Pulsar NS 200 için ayna/ayna uzatma önerisi

Merhaba.

NS 200 için yeni ayna veya ayna uzatması alacağım. Ürün tavsiyelerine açığım. Daha önce alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Yeni ayna mı almalıyım yoksa uzatmayla mı kullanmalıyım?

Çevremdekiler motosikletin kendi aynasını çıkarıp başka ayna kullanmamı tavsiye ediyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
yanlış yönlendirmeyeyim 3 sene geçti üstünden; sanrım benim ayna apache 150 aynası idi.

ben aşırı olmasa da memnunum; ufak bir baş hareketi ile tüm arkadası gözüküyor. gidon yükseltme de taktım daha da iyi oldu.

Evet apache aynasi orijinal aynadan daha iyi gösteriyor. Ne kadar daha iyi ona bir şey diyemem ama daha çok görünüyor arkası. Orijinal aynalar daha spor duruyor bu arada apache aynasinin ayakları ince olduğu için cılız duruyor.

Arattığımda n11'de 'apache rtr 150' adlı 196 liralık bir takım çıkıyor hocam. Bahsettiğiniz bu muydu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

Bahsettiğiniz Apache rtr 150 miydi hocam?

Bu arada yazdıklarınıza cevap verdiğimde size bildirim geliyor mu? Benim aldığım yanıtlarda bana gelmiyor. Manuel olarak kontrol ediyorum. Bu forumu çözemedim henüz.

Motosikleti
D400
baktım şimdi aynen rtr150 almışım ayna olarak.

bildirim gelmiyor bana, varsa da öyle bir özellik ihtiyac duymadım hiç.

Bu kadar ucuz olmasına pek anlam veremedim ama şipariş veriyorum hocam. Eyvallah, teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar