tavsiyesi için, dün CL250' de karar verdim ve bugün kaporayı ödedim motorun sevkiyatını bekliyorum. Nakite 180'e düştüler. Bi kaç sorum olacaktı; -Çanta demiri aldım fakat çantalar çok kötüydü çanta almadım. Daha retro çantalar bulabileceğim...
  16. S

250.000TL Cafe Racer, Scrambler önerisi.

Merhabalar, Foruma yeni katıldım. 25 yaşında biri olarak 1 yıldır motor tutkum başladı, artık motor almaya karar verdim. Başlangıç motoru olarak 250.000TL bütçe ile Cafe racer / Scrambler motorlara bakıyorum. Aklımdakiler; Royal Enfield Meteor 350 Honda CL250 Mutt Mastiff 250 Sizce hangisi...

Yeni mesajlar