Arama sonuçlarınız

1. A

Baraj Mah Habibler Mah Rotası Yol Arkadaşları

18 Mayıs Pazar günü sabah 6'da Antalya Kepez Baraj mah Tüv Türk'ten hareket. Habibler mah Dede Kokoreç'te yolculuk sonu. '][/URL] '][/URL] Tüv Türk'ten sonra Yeşil Buhara unlu mamüllerinde kahvaltı. Çay ve simit fotoları zoom yapılarak çekilip paylaşılacak. Ardından yola çıkılıp hiç durmadan yol...
  2. A

Kışın(karda) artçıyla uzun yol macerası olanlar var mı?

Bildiğin karda uzun yoldan bahsediyorum. 2010 öncesi 2 kere yakalanmıştım tek başıma. Motor birinde Dylan150 idi birinde CBF150 idi. Çok korkunç bir durumdu. Dylan'da Pirelli yaz lastiği, CBF150'de Duro yaz lastiği vardı. Hava durumu takip etmeden Antalya'ya bakarak Zonguldak'a gitmiştim...
  3. A

Motorcu Fiziği, Gücü Hakkında.

Arkadaşlar pek bahsedilmeyen ama koruma giysileri kadar önemli olan bir konu. Zaten endurocu ve crossçuların hiç okumasına gerek yok. Enduro ve cross ciddi fiziksel güç, kondüsyon, dayanıklılık gerektirir. Ancak nasıl olsa scooter, chopper, alçak touring ya da cup, cg kullanıyorum diye kendini...
  4. A

SH125İ Modifiye

SH125İ 2021 sonrası pcxler ile aynı motoru, varyatörü ve debriyajı kullanıyormuş araştırdığıma göre. Yani 160cc pcx kitleri ve performans varyatör ve debriyaj kitleri uyar sanırım. Ayrıca ön arka 110/90-16 mt lastik takma planım da var. Anlas MT1 ya da Çapra R gibi. Biraz daha güçlü, yüksek...
  5. A

Honda Servisleri Kalitesi

2015 yılında açılmış Antalya'da Honda Servisi başlıklı bir konu var. Ama konu sadece Antalya ile ilgili. Ben de Antalya'dayım ama ülkenin her bölgesinde bu şikayetleri izliyorum ve okuyorum. Ben Ataberk Kepez'den 18Aralık'ta aldığım motorda 10Nisan'da anahtarsız çalıştırma sorunu yaşadım...
  6. A

Honda SH125İ'ye ön arka offroad lastik takmak istiyorum.

Değerli Ustalar 2024 model SH125i sahibiyim. 1000km devirdim. Harika ve çok yüksek bir motor . 178 boyumla iki ayak tabanım yere değmiyor otururken. Bazen taşralara gidiyorum. Toprak, çakıl, çamur derken Michelin City Grip2 haşat oluyor. Ön 100/80-16, arka 120/80-16 ebatlarında sadece kış...

Yeni mesajlar