Arama sonuçlarınız

1. E

Motorum İkinci Marşta Devri Düşüyor ve Stop Ediyor Sorun Ne Olabilir?

Sabah çalıştırdığımda hiç bir sorun yok şakır şakır çalışıyor. Gideceğim konuma varıyorum 1 saat sonra tekrar marşa vuruyorum 2200 devirde başlıyor ve hızlıca devir düşüp stop ediyor. tekrar çalıştırdığımda gazı minik çeviriyorum sonra bir sorun olmuyor. Subap ayarı mı yapmam lazım yoksa buji...
  2. E

Plakaya Yazılan Ceza Anında Sisteme Düşüyor mu?

Popoyesten gel al ile yemek almaya gidiyordum soğumasın diye kimsenin geçmediği yolda yaya geçidi ihlali yaptım o sırada şahine denk geldim plakanı aldım ceza yedin dedi ilerledi. 1-2 saat geçti hala sisteme düşmedi. Şimdi merak ediyorum hemen düşmeli mi daha öncesinden yine derse yetismek için...
  3. E

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Arkadaşıma motor bakıyoruz önümüzde iki seçenek var başlıkta belli Ninja 400.000TL 2000KM de yatan bir motor ama şüpheliyiz yedek parça, piyasa ve bakım maliyetlerinden kaynaklı. CBR500 ise 5000KM'de 3 parça değişeni var hasar kayıtsız o da 400.000(bütçeyi arttırıp temize çıkabiliriz) İlerde...
  4. E

Aparman Yöneticisi Motoruma 2. Sınıf Araç Muamelesi Yapmaya Karar Verdi.

Merhabalar, Konu başlıkta belirttiğim gibi; normalde motosikletimi binanın demir parmaklıklarının olduğu, yapısı itibarıyla kimsenin kullanımında olmayan bir bölgeye park ediyordum. Burayı tercih etme sebebim hem motorun yağmurdan korunması hem de gözümün önünde olmasıydı. Yaklaşık 2 senedir bu...
  5. E

CB250R KTM390 Duke ile takas edilir mi

ikisi de 24 model cb250R 13000Km de ktm 5.150 ktm 330.000'e satıyor cb olan 270'e sizce takas edilir mi? parça konusunda ktm hem zor bulunuyor hem de pahalı olduğu için şüpheci yaklaşıyorum aradaki fark için 50-60 bin tl bandında ödeme yapacağım
  6. E

4Riders 4RBT3 Modeli Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir? Daha iyisi var mı?

Öğrenciyim böyle bir şeye heves ettim 6 taksitle alacağım daha iyi emsalleri var mı? ya da bu intercom kötü sunu al diyebileceğiniz
  7. E

Kuba Newlight Pro Modeli Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

2022 Model 5800KM de yaşlı bir abiden buldum karavanın arkasına atıp geziyomuş amacım 'eşşek' niyetinde binmek bir beklentim yok her yere süreceğim fiyatını uygun buldum 40 bin e veriyor. Bu motorun olumlu olumsuz yanları nedir?
  8. E

Oksijen Sensörü Ne Şartlarda Arıza Lambası Yakar?

RTR200 motorum dün yolda giderken arıza ışığı yaktı. Motorda herhangi bir performans kaybı yoktu. Ertesi gün ustaya götürdüm; oksijen sensörünün hava karışımıyla ilgili bir hata algılamış olabileceğini söyledi ve cihazla hatayı sildi. İlerde tekrar olursa kendim çözmek istiyorum. Bu sorunun...
  9. E

15K Bütçe İçin Güncel Kask Önerisi

Arkadaşıma kask bakıyorduk, “AGV K6 alacağım” dedi. Duyar duymaz direkt bir iğrenme geldi. Drift L gibi kasklar her yerde var; kaliteli olduklarını biliyorum ama bence aynı seviyede, hatta daha iyi emsalleri de var. Bu yüzden hem sağlamlık hem de kullanış açısından bir kask önerisine ihtiyacımız...
  10. E

2024 Model Bakımları Yapılmış RTR200

Severek kullandığım ancak araba alma isteğim nedeniyle satma kararı aldığım motorum satılıktır. Motor temiz kullanılmış olup bakımları düzenli olarak yapılmıştır. 8360 km’dedir. Genellikle okula gidip gelirken kullandım. Pazarlığa açığım...
  11. E

Kronik RTR200 Daktilo sesi bu mu?

Motorum 24 model rtr200 motor daha yeni 7000KM de fakat dikkatimi çeken bir şey var motor sıcakken bloktan böyle bir ses geliyor sizce şüphelenmeli miyim?https://youtube.com/shorts/jkwiFkrNr1Y?si=7cU09Ab0pofkrn8C
  12. E

A2 Ehliyette Kawasaki'nin z500 ve ninja500 modellerinden daha iyi alternatifler var mı?

Arkadaşım Kawasaki Ninja 500 modelini sıfır almayı düşünüyor; ben ise Aprilia RS 457 öneriyorum ama sanki daha iyi alternatifler de varmış gibi hissediyorum. Sizce ne önerirsiniz? Ek olarak racing ve naked harici istemiyor.
  13. E

Motorun Bütün Vergilerini Ödemeden Satış Yapılabiliyor mu?

İlk 12aylık verginin 6. ayını yeni ödedim ödedim diğerini ödemezsem satış yapabilir miyim?
  14. E

RTR200 Arka Fren Balatasını Bulamıyorum

Az önce bayi ile konuştum fabrikada yokmuş :D Balata da bitik hangi balatayı alacağımı da bilmiyorum öneride bulunursanız çok sevinirim
  15. E

2 Gün Önce Kaza Atlattım/ Arabaya Omzumu Çarptım/ İlk Ciddi Kaza Tecrübem

Trabzon Tanjant Yolu'nda sağ şeritte, yaklaşık 60 km hızla ilerliyordum. Her şey normal seyrindeyken, siyah bir yarı ticari araç aniden sağa kırdı. Neyse ki şanslıydım; manevra yapabilecek mesafem vardı. Hızlıca refleks gösterip kendimi sağa attım ama yine de omzumu arabaya çarptım. Canım hiç...
  16. E

Debriyaj telim koptu yolda kaldım

Motorum vitesteydi çalıştırmak için boşa alacaktım tak etti koptu eve gidemiyorum yapabileceğim bir şey var mı nasıl yola çıkabilirim?
  17. E

Her Marka Kaskın Bedeni Aynı Olur mu?

Scorpion Exo 391 kask almayı düşünüyorum şuan ki kaskım LS2 ve M beden kullanıyorum beden sorunu yaşar mıyım? Gözlük kullanıyorum pedlerden geçmesi önemli
  18. E

Batumdan Motosiklet Montu ve Kask Almak Mantıklı Mı?

Perşembe arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum gitmişken alayım dedim sizce daha ucuza gelir mi?
  19. E

10500KM De Rtr200'ü Drift İle Takas Yapmak Mantıklı Mı?

Motorumun kilometresi belli sıfır km drift ile takas yapmam mantıklı olur mu?
  20. E

170-180 Bin lira bütçe ile sıfır motor önerisi

Arkadaşım için açtım bu konuyu kendisi vitesli motor sürebiliyor fakat tecrübesi yok. Özellikle vitesli istiyor bu yüzden ns200 düşünüyorum(bana kalsa o para verilmez) Sizin önerileriniz nedir?

Yeni mesajlar