Birikmiş toplu parası olmayan, düzenli geliri olup da geçmişteki bir problemden ötürü kredi çıkartamayan arkadaşlar için pahalı da olsa bir alternatif. Burada motora rehin konuluyor ve toplam borç ödendikten sonra rehin kaldırılıyor diye biliyorum.
kalan borç 100000tl... kalanı 24 taksitle ödeyeceksen istenen 240000tl... esnaf biraz abartmış.. tamam kar edilirde, bu biraz tuttuğunu öpen esnaf işi...
70bin TL ihtiyaç kredisi çekip 24 ay vade ile ödeyeceğim derseniz 134bin TL istiyor bankalar. (enpara'dan baktım sadece ama çok yüksek tarafta kalacağını sanmıyorum) 140bin TL çekebilsek 270bin TL edecek yani.
Esnafa vurmak kolay değil mi? =)
Şikayetler Beştepe'ye..
Hocam yanlışın var, Enpara 70 bin lirayı 153 bin olarak istiyor![]()
İhtiyacınız yoksa almayını anlarım da ne piyasayı yükseltmesi ne seviyesi arkadaş, siz Burkina Faso'da mı yaşıyorsunuz?
Özgür basın bunun için de lazım işte.. İş yine fırsatçı esnaflar hikayesine döndü iyi mi..
Zabıta manavlarda olduğu gibi motosiklet bayilerinde de fiyat kontrolü yapmalı =)
Sıfırı 136 olan motorun 3500 km'li hâlini aynı fiyata koymaları fırsatçılık değil ama hocamEsnafa, diğer kurumlara ettiğimden fazla laf etmiyorum yanlış anlama ama herkes de lafı hak ediyor. Bizim eski şirketteki patronun çok güzel bir lafı vardı "Türkiye'de rezalete o kadar alıştık ki vasatı bile görünce el üstünde tutuyoruz."
E onu söylememişsin ki ben bilmiyorum sıfırı kaç para falan =)
Peşin fiyatı ile vadeli fiyatına yorum yaptım sadece.