Arama sonuçlarınız

1. spacenet

Ninja 650 A2 (35 kW) kullanan var mı? Kısıt açılınca performans farkı

Merhabalar, Yakın zamanda ninja 650 aldım. Moto A2 uyumlu (kısıtlı) zaten A2 ehliyetim var, aslında bu motoru alıp bir süre sonra A sınıfına yükseltmeyi düşünüyordum ama A2 kısıt mevzusu çıkınca ehliyet yükseltme işini biraz erteledim. Şu an merak ettiğim şey ileride orijinal (full) haline...
  2. spacenet

Kaskın Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarız?

Herkese merhabalar, Yakın zamanda kask almayı düşünüyorum ve özellikle Ruroc kask modellerine bayağı kafayı taktım. Tasarımı ve görünümü gerçekten çok hoşuma gidiyor. Fakat malumunuz, ülkemizde fiyatlar uçmuş durumda. Bazı yerlerde 50 bin TL ve üzerine satıldığını görüyorum. Ama işin ilginç...
  3. spacenet

Motosiklet Garajı Yaptırmak. Gören, Kullanan, Yapan

Aşağıdaki videoda yapılmış bir motosiklet garajı gördüm, oldukça sağlam ve kullanışlı duruyor. Bu şekilde demir konstrüksiyon bir garaj yaptıran oldu mu? Ortalama ne kadar bir maliyet çıkar? (Malzeme + işçilik) Üzerine sac mı, tente mi daha mantıklı olur? Yanlar açık mı bırakılmalı...
  4. spacenet

Bunun Doğrusu Ne?

Motosiklet camiasında en çok kafa karıştıran konulardan biri de bence viraja yatış tekniği. Kimisi diyor ki "Virajda asla ön fren yapılmaz!", bir diğeri "Arka frenle destekle, gerekirse önle hafif dokunabilirsin." diyor. Hatta bazıları virajın ortasında gaz ver diyor, bazıları ise gazı sabit...
  5. spacenet

Yamaha XSR Aprilia Tuono 660

Herkese hayırlı bayramlar dilerim. Uzun zamandır motosiklet almayı düşünüyorum, ancak bir türlü nasip olmadı. Bu geçen süreçte farklı modelleri araştırdım ve karşılaştırmalar yaptım ama hâlâ net bir karara varabilmiş değilim. Bu yüzden siz değerli arkadaşlarımın görüşlerine başvurmak...
  6. spacenet

Dominar Kit

Merhabalar, Dominar aracı için domivel kit.diye bir şey varmış görünüş olarak çok hoşuma gitti bunu TR de nereden bulabilirim?
  7. spacenet

Hayatınız Boyunca Sadece 1 Motosiklet

Merhabalar, Ömrünüz boyunca yalnızca bir motosiklet kullanma imkanınız olsaydı, bu motosiklet hangisi olurdu ve neden?
  8. spacenet

asdasdasd

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ---------- Kusura bakmayın, forumu meşgul ettim, bir şey deniyordum ve yanlışlıkla konu açmış oldum:)
  9. spacenet

KTM RC 390 Kullanıcı Yorumları

Merhabalar, Son dönemlerde merak ettiğim bu motosiklet hakkında oldukça ilgiliyim. Uzun süredir kullanmış olan ve güzel kilometreler yapmış arkadaşlarımızın deneyimlerini ve memnuniyetlerini öğrenmek istiyorum. Konuyla ilgili bilgi sahibi olmak amacıyla, sıkıntılar ve olumlu tecrübeler hakkında...
  10. spacenet

Motosiklet Güvenliği Kamera

Merhabalar, güzel günler dilerim. Evimin dışına motorum için güvenlik kamerası kurmayı düşünüyorum. Bununla ilgili deneyimi olanlar, hangi kamerayı önerirsiniz ve bu işi nasıl gerçekleştirebilirim? Yardımcı olabilir misiniz
  11. spacenet

Marş Almama Sorunu!

Merhabalar, Birkaç gün önce motoru çalıştırmak istediğimde ekran gelmemişti. Sonrasında, sorunun aküden kaynaklandığını düşündüm, malum, yağışlı hava ve soğuk hava gibi koşullar nedeniyle motorumu çok fazla kullanamamıştım. Daha sonra akü üst kısımlarını temizledim (oksitlenmiş olduğunu...
  12. spacenet

Kullanmaktan En Keyif Aldığınız Motosiklet Modeli?

Merhaba, Farklı bir konuya gireyim dedim ve merak ettim, şimdiye kadar kullandığınız ve en çok keyif aldığınız motosiklet hangisiydi? Benim pek çok motosiklet modeline binme fırsatım olmadığı için sadece Dominar'a binme şansım oldu o yüzden sürmekten gerçekten keyif alıyorum. 2 teker olsun da...
  13. spacenet

Chopper Motosiklet Ne Alınır?

Merhabalar, Babam yakında bir motosiket satın almayı planlıyor, maceraya yeni başlayacak. Zehri aslında ben ve abim bulaştırdığımızı söyleyebilirim :) Başlıca konumuza dönersek, birçok motor önerisinde bulundum ama hiçbiri beğenisini kazanamadı; her ne olursa olsun chopper almak istediğini...
  14. spacenet

Taş Çakıl Ne Varsa Egzoza Doldurmuşlar

Merhabalar, Motorumu hemen evin önünde kendi yaptığım direğe bağlıyorum. Akşam vakti kapıya indiğimde motorumun brandası açık bir haldeydi. Üstünü örteyim derken ne göreyim, egzozun içi mandal, taş, ufak tahta parçası, yaprak içinde yok yok neredeyse ben yokum, bildiğin içini komple...
  15. spacenet

Motor Freni Hakkında

Merhabalar, Motosiklet kullanırken motor frenini sık sık kullanarak yavaşlama işlemine sıkça başvuruyorum, bu durum motorun aşırı ses çıkarmasına neden oluyor. Sık sık motor freni kullanmak motora zarar veriyor olabilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  16. spacenet

Motosiklet Artçı Sorunları

Bu konuyu bizleri bilgilendirmek ve aynı zamanda bilmediğim bir soruyu sizlere sormak amacıyla danışmak istedim. Eğer artçı daha ağır ise, motosiklete zarar verebilir mi? Örneğin, ben 90 kilo isem artçı 110 kilo gibi. Ayrıca, artçı nasıl binmeli ve artçı alırken nelere dikkat etmeliyiz...
  17. spacenet

Paslı Zincir İçin Ne Yapılmalı?

Merhabalar, Motosiklet zinciri paslandığında, sorun oluşabilir mi? Motora zarar verebilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?
  18. spacenet

Araç Satış İşlemi Noter

Merhabalar, vergi borcu 31.08 olarak gözükmekte bu vergi borcu ödenmezse satışa engel bir durum oluyor mu acaba bilenler yardımcı olabilir mi?
  19. spacenet

Bajaj Dominar 250

Merhabalar, 2. el dominar 250 almayı düşünüyorum temizinden ortalama 7 ila 10 bin km olacak şekilde 2022 model. Sıfırları 131 bin TL iken benim istediğim km aralıklarla fiyat 120 bin TL civarını buluyor ama ne yazık ki altımda ki motoru satıp üstüne ekleme yapacağımdan dolayı bir de 1.5 2 ay...
  20. spacenet

RS 200 Lastik

Merhabalar, RS 200 motorum için hangi lastiği önerirsiniz. Lastik konusunda bilinçsizim ne alsam daha iyi olur hangisi yol tutuşunda iyi olur bilemiyorum, bu fabrika çıkışı lastikler beni oldukça tedirgin ediyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar