Kaskın Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarız?

Herkese merhabalar,

Yakın zamanda kask almayı düşünüyorum ve özellikle Ruroc kask modellerine bayağı kafayı taktım. Tasarımı ve görünümü gerçekten çok hoşuma gidiyor. Fakat malumunuz, ülkemizde fiyatlar uçmuş durumda. Bazı yerlerde 50 bin TL ve üzerine satıldığını görüyorum.

Ama işin ilginç yanı, Sahibinden’de dolaşırken çok daha uygun fiyatlara Ruroc kask ilanları denk geliyorum. Kimisi neredeyse sıfır diyor, kimisi çok temiz kullanılmış diyor ama fiyatlar düşük. Bu da aklıma direkt şu soruyu getirdi:

Ruroc kaskların çakması var mı?
Varsa piyasada bu kadar ucuza gördüklerim büyük ihtimalle sahte midir?
Bir kaskın orijinal olup olmadığını anlamanın kesin yolu nedir?

Sonuçta bu işin şakası yok, kask güvenlik için en önemli ekipman. Görünüşe aldanıp sahte bir ürüne para vermek, daha da önemlisi sağlığımı riske atmak istemiyorum.

Daha önce Ruroc almış ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ruroc bir Shoei, bir Arai, bir Agv, bir Schubert kadar ünlü ve popüler bir kask markası değil. Muhtemelen kimse Ruroc'un sahtesini yapmaya yeltenmeyecektir. Ha adamların ürünleri şık ve farklı tarzlarda o ayrı konu. Orijinal de olsa yine de 2. el kask bence alınmaz, alınmamalı da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar