Arama sonuçlarınız

1. AhmetKHanci

Lisanslı Egzozu DB Killer susturucu ile kullanmak?

Motosikletime lisanslı egzoz takmak istiyorum. Amacım yerleşim yerlerinde susturuculu kullanıp insanları rahatsız etmemek, canım sıkılınca dağda taşta susturucusunu çıkarıp stres atmak. Ceza yersek iptal ettirebiliyor muyuz? Muayeneden susturuculu şekilde geçiyor mu egzozlar?
  2. AhmetKHanci

2006 yamaha xt660r için ecu(beyin) arıyorum!

Merhaba. 2006 Yamaha XT660R için ECU yani beyin ihtiyacım var. Bilinen bir çok kişiyle irtibata geçtim maalesef kimsede yok. XT660X ve MT-03 660 modellerinin de beyinleri uyuyor. Çevresinde satılık olan varsa lütfen benimle iletişime geçebilir mi?
  3. AhmetKHanci

XT 660 R A2'ye uyumlu mu değil mi?

Merhaba geçen perşembe günü A2'ye uyumlu diye 2006 XT 660 R aldım. Benim ruhsatta birçok değerin yanlış yazdığını fark ettim. Tipi ve ticari adı DM-01 kodu olarak girilmiş. Kimisinde XT 660 R yazıyor, kimisinde DM-01 XT 660 R olarak yazıyor. Ağırlığı 189kg olarak yazılmış bende. Diğer...
  4. AhmetKHanci

CRF250L arka amortisörü tamiri için YARDIM!

Merhaba 2017 CRF250L sahibiyim. 1.96 100 kilo boyundayım. Motorun arka amortisörü yaylanıp durduğu için yaklaşık 7 ay önce arka yayın üstüne bir ön yükleme pulu ekledim ve memnundum. Ayrıca ön amortisör yağını da güncelledim. Ön amortisörden çıkan yağın durumu rezaletti. Arka amortisöre vaktinde...
  5. AhmetKHanci

ABS NEDEN ERKEN DEVREYE GİRER?

Merhaba 2017 CRF250L sahibiyim. Motosikletin amortisörlerini hiç beğenmediğim için bir takım değişiklikler yaptım. Ön amortisörün yağını 5W yerine 10W yani daha kalın bir yağ ile değiştim. Arka amortisöre ön yükleme pulu ekledim. Velhasıl kelam ön ve arka amortisörü sertleştirdim. Ön fren...
  6. AhmetKHanci

Motosikletim 6.vitesten kendi kendine 5 e iniyor.

Merhaba bir hafta önce 2017 14600kmde bir CRF250L satın aldım. Motorla seyir halinde beşinci vitesten altıya taktıktan bir süre sonra nadiren de olsa kendi kendine beşinci vitese iniyor. Yağı yeni değiştiği halde vitesleri de sert geldi CRFnin. Motorun gruplarını da araştırdım bazı insanlar...

Yeni mesajlar