Arama sonuçlarınız

1. M

İstanbul'daki Dedelerin Dikkatine!!

Bildiğiniz üzere Spontini'mi satmak için ilana koydum ve bir süre bekleyişten sonra forumdaşımız olan @cikohan ile ticaretimizi gerçekleştirdik. Kendisine iyi günlerde kazasız belasız kullanmasını ve motosikletin ona bol kazançlar getirmesini diliyorum. Artık dedelerin korkulu rüyası...
  2. M

Tek Rakibi THY Olan Satılık Spontini

GS sürücüleri size selam mı vermiyor çözümü bu ilanda, bu skuteri satın aldıkdan sonra tüm GS sürücüleri sizlere hürmet edecek yol verecek. Bu ayrıcalıklardan mahrum kalmak istemiyorsanız hemen arayın. https://shbd.io/s/rxIuJDCB
  3. M

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

Yaklaşık 1.5 sene önce bu garibanı aldım ve kafasına vura vura kullandım çok masraf açmadan işimi her daim gördü. 42.000 Kilometre boyunca hatırlayabildiğim bütün her şeyi aktarmak istiyorum, ben bu skuteri kuryelik yapmak için satın aldım ve sıradan bir kullanıcının eskimesinde 2 kat daha hızlı...
  4. M

Yenilenmiş Motosiklet Ticaret Projesi.

Uzun zamandır olan aklımda bir iş fikri var, mekanik ve kozmetik hasarlı motosikletleri alıp mekaniğini orijinal parçalar ile servis manueline uygun ölçümler yapılarak toplayıp (zaten mekanik işlerde hep yaptığım şey) kozmetiğinide sıfır gibi bir hale getirip bu motosikletleri satmak. Yapılan ve...
  5. M

Çarptığınız en garip şey?

Bugün paket almaya giderken güzel şehirim olan Bursa'ya cumhurbaşkanı gelmesi sebebiyle farklı yol kullandım ve motosikleti park edecekken ne olduğunu anlamadığım bir halde (gaz mı takılı kaldı yoksa ben mi uçtum halen anlamadım) çeşmeye ön kaldırarak girdim ve çuval gibi sağa düştüm :ROFLMAO...
  6. M

Yeni Ducati Panigale V2 ve Streetfighter V2 Tanıtıldı.

Geçtiğimiz günlerde bu iki model tanıtıldı, artık bu 2 modelde eski modellerde bulunana Superquadro motor yerine yeni tanıtılan 890 cc hacminde olan blok ile geldi. Her ne kadar Superquadro bloğunu kullanmadıkları için biraz hayal kırıklığı olsada işin aslını öğrenince anlam vermeye başladım...
  7. M

Ducati Panigale V4 2025

Geçtiğimiz günlerde bu canavar tanıtıldı, vaat edilenlere göre ciddi bir gelişmeler mevcut ve en büyük farklılık artık tek taraflı salıncak kolundan vazgeçilmiş. Aslında bu yeni tasarım insanlar tarafından kötü bulunsada bence yinede bir Panigale olduğunu andırıyor... En detaylı bilgiler için...
  8. M

Motosikletinize sahip olduğunuz süre boyunca değiştiğiniz parçalar.

Merak ettiğim bir konudur, motosikletinizi satın aldığınızdan bu yana yaptığınız kilometre boyunca değiştiğiniz parçalar nelerdir? Ben kendi motosikletimi 77.0xx kilometrede satın aldım ve 79.300 km civarında şu an ve değiştim parça listesi: -Ön balata
 -Arka balata
 -Ön disk
 -Arka disk 
...
  9. M

Buji Kablosu Hakkında.

Motosikletimin buji kablosu tek halde satılmıyor, buji kablolarını değişebilmem için 2 adet ateşleme bobinlerini değişmem gerekiyor yani 100-150 liralık parça için toplam 928 tl tutan 2 adet bobin almam gerekiyor, bobinlerimde problem bulunmamakta ama kablolar senenin verdiği eskimeye boyun...
  10. M

Radyatör kaynağı hakkında.

Motosikletimin radyatörünü sökerken hortumun girdiği yer çıkartırken çatladı ve şu an komple orası çıkık bir vaziyette, ben bunu kaynak yaptırsam randıman alabilirmiyim veya kaynağı olur mu? Gelirim iyi olsa direkt 0 radyatör alır geçerim ama 3000 lira civarı bir fiyatı var hal böyle olunca elim...
  11. M

Alırım Bir Hayırlı Olsun :)

Yakın zamandır motosiklet arayışına girdim, yürütme maliyeti düşük ve nispeten güzel olan bir motosiklet bakıyordum. İlk başlarda Honda Cbr125R bakıyordum ama bütçemdeki motosikletlerin ben bakana kadar ya satılıyordu ya ilan trol amaçlı açılmış oluyordu yada bloklarında bahsettiklerinden ayrı...
  12. M

Kötü İşçilik Görmüş Bir E90Lci 320d Hikayesi, Ustalarımızın Yaptıkları Rezillikler

Aracın eksiklerini gidermek için aracı bahçeye çektik ve kaputu açtım ardından motor akustiği parçalarını söküp ardındanda sökeceğim parçaların elektrik tesisatlarını söktüm bu işlerden sonra aracın emme manifoldunu, egr valfini, gaz kelebeğini ve hortumlarını ayırdım ardından durum...
  13. M

Yeni Regal Raptor Daytona 250v

Youtube'da dolaşırken yeni Regal Raptor Daytona 250V modeli ile karşılaştım, motosiklet hakkında izlediğim videolara ve teknik bilgilerini inceledeğim kadarıyla tahminimce Virago'nun 250cc hacmindeki ürettiği bloğun klonu olan enjeksiyonlu versiyonun kullanıldığını düşünüyorum (19 Hp V-twin) bu...
  14. M

Regal Raptor Yeni Regal Raptor Daytona 250v

Regal Raptor'un yeni Daytona serisini çıkarmışlar, çoğu insanın istediği gibi V-Twin motor bloğu ile gelmiş ve eski Daytona serisindeki o boşluğu çok güzel doldurmuşlar. Motor özelliğine göre motorunu yorumlarsam Yamahanın Virago 250 bloğunun geliştirilmiş klonlarına benziyor, parçadan ve...
  15. M

Nerelerde Ne Gibi Tehlikeler Var?

Yolculuğa çıktığımız zaman hiç geçmediğimiz ve neler ile karşılaşacağımızı bilmediğimiz yollardan gidebiliyoruz veya keşfetmek için çıkıyoruz, başımıza gelebilcek yoldan dolayı veya çevresel faktörlerden dolayı can ve mal riskini arttırabilcek durumlara, belli bir konumlarda hiç ummadığımız anda...
  16. M

Kalite Neye Göre Ölçülür?

İlgimi çeken otomobil ve motosikletlerin inceleme videolarını izlerim (deli gibi en ince ayrıntılarını inceler yeri gelir 0.25 hıza alır tekrar tekrar izlerim), üreticilerin belirttiği kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik vaadleri var (en basitinden Rolls Royce), konuya gelicek olursam mükemmel...
  17. M

Elektrik Üretilmemesi Hk.

Kullanmış olduğum Cg motosiklet elektrik üretimi yoktu bende bundan dolayı statör ve konjektörü söktüm ve ustaya ölçtürmeye götürdüm her iki parçada sağlam çıktı, ben daha öncesinden statör ve konjektör parasını gözden çıkarmıştım ama hiç sorun öyle değilmiş, sorunun kaynağına gelicek olursam...
  18. M

Cg Gösterge Değişimi Hk.

Motosikletin göstergesi arızalandı bende yeni gösterge siparişi verdim, yeni gösterge eksiksiz sağlam bir şekilde ulaştı burada sorun yok, eğer kendiniz takacak olursanız motosikletin ana tesisatından gelen soketleri ve göstergeden gelen soketleri kontrol ediniz her rengin birbirine uyması...
  19. M

Shinari Taipar50 cc (Cg) Debriyaj değişimi hk.

Bu motosiklette 2 çeşit alt takım bulunmaktadır, biri Loncin öbürü ise Bumoto ya sahiptir Loncin olan bildiğim kadarı ile normal debriyaj sistemine sahip ama Bumoto olan eski sistem 4 vites Cg motosiklerin kullandığı debriyaj sistemine sahip, bu debriyaj sisteminde 2 balata ve 2 saç bulunmakda...
  20. M

Piyasada Bilinmeyen Ama Memnun Olduğunuz Yağlar?

Olduğumuz durum üzere motor yağları (motosiklet) aşırı yüksek fiyatlarla bizlere sunuluyor, piyasada büyük firmalara oranla daha az bilinen firmaları test ettiğinizde sonucunuz ne oldu?

Yeni mesajlar