Arama sonuçlarınız

1. Y

Motosiklet aşırı titreme

Merhaba Grace 202 scooter motorum hız olarak 80 i geçtikten sonra ayak altından yüksek titreşim ve kesik kesik hızlı şekilde titreşim veriyor motorun sesini de etkiliyor gibi güç olarak herhangi bir kayıp yok bu olay ilk 90 gibi hızlarda iken sonra 85 şimdi de 80 e kadar düştü arka otomatik...
  2. Y

Kaza sonrası mesnet yamulması

1 hafta önce çalıştığım sırada aracın birisi ara sokaktan hızlı çıktı çarpıp kaçtı motosikletin mesneti fazla yamuldu kullanılmaz halde şuan ve şuan sıfırını alma şansım yok idarelik kullanmak için tornacıda düzelttirebilir miyim fotoğrafları linklere yükledim https://hizliresim.com/fzt85mw...
  3. Y

Sandık Motor

Grace 202 motosikletime Japon sandık motor takmayı düşünüyorum bildiğiniz gibi motosiklet nmax çakması nmax motoru uyar mı vida yerlerini karşılar mı veya x Max takabilir miyim
  4. Y

Dişliler Kaç Olmalı?

Motoru güçlendirdi dişlileri yanlış gibime geliyor şuan üzerinde 16 ön 34 arka var hızlanışı falan güzel ancak son gaz gittiğimde ibrede 110 küsür GPS te 100küsür görüyor normalde daha fazla olması lazım dişlileri kaç yapmalıyım uzun yola da çıkacağım önümüzde ki günlerde bu şekilde 80 90 motoru...
  5. Y

Yapılı motor sorunu

Merhaba geçenlerde 62'lik motorum yağsız kalıp yatak vurmaya başladı krankta falan boşluk olmuştu silindir klepej çekmişti. Tamiratını yaptırdım yaptırmışken 65.5 yaptırdım. Ama sadece marşı 3 saniye kadar basılı tutunca çalışıyor. Hem marşa basıp hem de az bir şey gaz verdiğimde farlar gösterge...
  6. Y

Şanzıman değişimi sonrası rodaj

Motosikletin şanzımanı değişti rodaj gerekiyor mu? Biraz baktım da tam net cevap bulamadım
  7. Y

VİTESLER GEÇMİYOR ACİL YARDIM

Kuryelikte kullanıyorum motosikleti bugün baskı balata motor yağı vs değişti 6 lı Baskı balata takıldı önceden de 6 lı vardı zaten öncesinde viteslerim hafif zor geçiyordu şimdi neredeyse hiç geçmiyor debriyajı sert yaparsam geçmiyor yumuşak olursa biraz daha iyi geçiyor 4 ve 5 rahat geçiyor 1 2...
  8. Y

Trafik kazası

Tek şeritli çift yön üzerinde park halinde bir araç vardı yağmur yağıyordu 40 gibi bir hızda gidiyordum karşıdan araç gelince fren yaptım lastik kayınca park halinde ki araç ile araya girmeye çalıştım olmadı araca hafif sürttüm. Sorum şu tek şeritli çift yönlü yol üzerinde park yapmak yasak...
  9. Y

Motosiklet boğuluyor

Her seferinde farklı hızlarda iken motosiklet yığılıyor gaz verirsem veya gazı salarsam egzozdan pat pat diye sesler çıkmaya başlıyor 4 5 gündür bu durum var buji buji başlığı değiştirdim ama devam ediyor kuryeyim araç sollamak için gaz açtığımda sıkıntı oluyor nasıl çözebilirim bunu
  10. Y

Motosiklet Boğuluyor

Motosiklet sabit hızda gidince veya fazla gaz verince boğuluyor 150cc karbüratörlü motosiklete sahibim yolda 80 85 gibi hızda sabit gittikten bir süre sonra motosiklet boğuluyor gaz açınca yavaşlıyor vites küçültüp devri yükseltiyorum kısa süre sonra düzeliyor bu durum tekrarlanıyor sürekli...
  11. Y

Sabahları Çalışmıyor

100 Superboy i motosikletim (150cc karbüratöre çevrilmiş) sabahları çalışmıyor jikleyi yukarı alıp çalıştırıp aşşağı indirince sorun çözülüyor ama soğuduğunda tekrar aynı sorun çıkıyor ya geç çalışıyor ya da hiç çalışmıyor bu neden oluyor nasıl çözebilirim bu durumu
  12. Y

Devir gösterge sorunu

Enjeksiyondan karbüratöre çevirince devir göstergesi çalışmıyormu? Yakın zamanda çevirdim göstergem bozuk diye değiştirdim ancak devir göstergesi çalışmıyor.
  13. Y

Hızlı kalkmak sübab ayarını bozar mı ?

Işıklarda falan debriyajı tam salmadan yani lastiği falan pati çekmeden hızlıca kalkıp hızlı vites yükseltmek sübab ayarını bozar mı bazen diğer sürücüler kaldırmak istediğinde ara sıra yapıyoruz aklıma gelmişken sorayım
  14. Y

Enjeksiyondan karbüratöre çevrilmiş motosiklet muayene

Mondial 100 superboy i motosikletim vardı ama çok güçsüz ve yokuş çıkamadığı için 150cc çevirip karbüratörlüye çevirdim cg deposu taktım sorum şu enjeksiyondan karbüratöre çevrilmiş motosiklet muayeneden geçiyor mu yoksa tekrardan enjeksiyon takıp öyle mi muayeneye sokmam lazım