Arama sonuçlarınız

1. ALp_Bayram

1.90 boylu arkadaşım için Supersport motosiklet önerisi

Selamlar herkese hayırlı akşamlar. Arkadaşımla konuşurken motor işlerine başlamak istediğini söyledi. Boyu 190 kilosu ise çok yok. İstediği motor türü ise Supersportmuş. Fiyat konusunda 150 bin civarında parası var. Kaliteli motor önerilerine açığım.
  2. ALp_Bayram

İçlik Önerisi

Merhabalar uzun zamandır içlik bakıyorum üst için özellikle Ankarada hava buz gibi olduğu için zorunlu oldu. Kullandığınız hoşunuza giden güzel üst içlik arıyorum.
  3. ALp_Bayram

Birtakım sorularıma cevap arıyorum.

Herkese hayırlı akşamlar dostlarım. Bir süredir aklıma takılan sorulara cevap bulamadım bende buraya yazmak istedim. İlk sorum sürücü ağırlığı ile alakalı. 250cclik ortalama bir motosiklette 60 kilo ile 90 kiloluk birinin sürmesi motosikletin top speedini ve hızlanmasını nasıl etkiler? Mesela...
  4. ALp_Bayram

Arka ve yan için koruma demiri nereden bulabilirim veya özel yaptırabilir miyim?

Selamlar herkese iyi günler KTM motorum için koruma takozu almak istiyorum ancak hiçbir yerde istediğim gibi bir model bulamadım. Nerede bulabilirim bursa çevresindeyim. https://www.instagram.com/motoegzozzcu/p/CNj_-p7HBNm/?img_index=1 Şöyle bir şey arıyorum.
  5. ALp_Bayram

Motorumun sibop kapaklarını çalmışlar.

Başlığı yanlış okumadınız bildiğiniz birisi gelip motorumun sibop kapağını çalmış. Markalı, şekilli olsa tamam da düz siyah 10 liralık bile olmayan sibopları çalmışlar. Hayretler içerisindeyim gerçekten. Yani bir insan 10 tllik sibop kapağını niye çalar, bir de disk kilidi takılıyken o riskle ve...
  6. ALp_Bayram

RKS gizemli şekilde kaybolan model.

İyi günler herkese. Bugün RKS'nin sitesine girdiğimde fark ettim ki 125R modeli yok. Bildiğiniz internetten aratıp girsem de yok. Ben 125R'ı geçen senenin mayıs ayında aldım. Şimdi satıyorum ve özelliklerine bakmak aynı zamanda fiyat listesine bakmak için sitesine girdiğimde çoğu modelin...
  7. ALp_Bayram

KTM Duke 250 Lastik Önerisi ve Lastik Basıncı

Selamlar dostlar esenlikler dilerim herkese. Önümüzdeki zamanda motorumun lastiklerini değiştireceğim fakat biraz bilgisizim bu konuda. Anlas marka lastik takılı (yazlık) şu anda. 4 mevsim veya yine yazlık lastik alacağım fakat Anlas dışında kaliteli bir marka önerinizi istiyorum. Bi de ön ve...
  8. ALp_Bayram

Motosiklette giderken denge sağlama

Herkese iyi akşamlar güvenli sürüşler dilerim. Bundan yaklaşık 10 gün önce 125lik motorumu satıp 250cclik bir makine aldım. Yavaş yavaş alışıyorum o konuda problemim yok. Asıl problemim, ki bu problem 125cclikte de vardı, tek elimi bırakıp manevra yapabilirken iki elimi bıraktığım anda motorun...
  9. ALp_Bayram

Motorum son viteste devir kazanıyor ama hızlanmıyor.

Öncelikle tüm forum üyelerine buradan hayırlı ve güzel bir gece diliyorum. Fazla uzatmadan soruma geçeyim. 5 ay önce sıfır bir RKS 125R satın aldım. Ucuz ve Çin motoru olmasından mütevellit motorda sadece 5 vites var,elbette elimdekine de şükür fakat Honda gibi markaların yanında konuşulmayacak...
  10. ALp_Bayram

Yüksek hızda elcikleri çok sıkıyorum.

İyi günler herkese. Son zamanlarda fark ettiğim bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. Motorumun rodajını yaptırmadan önce çok yüksek hızlara çıkmamaya özen gösterdim. Fakat rodajdan sonra boş yollarda tahmini olarak 80-100 km/s civarlarında giderken kendimi elcikleri çok sıkı tutarken...
  11. ALp_Bayram

2500 TL'ye kadar aksiyon kamerası önerisi.

Herkese hayırlı akşamlar diliyorum. 2-3 aydır aklımda kask için aksiyon kamerası alma fikri var, o zamandan beri ise para biriktiriyorum. Cebimde 2000-2500 TL arası bir para var ve kendime güzel bir kamera almak istiyorum çünkü uzun bir süre kamera alamayacağım gibi gözüküyor. Kamerada aradığım...
  12. ALp_Bayram

Direksiyon sınavından kalmaktan korkuyorum.

Herkese hayırlı günler dilerim.Yarın direksiyon sınavım var ve üzerimde çok büyük bir gerginlik oluşmaya başladı.Motosiklet sürmeyi az biraz biliyorum fakat kursta verilen motor benim alıştığımdan çok çok farklı bu sebeple sınavda hata yapmaktan korkuyorum. 8 çizme ve diğer parkurlarda sorunum...
  13. ALp_Bayram

Ceza hakkında

Arkadaşlar selamlar hayırlı bayramlar.Geçen gün arkadaşımla bir konu hakkında baya tartıştık bende nasıl aratacağımı bilmediğimden buraya sormak istedim.Varsayalım ki bir motor kullanıyoruz ve motoru kullanan kişinin ehliyeti yok,aynı zamanda arkasındaki artçının da yok.Eğer polis durdurur ve...
  14. ALp_Bayram

motosikletim için uygun telefon tutacağı.

Selamlar arkadaşlar.RKS 125-R motoruma bir telefon tutacağı almak istiyorum.Koluma veyahut gidona takacağım.Aradığım üründe ekstradan bir fermuar olmasını ve koruyuculu olmasını istiyorum.Fiyat konusunda en fazla 300 TL verebilirim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  15. ALp_Bayram

0 RKS 125R Sarı Renkli Motor Arıza Işığı

Selamlar arkadaşlar bundan 1 ay önce RKS'nin 125R modelini satın aldım.Fakat aldığım günden beri motorun gösterge panelinde sarı motor arıza ışığı yanıyor. https://www.hizliresim.com/du83bzq Az önce ustanın yanından çıktım neden olur diye,bana verdiği cevap ilk bakıma getirdiğinde bakarız...
  16. ALp_Bayram

6 yıllık bekleyişten sonra ilk motorumu aldım.

Selamlar uzun bir süredir (yaklaşık 6 yıl) motosikletlere bakınıyordum.Hem yaşımın yetmemesi hem de ehliyetim olmamasından dolayı motor benim için hayaldi.Uzun bir bekleyişten sonra ilk motorum RKS 125R'ımı teslim aldım.Herkese iyi günler dilerim :)

Yeni mesajlar