Arama sonuçlarınız

1. E

Motosiklette yüksek devirde gürültülü şekilde cazırtı gelmesi neydendir

Elimde Tk03 var dün 70-80 kilometrelik yol yaptım biraz zorladım ne yalan söyleyeyim gelirken kesinlikle böyle bi ses yoktu akşam motora bindiğimde her vitesin son devrine doğru baya gürültülü şekilde anlayamadığım cazırtı sesi geliyor bloktanmı grenajdanmı anlamadım boştayken veya debriyaj...
  2. E

Kaskta beden seçimi

Kaskı alalı daha bi kaç gün oldu kafama biraz zor giriyor ama tam oturduğunu hissediyorum bi kaç kişi bi büyüğünü al kafan büyür dedi benimde aklım baya bi karıştı (16 yaşındayım) kask alın hizamın ortasında duruyo üsten biraz bastırmam gerekiyor öyle olması için, saçımda şuan biraz kısa uzun...
  3. E

Kask önerisi

Elimde 6k bütcem var ls2 stream 2 veya axxis panther modellerine bakıyorum sizce hangisini almalıyım başka bi öneriniz varmı ?
  4. E

Motosiklette gaz kesince takırtı sesi çıkarması neden olur ?

Motosiklette önceden böyle bi durum yoktu en son arka tekeri söktüm zincir ayarı falan gayet iyi ama tekeri söktükten sonra bu ses ortaya çıktı gaz açınca hiç bi belirti yok ama gaz kesince arka taraftan krank krank sesi çıkıp duruyor sizce neden olur dişli somunlarını sıktım ama hala devam...
  5. E

Motosiklet sigortasını iptal etmek sorun çıkarır mı ?

Elimde Tk03 var sürekli sigorta yakmaya başladı sigorta ampülünü her taktığımda tel eriyordu bende sigortanın iki ucunu birbirine geçirdim sıkıntı yaparmı herhangi bi sorun yaratırmı bana ustaya sorduğumda şase yapmıştır dedi ama o ladar bilgim yok ne yapmalıyım tesisatı göstermek ne kadar tutar...
  6. E

Motosiklete spor filtre takılınca tekleme yapması

Motosikletime spor hava filtresi taktım (açık hava filtresi) daha fazla hava alacağı için atik olur diye düşündüm ama yüksek devirlere geldiğimde motor tekliyor gaz yemiyor ileri geri yapıyor vs hava gaz ayarı bozulduğundan olduğunu düşündüm ama gaz ayarını yapmama rağmen gene aynı durumu...
  7. E

Motosiklette tekleme neden olur

Elimde şuan kuba tk03 var motosikleti özellikle 2 ve 3. Viteslerde sündürdüğümde tekleme ve patırdama yapıyor nedeni sizce nedir
  8. E

Motosiklette ön disk cızırdaması nasıl geçer ?

Motosikletin ön fren diski hem haraket halindeyken hemde frene basınca acayip gıcırdıyor nasıl geçer bilginiz varmı
  9. E

Kuba tk03 için en iyi yağ nedir ?

Elimde kuba tk03 var 125cc daha 1000 kilometre bakımı için yağ alıcam sizce en mantıklısı nedir ?
  10. E

Kuba tk03 en iyi dişli boyutu hangisi ?

Öncelikle merhaba elimde kuba tk03 var fabrika çıkışı dişliler arka 50 önü tam olarak bilmiyorum arkanın 50 olması motoru çok yorduğunu düşünüyorum arka dişliyi 42 yapmayı düşünüyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim (fanrika çıkışı ön dişli kaçtır)

Yeni mesajlar