Motosiklet boğuluyor

Her seferinde farklı hızlarda iken motosiklet yığılıyor gaz verirsem veya gazı salarsam egzozdan pat pat diye sesler çıkmaya başlıyor 4 5 gündür bu durum var buji buji başlığı değiştirdim ama devam ediyor kuryeyim araç sollamak için gaz açtığımda sıkıntı oluyor nasıl çözebilirim bunu

Sanırım karbüratör taşırıyor fazla benzin motoru boğuyor , silindirde yanamayan benzin egzozda yanınca pat pat diye ses gelir..

Karbüratörün gaz pistonunun içinde bulunan segmanla sorunu çözebilirsiniz, eğer fazla benzinden dolayı motorun kesildiğinden eminseniz gaz pistonunun iğnesinin segmanını yukarıdaki kanallara takarsanız hava-yakıt karışımını fakirleştirebilirsiniz eğer tam tersi durum varsa yani motora yakıt yetişmiyorsa segmanı aşağıdaki kanallara takarsanız sorununuz çözülebilir. (Bir önceki açtığınız konudan aldığım cevabımdır)

Karbüratörün gaz pistonunun içinde bulunan segmanla sorunu çözebilirsiniz, eğer fazla benzinden dolayı motorun kesildiğinden eminseniz gaz pistonunun iğnesinin segmanını yukarıdaki kanallara takarsanız hava-yakıt karışımını fakirleştirebilirsiniz eğer tam tersi durum varsa yani motora yakıt yetişmiyorsa segmanı aşağıdaki kanallara takarsanız sorununuz çözülebilir. (Bir önceki açtığınız konudan aldığım cevabımdır)

Bir tık yukarı aldım sorunun %80 i gitti 30 40 a gelince boğuluyordu yaptıktan sonra 90 100 rahat boğulmadan gitmeye başladı ama ara ara boğulma oluyordu bir tık daha yukarıya aldım en son kademe daha denemedim henüz

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

Sorun ilk başta çözüldü gibi olsa da aynı şekilde devam ediyor gaz açmaya gelmiyor yığılıyor ve egzozdan pat pat ses geliyor

Olabilecek ihtimalleri sayayım:
-Subaplarınız sıkı olabilir
-Jikle açık olabilir
-Karbüratör memeleriniz genişletilmiş olabilir bundan dolayıda zengin karışımla yürüyor olabilir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar