Arama sonuçlarınız

1. abyasar

Kawasaki'nin Debriyaj Ayarı | Servis Fiyaskosu

Tonlarca para verdiğimiz araçlarımızın üzerinde istediğimiz gibi tamirat yapabilmek önemlidir. Videoda söylenene göre debriyaj maneti olmayan kawasakilerde, debriyaj için gerekli ayarların yapılabilmesi için gerekli aletlere müsterilerin erişimi yokmuş. İlla bir yetkili servis bakacakmış...
  2. abyasar

Fren çalışırken düştüm (uf olmadım)

Herkese selamlar, Bugün trafiğe kapalı bir alanda fren çalışırken, yapmam gerekenleri yapmadığım ve odağımı kaybettiğim için düştüm. Ne bende ne de alemin paşasında bir hasar yok. Sahsen iyi ki burada düştüm diyorum çünkü trafikte olsaydı arkamdaki 2520 beni ezerdi ve haberlerde paylaşılacak...
  3. abyasar

Alemin paşası Suzuki Inazuma

Selâmün aleyküm ey muhterem cemaat, Bendeniz, fakîr ve hakîr bir kulunuz olarak arz ederim ki, bindiğim cengâver makine Suzuki Inazuma namıyla mâruf olup, gazı son haddine değin açtığım vakit yüz kilometrede altı, hattâ yedi litreyi dahi müşâhede eyledim. Malûmdur ki, aslan besleyen kimse, onun...
  4. abyasar

17 Mart Çanakkale Ege Kıyısı Gezim

Herkese selamlar, Bugün gezmek istediğim çok yer vardı. Niyetim sabah 10da çıkıp sırasıyla: Kumkale Seyir Terası - Truva Antik Kenti - Kumkale Tabyası - Sivritepe - Kalpli Göl - Tavaklı Iskelesi - Tragasai - Babakale - Alexandria Troias - Antik Sütunlar Gezisi yapacaktım. Maalesef ki nasip...
  5. abyasar

15 Mart Gelibolu yarımadası turu

Herkese selamlar, Dün 2 arkadaşımla beraber onların sık sık turladığı bir rotaya gittik. Şehitler Abidesi, Serçetepe, Anzak Koyu ve Büyük Kemikli koyunu içeren bu yolu herkese oneririm. Virajları, asfalt kalitesi, manzarası ve manevi değeri ile benim icin çok güzel bir gezi oldu. Sabah...
  6. abyasar

Uçmakdere Heyelandan kapatılmış | İstanbul - Çanakkale yolculuğum

Selamlar herkese, Yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle şirket, önümüzdeki haftaya köprü izin koyarak uzun bir tatil verdi. Ben de bundan istifade ederek bugün öğleden sonra Cuma namazı sonrası yola koyuldum. @tommygun 'ın da tavsiyesiyle Çanakkale'ye Uçmakdere'den ve Şarköy üzerinden...
  7. abyasar

Yeni motorum Inazuma | Çanakkale - İstanbul yolculuğum

İş sebebi ile Istanbul'a taşındığımdan beri motorsuzdum. Bir süredir buna katlanıyor olsam da insan bir kere bağlanınca bu işe, motorsuz olmak gerçekten bir yük oluyormuş. Bir süredir motor bakıyordum. Buralarda da yoktum. Alabilme imkânım tekrar oluşunca geri döndüm. Yeni motorum inazuma'yı...
  8. abyasar

2014 Bajaj Discover 125 ST

Herkese selamlar, Yakın zamanda İstanbul'a taşınacağım için motosikletimi satıyorum. Malum, depozitosu şusu busu derken nakit lazım olacak :salut: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-muhendisten-bajaj-discover-125-st-1203332154/detay/ Sarı siteye çok fazla açıklama koymak...
  9. abyasar

Islak Debriyaj | Debriyaj Çekiliyken Arka Tekerin Dönmesi

Herkese merhabalar, 2014 Bajaj Discover 125 st kullanıyorum. Motosikletimde ıslak debriyaj var. Alt sehpada çalışırken ve vitesteyken, debriyajı çektiğim zaman arka teker dönmeye devam ediyor. İnternette okuduğuma göre bunun sebebi ıslak debriyajmış. Şanzımandaki bileşenler arasındaki sürtünme...
  10. abyasar

Plastik Hız Kesici Kasislerden Nasıl Geçmeliyim

Eskiden kasislerin üstünden geçerken çok rahattım. Hızımı erkenden düşürüyordum ki ön süspansiyon kendine gelecek vakit bulsun, hafif ayağa kalkıyodum ki rahatça geçsin vs. Ama şu plastikler kullanılmaya başladığından beri, hız limitinde de gitsem; 10'a 20'ye de düşsem yumuşak geçemiyorum...
  11. abyasar

Far Parlaklığı Hakkında Kısa Bir Yakınma

Son zamanlarda arabaların da motosikletlerin de farları göz almaya başladı. Kimse ne açısını ayarlıyor, ne parlaklığını düzgün seçiyor. Millet küçükken ışıklı ayakkabı isteyip de alamamış gibi araçlarına ışık takıyor. Bunun "Dikkat çekmek" için olduğu bariz ama bu dikkat kesinlikle güvenlik için...
  12. abyasar

Lastik değişimi sonrası arka frende sorun

Herkese merhabalar, Aşağıda gönderdiğim videoyu ayak üstü çekmiştim o gün. Orada sorunu anlattım. Yazı ile de anlatayım: Ben benim motorun lastiklerini değiştirttim. Takan emmi arka tekeri takarken yanlış takmış olacak ki arka frene bastığımda tak tuk ses geliyordu sonra tutuyordu. Sonra geçen...
  13. abyasar

Senetle Motor şaka mıdır?

Abi bu ne? Adamlar motosiklet için 286.000₺ istiyorlar resmen. Maytap geçmektir bu resmen...
  14. abyasar

Honda'dan Yeni CBR750R ve CBR750RR: Sportif Hornetler mi Geliyor?

Hırbonen'e müjde! Honda, bir temel platform oluşturup o platformdan bir ürün gamı oluşturmasıyla bilinen bir firma ve Hornet 750'ye de bir süre yeni kardeşler gelecek gibi gözüküyor. Aşağıdaki patent başvurusu, Hornet 750'nin temelini oluşturan motor ve şasiyi kullanarak peydah edilmiş yeni bir...
  15. abyasar

Bir Motosiklet Kanalında Olması Gereken Nedir?

Hocamlarım ve arkadaşlarım, hepinize iyi haftabaşları dilerim. Orhan Hocamızın açtığı bir konu üzerine kafayı taktım: Barkın Bayoğlu'nun ve Altın Elbiseli Adam kanalının neden diğer kanallardan daha fazla sevildiğini, belirli parametrelerle açıklayarak bulmaya çalışacağım. Motosiklet...
  16. abyasar

Farları Yanmayan Motosikletçiler

Çanakkale'de motosikletlerde son zamanlarda tuhaf bir şey var: Farları istedikleri gibi açıp kapatabilecekleri bir zımbırtı takıyorlar. Bu fikri anlamak gerçekten zor. Üstelik, bu zamazingo fren lambasının yanmasını da engelliyor. Bir gece sevgilimle sürüyorduk, önümüzdeki arabayı geçmek için...
  17. abyasar

İlk vitesli motorum

Herkese motorlar, bu konunun başlığını sizlere geçen günlerde açıp hepinizden tavsiyeler almıştım. Hepinize çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizden yola çıkarak uygun fiyata 2014 model 30k kilometrede bir Bajaj Discover 125 ST aldım. Orasında burasında ufak kusurları var, ama temizledim...
  18. abyasar

Şehir içi & ilçelerarası yollar için uygun motosikletler

Herkesin iyi günleri olsun! Şu günlerde piyasanın pahalılığına (Allah mevcut cumhurbaşkanımıza bi 70 80 yıl daha ömür versin inş amin) ve yollarımızın kalitesine bakınca, motosiklet sürmeyi öğrenmek isteyen birisi olarak en mantıklı seçeneklerin CG'ler ve cublar gibi motorlar olduğunu...
  19. abyasar

Çanakkale'den Selamlar!

Herkese merhaba! Adım Ahmet Buğra Yaşar. 24 yaşındayım. Geçen sene kendime, rahmetli Barkın Abi'nin geçmiş tavsiyelerini ve yakınımdaki motorcuların önerilerini dinleyerek, 50CC küçük çin malı bir skuter aldım. Hâlâ da onu kullanıyorum. Mamasını iyi verip, kakasını iyi temizlemeye çalıştığım...

Yeni mesajlar