Arama sonuçlarınız

1. Emircan125

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

O kadar GS kullanıcısı gördüm ama gözlüksüz birini görmedim. Hava, kar, kış, güneş fark etmiyor; o gözlük hep var. Sizce neden takıyorlar?😁
  2. Emircan125

Usta parayı aldıktan sonra cevap vermemeye başladı

18 yaşındayım Mondial Drift L motorum var. İlk motor olarak aldım ama aldığımdan beri 8 ay geçti ve başıma gelmeyen şey kalmadı. Bir kere motor yedi ve yolda kaldım, onu yaptırdım. Sonra yolda zincir koptu, yine yolda kaldım. Gaz teli koptu, debriyaj teli koptu. Yani motorun beni taşıdığından...
  3. Emircan125

Motorsiklet yağmurluk tavsiyesi

İşim gereği servislere gidiyorum fakat bazen hava yağmurlu olunca cidden çok sıkıntı oluyor üstüm altım içim her yerim ıslanıyor bir yağmurluk bakıyorum ama hangisini alsam bilmiyorum tavsiye edeceğiniz modeller varsa bakabilirim. Bütçem 1000 TL
  4. Emircan125

Subap kesen 125 CC motoru 200 CC yapmak

Mondial Drift L model, enjeksiyonlu bir motorum var. Bu sabah motor subap kesti ve şu an bekletiyorum. Bu motora özel 200 cc kit olduğunu öğrendim. Motor zaten açılmışken karbüratöre çevirip 200 cc kit takmanın daha iyi olacağını söylediler. Mantıklı geldi çünkü şu anki motor güç olarak oldukça...
  5. Emircan125

Hornet 600F alıp rektefiye yapma ihtimali var mı?

Eskiden dayımda vardı, o zamanlardan hep aklımda kalmıştı. Sonradan araştırınca o motorun Hornet 600 olduğunu gördüm. Birkaç yıldır motor istiyordum, 3 ay önce ise 125 cc ile başlangıç yaptım. Ama şundan 2 yıl sonrası için bir Hornet 600 alıp, şöyle 500-600 bin vererek motoru rektefiye yapıp...
  6. Emircan125

Görünüş için arka şaseyi kesmek

Mondial drift l motorum var ilk motorum fakat arkasında çirkin mi çirkin gelen bir kuyruk tasarımı var. bende bunu kaldırmanın yoluna bakıyordum ve bir arkadaşın yaptığını gördüm fakat şaseyi kesmek gerekiyormuş bunun aynısını yapmak sıkıntı olur mu? diyelim yaptım sonuçları ne olabilir...
  7. Emircan125

Debriyaj ayarı nasıl yapılır?

Debriyaj ayarını ayarlayamadım. Yani kavrama noktası ileride olunca debriyaj çok sert oluyor ve tek parmakla çekemiyorum. Debriyajı yumuşak yaptığımda ise kavrama noktası çok geride oluyor debriyaj tokatlayamıyorum. Bunun ayarını nasıl yaparım?
  8. Emircan125

Gidon boşluğunu aldıktan sonra motorun gidonu sağa sola zor dönüyor

Motorum da sağa çekme problemi vardı bu gün bir ustaya götürdüm. Sonrasında gidonda boşluk var dedi ve sıktı. Şuan boşluk yok ama fark ettim ki şuan motor sadece düz gitmeye zorluyor. Yani diyelim sağa döneceğim gidonu sağa çeviriyorum sonra gaz açtığımda otomatikman gidon kendini düzlemeye...
  9. Emircan125

Motorun kafası sağa daha çok dönüyor

4 gün önce ilk motorumu aldım motordan anlayan birini götürdük o baktı etti iyi dedi. km de 2800 olduğu için ekspere sokmadık ama motoru aldıktan sonra gözüme bir kaç şey çarptı fakat en çok dikkatimi çeken ellerimi bırakınca motorun sağa çekmesiydi. bu gün bir ustaya götürdüm senin ön takımlara...
  10. Emircan125

İlk motor olarak Suzuki GSX-R 125 alınır mı?

Yaşım 16 ilk motorumu almayı düşünüyorum ama kafam çok karışık supersport tarzını seviyorum ama 125 CC'de çok güzel denilebilecek bir supersport yok. Mt-125 alayım dedim her şey iyi hoş ama görünüşü içime sinmiyor ne alsam karar veremiyorum. Sizce Suzuki GSX-r 125 alınır mı?

Yeni mesajlar