- Motosikleti
- KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
- Konu Yazar
Patron çıldırdı
Bu ülkenin ekonomisini bu hale getirenlerin soyu sopu kurusun, üreyemesinler.
Her gün gudik bir Çinli motoru ya da denyo bir Hintli motoru över hale geldik. Yeni model yola çıkmışmış. Ohh yeah, bakalım tek silindir kaç cc olacak? 200? 230? 250?
Yok yahu. Patron çıldırmış falan değil. Biraz ortam oluşturmaya çalışıyor sadece. Hindistan'da 2023 modeli çıkan Pulsar NS125'tir o. Neresi yeni orasını kurcalama. Patrona ayıp olur
https://tacmotors.pe/wp-content/uploads/carenado-ns125-667x400.png
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Yok o kadar olmaz. 200-250 o ne yahu. Biraz düş.![]()
Dominar 200 de olabilir. Ns200'e ters maşa takınca Dominar 200 olması muhteşemResimde gözüken bu motor değil ön cama bakarsan 200ns ye daha çok benziyor, 200ns nin aynı görseline bağlı kalınarak getiriliyor ise ns125 olabilir değil ise ters maşa vites göstergeli gremica fren sistemine sahip dominar 200 geliyor olabilir YouTube de bajaj dominar 200 diye ararsanız videolara denk gelirsiniz.
Bu ülkenin ekonomisini bu hale getirenlerin soyu sopu kurusun, üreyemesinler.
Her gün gudik bir Çinli motoru ya da denyo bir Hintli motoru över hale geldik. Yeni model yola çıkmışmış. Ohh yeah, bakalım tek silindir kaç cc olacak? 200? 230? 250?
Dominar 250 den sonra 200 lük dominar saçma olur bence. 125 lik bir model gelmesi daha yerinde olur. Güncel olarak A1 sınıfı ehliyet ile kullanılabilecek bir bajaj modeli yok çünkü.
125 cc model gelmesi bence de mantıklı. fakat, şimdi biraz baktım. Dominar 200 getirilirse mantıksız olmayacak. Çünkü, Dominar şasesi üzerinde sıvı soğutmalı 200cc. 6 vites 21 HP,led aydınlatmalı bir seçenek için piyasada yer var bence. Dominar 250'yi pahalı bulan, N250, F250 modellerindeki 5 vites ve hava+yağ soğutma donanımına iyi gözle bakmayanlar için de bir seçenek olacaktır. Fiyatı da F250'den ucuz olursa mantıklı olacaktır. Kuralkan grubunu her ne kadar sevmesem de attıkları adımların mantıklı olduğunu söylemeliyim. "Yahu kıçı kırık Hint motorlarına mı kaldık" diyenlere asgari ücretle çalışan bir kişinin bu beğenilmeyen motorları almak için ne kadar çalışıp para biriktirmek durumunda olduğunu hesaplamalarını öneririm. Özetle zaman kötü...
Bajaj Dominar200 Teknik Detaylar
Hızlı bir göz attım. Boş ağırlığının 184 kg. olmasının dışında can sıkıcı bir şey göremedim.
125 cc model gelmesi bence de mantıklı. fakat, şimdi biraz baktım. Dominar 200 getirilirse mantıksız olmayacak. Çünkü, Dominar şasesi üzerinde sıvı soğutmalı 200cc. 6 vites 21 HP,led aydınlatmalı bir seçenek için piyasada yer var bence. Dominar 250'yi pahalı bulan, N250, F250 modellerindeki 5 vites ve hava+yağ soğutma donanımına iyi gözle bakmayanlar için de bir seçenek olacaktır. Fiyatı da F250'den ucuz olursa mantıklı olacaktır. Kuralkan grubunu her ne kadar sevmesem de attıkları adımların mantıklı olduğunu söylemeliyim. "Yahu kıçı kırık Hint motorlarına mı kaldık" diyenlere asgari ücretle çalışan bir kişinin bu beğenilmeyen motorları almak için ne kadar çalışıp para biriktirmek durumunda olduğunu hesaplamalarını öneririm. Özetle zaman kötü...
Bajaj Dominar200 Teknik Detaylar
Hızlı bir göz attım. Boş ağırlığının 184 kg. olmasının dışında can sıkıcı bir şey göremedim.
Fazla hızlı göz atmışsın çünkü haberde 2020 yılında duyurulacak diyor. Yani o muhtemel şu anki dominar d250 modeli olmuş ve haber eski. Resme bakılırsa 125'lik pulsar gibi.
Fazla hızlı göz atmışsın çünkü haberde 2020 yılında duyurulacak diyor. Yani o muhtemel şu anki dominar d250 modeli olmuş ve haber eski. Resme bakılırsa 125'lik pulsar gibi.