Arama sonuçlarınız

1. K

Hondayı bmw yi gören oldumu?

Ben sadece suzuki görüyorum
  2. K

Motovinç ADV hazırdır iyi seyirler

Fiyatı 5600 artı kdv 20 tane sipariş toplarsak ideal olur. Oğlumun motorunu sizler için kurban etim :) Bonu short uzun video gelicek fren padi dğeişimi.
  3. K

Zafer AK çay firkete dönüşü

Şimdi beyfendi biliyorsunuzki Türkiyenin en usta motosiklet sürücüsü ve eğitmeni. Öyleki her virajda nasıl dönülmesi gerektiğini ez bere bilir. Debriyaj kullanmanında ustasıdır. Ama biz motor kullanmayı bilmiyen arkadaşlarınızdan size tavsiye böyle yokuşlarda ve dönüşlerde o debriyajı...
  4. K

Assos turumdan yeni video

izleyin likelayın adam gibi adam var karşınızda bunuda unutmayın
  5. K

motosiklet acil durum krikomun teaserı hazır

birazda sanat filmi izleyin :)
  6. K

yeni yamaha wr125

https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/motorcycles/adventure/pdp/wr125r/ beyler bu motor gelicekmi? bilgisi olan varmı?
  7. K

Gs ciler V stromcular ağır motor sahibi olan göbekli arkadaşlar gelin bakim

Pek çoguuz araziye girmiyor biliyorum, köfteciden köfteciye geziyorsunuz ama bazılarınız youtubedan görüp cesaret edip hafif köy yollarana giriyorsuunuz. Siz haylaz göbekli ihtiyarlar için bir ürüngeliştirdim ve önümüzdeki aydan itibaren satışa çıkarıcağım. Ürün ağır motosikleti yerden...
  8. K

Okan hocam bu eğitmene ne dersin?

Çok akıllıca, tozlu,topraklı,ıslak ve çamurlu zeminlerde uygulayın bür hassa. Hatta düşerken açınız bozuluyorya gaza iyice abanın :)) daha GÜZEL HAVALI DÜŞERSİNİZ BU ADAMLARI NERDEN BULUYORLAR??? Sakın ama sakın düşerken motoru kurtarmaya çalışmayın, motordan bir an evel ayrılmak iç güdünüz...
  9. K

Sıcak Sıcak bu videodan sonra V strom alıcaksınız

Yada alıcaksınız karar sizin herşey var V strom offroad on road kahve batarya trajedi. Kel bile var
  10. K

Yeni filminiz hazır beyler bu sefer gey mey yok

bu sefer üredim 3 kişi olduk yavaş yavaş grup büyüyor tommy ne zaman gelcen şu gruba ama senin motor kabul görmüyebilir hahahaha
  11. K

Yılbaşına gelmeden özel bir tur

Şimdiden yazmayı uygun gördüm ki sonra para biriktiremedik yok benzin alamadık yok oyuncaklar pahalanmış vs gibi numaralar çekmeyin diye. Biliyorsunuz çocukları severim heleki kimsesi olmuyan, bende onlardan biriyim. Bu yüzden her yılbaşı ülkenin farklı yerlerindeki yemithaneleri ziyaret ederim...
  12. K

Sıcak sıcak yeni vidyo geldi Spilberk adamsa gelsin

like atmayı unutmayın la 1762443692 Tommy bu vidyoda popomda görünüyor
  13. K

Yeni motosiklet filminin teaserı yayınlandı koşun la

aboneliği unutmayın
  14. K

burak r25 Türkçe istedi alsın

evet yogun istek üzerine 4k çözünürük ve renk ayarları yapıldı ayrıca motosiklet agırlıklı oldu hatta bugün bile gidip çekim yaptım sizin için. alın keyfine bakın 1759776127 bu arada 3 tane motor var en çirniyle neden çekim yapıp duruyorum bende çözemedim
  15. K

Video çekimim

Bir denem videosu çektim bir bakim bakim. Seslendirme yapay zeka ben seslendiriceğim ama mikrafon gelmedi anasını satim. Paramızlka rezil olduk kepaze olduk. drone işe yarıyor ama. Motora takılı aksiyon kamerasıda lazım. lan aslında bana bir tane kameram ve arabası lazımda neyse. Dalga geçmek...
  16. K

Geyhisara giderken kayıpoldum :/

Geçtiğimiz haftasonu geyhisara gitmek için yola çıktım. Doğası, dokusu ve dokunuşu ile ün yapmış bu yer beni cezbetmişti. Motorumla alakalı tüm hazırlıkları tamamlamıştım ama başıma geleceklerden habersizdim. Navigasyon kullanmadıgım için kayıpolmuştum o köy kahvesine bu kamyoncu şu manav...

Yeni mesajlar