Hem Günlük Hem Kuryelik İçin Kışlık Korumalı Pantolon ve Mont (4Riders Herman 3 Pro)

Merhaba İyi Forumlar,

İstanbul'da öğrenciyim okul harçlığım için de yemeksepeti'nde kuryelik yapıyorum. Riderdenim'in kot pantolon ve montunu kullanıyordum ama artık yeterli gelmiyor üşüyorum böbreklerim ve dizlerimde ağrılar hissediyorum. Daha kışa yönelik uzun süre sıcak tutucak korumaları olan bir şey arıyorum ama motor borcu da oldu için bütcem kısıtlı. 4Riders Herman 3 Pro 3 Katmanlı Korumalı Motosiklet Mont ve Pantolon takımı gözüme çarptı kullanan var mı acaba önerir misiniz veya başka bir öneriniz var mı ?

Güzele benziyor ben de 4Rider Gama montunu kullanıyorum fiyat performans ürünü bence ona da bak.

Güzele benziyor ben de 4Rider Gama montunu kullanıyorum fiyat performans ürünü bence ona da bak.
Sıcak tutuyor mu peki ? Uzun süreli kullanımda sıcak tutmuyorsa decathonadan kayak kıyafetleri alıp üstüne dirseklik dizlik geçirip kullanmayı planlıyorum da

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Geçen bende riderdenim vs biker jeans adinda bir konu açmıştım daha sonradan mağazalarına gidip ikisininde kışlık pantolonlarini denedim en son biker jeans den cold killer modelini tercih ettim kış için birebir tavsiye ederim kesinlikle.
Merhaba İyi Forumlar,

İstanbul'da öğrenciyim okul harçlığım için de yemeksepeti'nde kuryelik yapıyorum. Riderdenim'in kot pantolon ve montunu kullanıyordum ama artık yeterli gelmiyor üşüyorum böbreklerim ve dizlerimde ağrılar hissediyorum. Daha kışa yönelik uzun süre sıcak tutucak korumaları olan bir şey arıyorum ama motor borcu da oldu için bütcem kısıtlı. 4Riders Herman 3 Pro 3 Katmanlı Korumalı Motosiklet Mont ve Pantolon takımı gözüme çarptı kullanan var mı acaba önerir misiniz veya başka bir öneriniz var mı ?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Merhabalar, pantolon önerim yok ben de arayıştayım ancak size bir önerim bel koruması kullanın. Gerçekten çok işe yarıyor. Böbrekleri ve beli sıcak tutuyor.

Motosikleti
1250 trofi
pantolonu bizim arkadaş başlangıç olarak almıştı, inceledik, güzeldi giyilir.

madem istanbuldasın git yerinde incele beğenirsen al, bence 4riders f/p olarak iyi. Yağmurluğunu uzun süre kullandım.

Merhaba, pantolonunu satın aldım ama pek memnun değilim açıkçası. Pek kaliteli fermuara sahip değil, ayriyeten bir kalıp büyük olmasına rağmen altım yırtıldı :), çalıştığım firmaların korumalı pantonları daha ucuz olmasına rağmen daha kaliteliydi. Ce sertifikası var diye aldım ama bence bu kadar para vermeyin bu ürüne.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
En ekonomik çözüm Riderdenim pantolonunuz üstüne yağmurluk giymenizdir, bir tık daha fazla bütçe varsa Riderdenim pantolonunuz üzerine Lbc fermuarlı motosiklet pantolonudur.

Mont için ya içe neopren içlik ya da dışa yağmurluk, ya da her ikisi birden.

Pantolon ve mont içine kayak içliği giymek de faydalı ve ekonomik bir çözümdür.

Sıcak tutuyor mu peki ? Uzun süreli kullanımda sıcak tutmuyorsa decathonadan kayak kıyafetleri alıp üstüne dirseklik dizlik geçirip kullanmayı planlıyorum da
ben 2 yıldır aynı montu kullanıyorum içliğini takınca sıcacık oluyor ama su geçirir knk üstüne bir yağmurluk şart 4ridersın yağmurluğu güzel ama kuryeliğe vurulmaz balıkçı naylonundan dikişsiz yağmurluk al

Motosikleti
Forza 250
Motosiklet montunun üzerine Decathlondan bi yağmurluk veya kayak montu tarzı birşey alıp giyebilirseniz korur.Benim decathlondan aldığım Wedze marka bi mont var 10 katı para verdiğim Alpinestars montumdan daha iyi koruyor diyebilirim soğuğa karşı :D

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ben aldım göbekten dolayı düğme çıt çıt olduğu için açılıyor sürekli. Kullanmadan duruyor öyle. Uzun süreli kullanımlarda su alır yavaştan bilginiz olsun. Rahat edemediğim için motosiklet kot pantolonu ile sürüyorum.

Mont olarak da motomax tan kışlık Clover Storm modelini aldım memnunum yağmur, soğuk, rüzgar geçirmiyor. -3 te içliğini bile giymeme gerek kalmıyor. En azından ben üşümüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar