Sandık Motor

Grace 202 motosikletime Japon sandık motor takmayı düşünüyorum bildiğiniz gibi motosiklet nmax çakması nmax motoru uyar mı vida yerlerini karşılar mı veya x Max takabilir miyim

Kronik krank kırma sıkıntısı var ve kuryede kullanıyorum krank kırdığı zaman direkt sağlam bir motor takıp rahat rahat kullanayım istiyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Konunun tekniğine hakim değilim ama geçmişte Benelli Tnt 250 şasisine Mt 07 bloğu atan bir arkadaş vardı, bir diğer arkadaş da Aprilia Pegaso şasisine Mt 07 bloğu atmıştı. Lakin bu 2 arkadaş da hobi motorcusuydu, siz ticari olarak kullanacaksanız artısını eksisini iyice hesap etmeniz gerekir. Bence sizin motorda bir iki modifikasyonla sandık motor atılabilir. Yine de iyi bir ustanız varsa onu dinlemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Konunun tekniğine hakim değilim ama geçmişte Benelli Tnt 250 şasisine Mt 07 bloğu atan bir arkadaş vardı, bir diğer arkadaş da Aprilia Pegaso şasisine Mt 07 bloğu atmıştı. Lakin bu 2 arkadaş da hobi motorcusuydu, siz ticari olarak kullanacaksanız artısını eksisini iyice hesap etmeniz gerekir. Bence sizin motorda bir iki modifikasyonla sandık motor atılabilir. Yine de iyi bir ustanız varsa onu dinlemeniz daha sağlıklı olacaktır.

@MANKU nickli arkadaşımız, Mevlüt yapmıştı pegassoyu, ve bence gayet başarılıydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar