Arama sonuçlarınız

1. B

CBR 250R için led far

Kolay gelsin arkadaşlar. 2017 model cbr 250r için led far önericek olan var mı marka model uzun kısa olacak şekilde PHOTON ZERO H7 +3 Plus ICE öneriliyor siz ne diyorsunuz
  2. B

Cbr 250r lastik hava basıncı

Kolay gelsin arkadaşlar cbr 250r 2017 model motorum var michel pilot street ön 110 70-17 arka 140 70-17 buna hava basıncı ne basmam lazım orjinal irc ler yok bu michel var ve virajda lastikte sekiyor klavuzuna göre bastım 31 33 ama yetmiyor gibi kaç basılıyor buna
  3. B

Cbr 250r yağ değişimi

Uzak bir yerde oturduğum için CBR 250r 2017 motorumu bakıma getiremiyorum kendim yapmak zorunda kalıyorum. Motor yağı olarak 5100 10w40 kullanıyorum fakat şanzımanda sert geçmeler yaşatıyor bunun alternatifi olarak ne kullanabilirim? Castrol 15w50 kullanabilirsin diyenlerde var biraz bilgi...
  4. B

Cbr 250r şanzıman sorunu

Kolay gelsin motul 10w40 5100 yağ koyuyorum ve her seferinde filtresini tapasını değiştiriyorum fakat 2017 model cbr 250r sahibiyim fakat şanzıman cok sert geçiyor tak tuk heleki 2 den 1 e geçirirken çat ediyor yada boştan 2 ye geçirirken çat ediyor neden acaba yağdanmı kaynaklı 2 den 3 e...
  5. B

CBR250R kontak tarafından ses geliyor

Arkadaşlar kolay gelsin 2017 model cbr 250r sahibiyim ilk başlarda sıkıntı yoktu fakat şuanda bir sıkıntı var 5 5 bucuk bin deviri geçtikten sonra hangi viteste olursak olayım bu devirleri geçtikten sonra kontak tarafından anahtar şıngırtısı gibi ses geliyor ama öyle böyle değil bu ses titreşim...
  6. B

CBR 250R akü Modeli

2017 model cbr 250r honda için en kaliteli akü ve tam değerleri uyan marka model akü nedir yardımcı olurmusunuz
  7. B

Amörtüsör ayarı cbr250r

Kolay gelsin arka ve ön amörtüsör cok yumusak bunu nasıl ayarlayabiliriz anlatırmısınız
  8. B

Kışlık eldiven önerisi

Arkadaşlar kışlık güzel bir eldiven arıyorum ankara tarafında yaşıyorum ayazıdır karıdır kışıdır yağışıdır revit marka bir eldiven önerirmisiniz
  9. B

İridyum buji Hakkında

CBR 250R için NGK nın iridyum bujisi var arkadaş hediye olarak aldı piyasa değeri 120 tl ama bi diğer ngk nın 250 tl olan bujisi daha var piyasa da bu elimde olan buji cr9EIX adında nedir arkadaşlar kullanan varsa kötümüdür iyimidir söyleyebilirmi
  10. B

7100 10w30 Yağ hakkında Öneri

Arkadaşlar honda cbr 250r 2017 model kullanıyorum 10w30 öneriliyor motulun 7100 10w30 unu kullansam olurmu bu güne kadar 10w40 motul 5100 kullanılmıs ama kitapta 10w30 kullanılıyor 7100 kullansam ne diyorsunuz iyimi olur suan bu yağda ve vitesler sert geçiyor 10w40 da felan nedir düşünceleriniz...
  11. B

Honda için yağ önerisi

arkadaşlar 2017 model honda cbr 250r var ve buna 10w40 5100 Koyuyordum motul varmı yağ önerisi olan 7100 10w40 koyarsam ne olur gazlamayı seviyorum 7100 10w40 motul önerirmisiniz ve üretim tarihi 2020 olsa bisi olurmu varmı aldığınız önerdiğiniz bir yer
  12. B

Motor bir anda istop etti nedir

Arkadaşlar bu gün trafikteyken kırmızı ışık yandı trafik ışığı ve motoru zorlayarak kullanan bir insan değilim ne tekleme yapıyor nede çatır çatır ses çıkartıyordu kırmızı ısık yanınca doğal olarak durdum ve boşa aldım boşa aldığım andada motor istop etti daha sonra çalıştırmayı denedim marşı...
  13. B

Cbr 250r bakım

Arkadaşlar cbr 250r 2017 model kullanıyorum ve kullanışım her yerde gaz açmıyorum işte normal sürüş aralara dalmıyorum etmiyorum ara sıra gaz açıyorum çok hızlı bi kullanıcı değilim bakımını kaç binde bir yapmalıyım ve her bakımda yağ filtresini değiştirmelimiyim malum parça fiyatları aldı...
  14. B

Supersport motorsiklet Telefon tutacağı ve Çanta

CBR250R kullanıyorum ve telefon tutacağı ve çanta önerisi istiyorum 700 km lik bir yolculuk yapcağım ve git gel 1400 km olmus olacak navigasyon kullanacağım ve eşya taşıyacağım bu yüzden telefon tutacağı ve çanta lazım supersport olduğu için bulamadım biliyosanız önerirseniz sevinirim linkli bir...
  15. B

Cbr250r telefon tutucu

Arkadaşlar super sport motor için bende cbr 250r var 2017 model buna telefon tutucu almak istiyorum önerileriniz nedir bu gidonun tam ortasında kilit yerine takılan varmış nedir link paylaşabilirmisiniz ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05...
  16. B

Honda fren hidroliği bilekliği

Arkadaşlar videolardada görüyorum bu fren hidroliğinin olduğu yere hami bu kolumuza ter silmek için taktığımız bileklikten takıyolar yamaha ve hondanın var ama bulamadım bunlar ne diye geçiyordur varsa linkini paylaşabilirmisiniz
  17. B

Cbr 250r Telefon tutucu

2017 model cbr 250r sahibiyim ve telefon tutacağı istiyorum telefonum samsung a70 model biraz büyük 6 küsür inç ve güzel bir telefon tutacağı bulamadım sizin önerileriniz nedir düşürmücek adam gibi gösterecek bi telefon tutacağı ?
  18. B

CBR 250R granajda yazılar

Kolay gelsin cbr 250r var ve pek motordan anlamıyorum motor bakıyorduk ve CBR 250R 2017 model kırmızı kasa fireblade kasasından bu motorda konsol altında kalemle yazılmış yazılar ve içindede granaj icindede gidon tarafından bakınca bazı kalemle yazılmıs sayı harf var anlamıyorum tam zaten ne...
  19. B

Zinciri mazotla temizlemek güvenlimidir

Kolay gelsin zinciri mazotla temizleyebilirmiyiz c1 motul temizleme almadan malum fiyatları çok uçuk ikisi birden rahmetli Barkın abinin videosunda gördüm o temizleyebilirsiniz diyordu
  20. B

eldiven önerisi varmıdır?

500 tl ye kadar kışlık ve ben bunu yazlarıda kullanabileceğim özellikle kışlarda çok soğuk geçirmeyecek ve su geçirmeyecek bir eldiven önerirmisiniz

Yeni mesajlar