Arama sonuçlarınız

1. B

Kuryeyim ve ℅100 haklı olduğum kazaya karıştım

Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce mesai saatleri içerisinde kazaya karıştım ve ℅100 haklıyım(henüz resmi değil). Dün ise gerekli evraklarla motosikleti servise teslim ettim. Motosikletin ortalama 10-14 gün serviste kalabileceği söylendi. Sizlere sormak istediğim birkaç soru var. 1-...
  2. B

Çanta demiri nereden alınır?

Merhaba. Yarın Honda Dio motosikletime çanta demiri takmam gerekiyor. Önceden kiralık motosiklet kullandığım için hiç çanta demiri bulmak ve taktırmak gibi bir derdim olmamıştı. Geçtiğimiz günlerde de Dio aldığım için uygun bir çanta demiri bulmam gerekiyor. Nereden almalıyım?
  3. B

Çantayı ruhsata sonradan işletme

Merhaba. Geçtiğimiz günlerde iş için Honda Dio aldım. Yalnız ruhsata çantayı işletmeyi unuttum. Çantayı işletmem için tekrardan direkt notere mi gitmem gerekiyor? Bilen dostlar, abiler yardımcı olabilirse çok makbule geçer. İnternette konu hakkında kayda değer bir bilgi maalesef bulamadım.
  4. B

Pulsar NS 200 için ayna/ayna uzatma önerisi

Merhaba. NS 200 için yeni ayna veya ayna uzatması alacağım. Ürün tavsiyelerine açığım. Daha önce alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Yeni ayna mı almalıyım yoksa uzatmayla mı kullanmalıyım? Çevremdekiler motosikletin kendi aynasını çıkarıp başka ayna kullanmamı tavsiye ediyor.
  5. B

Sıfır motosikletten sürtünme sesi gelmesi

Dostlar sıfır NS 200 aldım. Bayiden teslim aldığımdan andan beri, 2. vitese aldığımda bir sürtünme sesi geliyor. Sesi tarif etmem gerekirse; çocukken bisiklet sürerken lastiğe ses yapması için su şişesi koyduğumuzda çıkan ses gibi. Düşünceniz nedir? Rodajdaki sıfır bir motosikletten gelebilecek...
  6. B

Forumda mesaj alıntılama

Merhaba. Forumda yeniyim. Bir başlığa mesaj attım ve cevap geldi ama şimdi bana atılan mesaja ben alıntılama yaparak cevap veremiyorum. Alıntılama olayını kısaca anlatabilecek birisi var mı? Bu arada mesajlarıma gelen cevap bildirimlerini nereden görebilirim?

Yeni mesajlar