İlk motor olarak Suzuki GSX-R 125 alınır mı?

Yaşım 16 ilk motorumu almayı düşünüyorum ama kafam çok karışık supersport tarzını seviyorum ama 125 CC'de çok güzel denilebilecek bir supersport yok. Mt-125 alayım dedim her şey iyi hoş ama görünüşü içime sinmiyor ne alsam karar veremiyorum. Sizce Suzuki GSX-r 125 alınır mı?

Yaşım 16 ilk motorumu almayı düşünüyorum ama kafam çok karışık supersport tarzını seviyorum ama 125 CC'de çok güzel denilebilecek bir supersport yok. Mt-125 alayım dedim her şey iyi hoş ama görünüşü içime sinmiyor ne alsam karar veremiyorum. Sizce Suzuki GSX-r 125 alınır mı?

2.El almanı öneririm piyasası yavaş 160bin yazan birisinden 140 150 cıvarına bile alabilirsin. 2.elde temizleri 5-10bin kmde 150-170bin civarına var. ABS , parça kalitesi ,tcs ve hızı sana ilk başlangıç olarak yeter ama 1-1,5 yıl sonra yetmemeye başlar . Parçaları pahalı ilk motosikletin olucaksa sana tavsiyem Drift veya Raider alıp 5-6 ay kullandıktan sonra alman daha mantıklı olur grenajları çok pahalı . Tipi kişiden kişiye değişir ben beğeniyorum , köpek balığına benziyo birazcık . Boyun 170-75 civarıysa bile kullanabilirsin üzerinde Dunlop lastiklerle geliyo direkt lastik değiştirmene de gerek kalmaz . Arkadaşımda gsx-s125 var 10bin kmye yaklaştı şuan debriyaj müşürü bozuldu garantiden parça bekliyo 1 1.5 ay oldu 1 ay sonra gelir dediler . Sesi güzel 200-250cclik motosikletlere benziyor . Garantili motosikletlerinde sanırım belli bir kmye (20-30bin) kadar bakımlarını aksatmazsan yatak sararsa direkt kelle motor getiriyorlar senin için , tabi bunu arkadaşım söyledi ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar