Hafta Sonu Kaçamağı

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Eylül ayından beri şehir içi Activa ile takılıyorum Kawasaki garajda yatıyordu
gidecek yerde bulamadım o yüzden çıkartmıyordum, şans eseri İnstagramdan motosiklet istasyonun hikayesinde Lüleburgarza yaza merhaba partisi ve TMD Motorun açılışı varmış onu gördüm cumartesi motoru çıkardım lastik havaları zincir yağlama ve yıkama yakıp hazırladım pazar günü atladım motora salına salına Lüleburgaza sürdüm maksat motor sürmek, şansa havada çok güzel
gittim etkinliğe sağolsun çok güzel ağırladılar çokta keyifliydi çok guruplar geldi her yerde 4 silindir sesleri felan, bir sürü güzel insanla tanışıp sohbet ettik sonrasında çekiliş varmış kask eldiven mont vs en bomba hediyede Alpinestar Faster V2 Deri Mont
oda bana çıkmazmı çok keyifli bir pazar oldu :) dönüşte de Ahmetbey'e geçip Bahar köftecisinde bi köfte patlatıp İstanbula döndüm
yalnız Activa dan sonra Kawasaki yi ne özlemişim ama bu motorun sonu yok buda kesmemeye başladı gibi daha büyük CC alacağım galiba

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Vaay, bizim oraya gelmişsiniz.
Ben Cumartesi gezdiğim için pazar gününü evde evin işlerine koşturarak geçirdim.
Haberim olsaydı açılış olduğundan giderdim. Önceki hafta o mağazaya uğramıştım, geçen yıla göre dekorasyonu değiştirmişler, ekipman çeşidini arttırmışlar, hatta shoei neotec3 kask orada da vardı, fiyat sordum çok da güzel indirim yapmışlardı. Güzel bir mağaza olmuş, çeşit bol, ekipman için İstanbul'a gitmeye gerek kalmayacak ne güzel. Tanıyorsanız selamlarımı iletin.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Vay bee şansa bak demiştim demekki size çıkmış sevindim şimdi ben mont alma arifesindeyken size çıktığına üzülmüştüm doğruya doğru sonra basıp köy gezmeğe gitmiştik :D

Güle güle kullanın kazasız belasız :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Vay bee şansa bak demiştim demekki size çıkmış sevindim şimdi ben mont alma arifesindeyken size çıktığına üzülmüştüm doğruya doğru sonra basıp köy gezmeğe gitmiştik :D

Güle güle kullanın kazasız belasız :D
vaay, herkesler Burgaz'a gelmiş bir ben yokmuşum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu dümbük Lüleburgaz'a hiç gitmediysem 100 defa gitmişimdir. Bırakın Alpinestars mont hediye edilmesini bedava sakız bile alamamışımdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar