Arama sonuçlarınız

1. K

Honda PCX ve SH125 Modelleri arasında öneri

İyi günler arkadaşlar, Ben İzmir'deyim. Sıfır motor almak için Honda yetkili bayi ile görüştüm ve fiyatları aldım. Modeller arasında kaldım. Aklımda bir çok soru oluştu. Fiyat farkına değer mi? Eksik özellikler beni etkiler mi? Konfor farkı beni rahatsız eder mi? Tarzlarında bir çok soru...
  2. K

Varta akü ve garanti hakkında destek ve bilgi

Herkese iyi günler arkadaşlar, Benim şu şekilde bir sorunum var ben internet üzerinden Trendyol aracılığıyla orijinal varta bayisinden 12 volt 8 amper YTX9-BS model akü satın aldım aküyü kullanmaya başladım fakat aküde şarj tutmuyor ben de bunun üzerine firma ile görüştüm firma bana 3 seçenek...
  3. K

RKS Blazer 50XR Baga önerisi

Arkadaşlar herkesi iyi günler yeni baga almak isityorum orjinalinde ne var bilmiyorum ustanın teki değiştirmişti ama ne taktı ilk zamanlarımdı dikkat etmedim geüvendik ustaya ama orjinal baga takmak istiyorum motoru 80cc lik yaptım ama kac gr ve ne marka orjinal bilemiyorum internettekiler...
  4. K

Hiçbir tamircinin çözemediği sorun hakkında yardım

İyi günler arkadaşlar, Benim sorunum net bir şekilde akü şarj olmuyor. Motor RKS blazer 50cc. Konu hakkında özet geçmek gerekirse 6 tane motor tamircisine gösterdim. Hepsi ne regülatörde nede statorda sorun yok diyor kablolarda da görünmüyor. Ben kemdim tüm ölçümlerimi aldım. Regülatörda toplam...
  5. K

motosiklet voltaj regülatörü kontrol etme

Arkadaşlar iyi günler Rks blazerxr50 motorumun regülatör kontrolü yapmak istiyorum motor çalışırken akü takılı olmadan kablo uçlarından ölçtüğümde 9 volt görüyorum. regülatörü dışarı aldım kontrol etmek için elimde avometre var ama nasıl kontrol etmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur...
  6. K

ımma

Yukardaki şarj cihazi ile 12V 8Ah aküyü nasıl şarj edebilirm menüde 12V(6P) veya 14V(7P) secilebiliyor akım değerleri ise 1 ila 6 amper arası secilebiliyor voltaj değeri 14v mu olması lazım yoksa 12v mu olması lazım 12 6 hücreli yazıyor ama sitelerde 14.4 ile sarj edilmesi gerekiyor ben...
  7. K

RKS Blazer 50XR Motorsiklet yağ önerisi akü sorunum hakkında

İyi günler arkadaşlar benim 50CC RKS Blazer modeli internetten araştırdığımda sitesinden indirdiğim manuel de 15W40 Castrol yağ öneriyor ama çevremdekiler 10W40 motul al diyorlar sizce hangisinden almalıyım? İkinci bir sorum ise beni motoruma yeni bir akü aldım (12V 8Ah Varta). Akü voltajı...