Arama sonuçlarınız

1. sahin_bafra

Honda Samsun Yetkili Servisi Hakkında

Arkadaşlar motorumun 3.vites te ciddi kerkinme sorunu var. 1,2 ve 4 kullanıyorum bu yüzden. (Honda Wingo 100 Cup, 2013) Honda Sağlam'ı nasıl bilirsiniz? Ben Bafra'dayım ve burda ne olduğu belli olmayan, hatta İngiltereden gelen ve motorumla uyumlu zincir dişliyi dahi takamayan, türk işi tamir...
  2. sahin_bafra

Motosikletin gazı kesince neden yığılıyor? Normal mi?

Arkadaşlar motosikletim Honda Wingo 100. Durumu aşağıda yazıyorum, lütfen sadece başlığı okuyup cevap yazmayın. Şimdi motorum diyelim ki saatte 80 ile 4. vites gidiyorum, hızı 60'a düşürdüm vitesi 3 düşürdüğüm anda yığılma yok Hızı 40'a düşürdüm vitesi 2'ye düşürdüğüm anda yığılma yine yok...
  3. sahin_bafra

Temu, aliexpress, amazon, tüm YD alışverişler bitti

Arkadaşlar 1 Nisan 2025 itibarıyla, eğer türkiye temsilcisi yoksa, yurdışından yapılacak hiçbir alışverişe izin verilmeyecek. 2022 de başlayan ve kısa aralıklarla 150euro, 100euro, 75euro, 30euro, 25euro ve en son 10euro ya düşürülen yurdışından alışveriş yapma limiti, bakanlık kararı ile...
  4. sahin_bafra

Kolay Kolay uzamayan zincir var mi?

Arkadaşlar merhaba. Motorum sizinkiler gibi yarış motoru falan değil :) zaten olsa da kullanamazdım heralde. Honda Wingo-100 cup. 35bin km de. son 5bin kilometrede iki kez zincir değiştirdim, ikisini de farklı usta dişlileri ile beraber değiştirdi. Ancak zincirler sürekli uzuyor. Yaklaşık 100km...
  5. sahin_bafra

Honda Parmak İzi Sistemi

Arkadaslar öncelikle herkese merhaba :) sitenize yeni üye oldum. Başlık adından da belli olacagi üzere, motosikletim icin parmak izi okuyucu sistemi gelistiriyorum. Genel hatları ile bilgi verip, sonra sizden istediklerimi yazacagim. Sistem icin hazir bir parmak izi okuma modülü aldim...