Arama sonuçlarınız

1. lordmayros

Üst düzey kask önerisi

Arkadaşlar suan elimde 3 adet kask var ama hepsi orta seviye biri yarim felan Bu yaz biraz yol yapmayi planliyorum İyi bir kaska ihtiyacim var benim bulduklarim asagidakiler ama farkli alternatife acigim Ne alayim ? Shoei GT Air 3 Arai Quantic Schuberth S3 HJC RPHA 71
  2. lordmayros

Hafta Sonu Kaçamağı

Eylül ayından beri şehir içi Activa ile takılıyorum Kawasaki garajda yatıyordu gidecek yerde bulamadım o yüzden çıkartmıyordum, şans eseri İnstagramdan motosiklet istasyonun hikayesinde Lüleburgarza yaza merhaba partisi ve TMD Motorun açılışı varmış onu gördüm cumartesi motoru çıkardım lastik...
  3. lordmayros

Yakın zamanda Almanyaya gidip gelecek varmıdır acaba ?

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Almanya ziyareti olan var mı ? Mediamarkt tan ufak bir ürün rica edeceğim ücreti mukabilinde
  4. lordmayros

Kafa karışıklığı için bi yardım

Arkadaşlar malum İstanbul da motosiklet kullanıyoruz benimde tarzım naked motosiklet, bugün acil markete gitmem gerekti kasiyer deterjanı 2 defa geçmiş biz bir tane almışız evde fişi kontrol ederken farkettim ama arabayı çıkarmaya üşendim zira park yeri çok zor oluyor atladım benim motora...
  5. lordmayros

Suzuki SV650x Hakkında

arkadaşlar merhaba, uzun zamandır kendime retro görünümlü çift silindir 500-600cc makine bakıyordum şehir içi ve ara sıra uzun yolda kullanmaya çinli bir iki seçenek dışında bu aralıkta yeni motosiklet yok olanlarda 4 silindir ve çok pahalı bugün gözüme bu motosiklet takıldı sanırım TR de fazla...
  6. lordmayros

HONDA CL250 Scramber

Honda sonunda istediğim motoru yapmış retro modern tarzda ama 250CC fiyat halen ortada tok ama TR sitesine girmiş sanırım CB250R ile aynı fiyattan olur sizce Dominar 400 den geçilirmi ? Motor Tipi Sıvı Soğutmalı, 4 Zamanlı, 4 Supaplı, DOHC, Tek Silindirli Şanzıman Tipi Düz Vites (MT)...
  7. lordmayros

Diğer VOGE 500 AC

Arkadaşlar marka hakkında bilgim yok ama YUKİ motor getiriyormuş motor çok hoşuma gitti, bayağı bi yeşillendim motora modern retro bir motor olmuş yuvarlak farlar felan tam aradığım tarz ve aradığım CC aralığında ama 232.000tl fiyatı var alınırmı acaba ? iki gün sonra g*t gibi bırakırmı firma...
  8. lordmayros

Yuki Funrider

Arkadaşlar bu motor çok hoşuma gitti ama 125cc çift silindir diyor buna şaşırdım biraz motor cc az değil mi çok baktım 250cc bulamadım https://www.yukimotor.com.tr/product-details/funrider-benzinli/
  9. lordmayros

Kuralkandan Yeni Lansman 29-12-2022

N250-F250 den sonra neyin lansmanı acaba
  10. lordmayros

Motor yağı viskozite seçimi

Herkese merhaba, Motor yağ seçimi konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var Motorum 1.000 km de 500 km de rodaj bakımına girdi ilk 500 km gayet iyiydi servis semisentetik 15w50 ipone yağ kullandı bakımda ancak motor sesi artık daha patırtılı çalışıyor acaba yağ kalın mı geldi birde vites artık...
  11. lordmayros

Tecrübeli Arkadaşlardan Tavsiye Lütfen

Herkese merhaba, kendime ufak bir scooter almak icin yola çıkmıştım sonra 50, 80cc yetersiz kalır diye 125-150cc bir scooter almaya karar verdim ve ehliyete yazıldım ancak SURUCU kursu manuel vitesli bir motorda eğitim verdi benimde vitesli motosiklet çok hoşuma gitti ve vitesli motosiklet...

Yeni mesajlar