Arama sonuçlarınız

1. Aswedc

Motordan Düştüm Kolumu Sakatladım Hastanede Teşhis Koyamadılar Başına Gelen Var Mı ?

Merhaba, 24 aralık 2025de keskin bir virajın sonunda motoru tam dikleştirirken arka tekerim kaydı ve sağ omzumun üstüne düştüm ama o kadar yumuşak düştüm ki ne motorda ne de benim üstümde hiçbir şey yoktu hatta koruyucu montum bile kirlenmemişti. Kendimi yerden kaldıramadım kolumda güçsüzlük...
  2. Aswedc

İzmir-İstanbul Xmax transferi ne kadar tutar

İzmir'den motor almayı planlıyorum. Motor Xmax. İzmir'den İstanbul'a nasıl ve ne kadara getirebilirim acaba yardımcı olabilir misiniz ?
  3. Aswedc

Sizce 2022 Yeşil Xmax mi 2023 Mavi Forza mı ?

Motoru genel olarak İstanbul'da şehir içinde kullanıyorum. Şişli-Bahçeköy, Bahceköy-Piyalepaşa gibi rutin bir rotam var. Ayda bir de Sakarya'ya gidip geliyorum. Önceki motorum PCX'di 35bin kilometrelik bir deneyimim var diyebilirim. Aslında uzun zamandır aklımdan forza almak geçiyordu ama PCX...
  4. Aswedc

Kaskımı Kuryelikte Kullandım Kötü Durumda Nasıl Eski Haline Getirtebilirim ?

Merhaba, Shoei GT Air 2 kaskımı 2 yıla yakın kuryelikle kullandım şu an çizikler dolu ve kaskı defalarca kez yere düşürdüm. Ehliyet kursunda hocam kaskın çatlakları olup olmadığını röntgen çektirerek öğrenebilirsiniz demişti. Kaska nerede röntgen çektirebilirim. Bir de kaskımı nerede...
  5. Aswedc

Hem Günlük Hem Kuryelik İçin Kışlık Korumalı Pantolon ve Mont (4Riders Herman 3 Pro)

Merhaba İyi Forumlar, İstanbul'da öğrenciyim okul harçlığım için de yemeksepeti'nde kuryelik yapıyorum. Riderdenim'in kot pantolon ve montunu kullanıyordum ama artık yeterli gelmiyor üşüyorum böbreklerim ve dizlerimde ağrılar hissediyorum. Daha kışa yönelik uzun süre sıcak tutucak korumaları...
  6. Aswedc

Honda Bayileri Kaza Onarımı İçin Motorumu Kabul Etmiyor

İstanbul'daki Honda bayileri hiçbir şekilde motorumu onarım için kabul etmiyor. Sadece kaza dosyası olmadan gelirsem ve kendi cebimden verirsen kabul ediceklerini söylüyor.Bende kendi cebimden vereyim ama siz dosyamı işleme koyun olur mu dedim onu da kabul etmiyorlar. Ben bu motoru sigortayla...
  7. Aswedc

Tramer Kaydını Göze Almak Mantıklı Mı ?

Merhaba İyi Günler; Motorumla ufak bir kaza geçirdim karşı taraf kusurlu çıktı. Bir kaç ufak hasar var aşağıda yazdığım şekilde sizce bunlar içi tramer bedelini göze almak mantıklı mı ? Kaza Yaralı trafik kazası olduğu için polis tuttu tutanağı ve kusurluyu polis belirledi. Yani bedel...
  8. Aswedc

Tramer Kaydını Göze Almak Mantıklı Mı ?

Merhaba İyi Günler; Motorumla ufak bir kaza geçirdim karşı taraf kusurlu çıktı. Bir kaç ufak hasar var aşağıda yazdığım şekilde sizce bunlar içi tramer kaydını göze almak mantıklı mı ? Kaza yaralanmalı trafik kazası olduğu için polis tuttu tutanağı ve kusurluyu polis belirledi. Yani bedel tramer...
  9. Aswedc

Kazada Karşı Taraf Kusurlu Çıktı Ne Yapmalıyım

Merhaba İyi Forumlar 3 gün önce kırmızı ışıklarda benim şeridime aniden giren taksici yüzünden yaptığım kazada taksicinin 56/1-a kusurunu işlediği tespit edilmiş. Şimdi ne yapmalıyım karakol şikayetçi misin dedi bende kazada kaskımı yere vurduğun için şikayetçiyim dedim. Motorum Honda PCX...
  10. Aswedc

Kaza Yaptım Acemiyim Hiç Bir Şey Bilmiyorum

Merhaba İyi Forumlar; Dün gece 1 sularında Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde sehir halindeydim. Şişli Caminin çaprazında bulunan Burger King'in önündeki trafik ışıklarına yaklaşıyordum. Cadde 3 şeritli en sağ şerit aynı zamanda duraklama için kullanılıyor. Kırmızı ışık yanıyordu. 2 ve 3...
  11. Aswedc

Shoei GT Air 2 Kaskım Başımın Arka Üst Kısmından Baskı Yapıyor

Merhaba, Sıfır olarak bir şahıstan alırken 10 dakika kadar denediğimde bir sıkıntı ile karşılaşmadığım kaskım 30 45 dakikalık yolculuğumun 20. dakikasından sonra başımın arka üst kısmında rahatsız edici bir baskı yapıyor. Açılır diye 15 güne yakındır kullanıyorum ama hiçbir değişme yok satıp...

Yeni mesajlar