Arama sonuçlarınız

1. M

Taksitle hangi motoru alabilirim.

Selamlar arkadaşlar, aracımın yanına hafta sonları gezmek için motor arayışındayım. Motor için nakit param yok kredi kartı ile alacağım. Bu yüzden seçeneklerim biraz daralıyor. Şuan radarımda cf moto sr250 var bayilerle görüştüm 8 taksit yapıyorlar vade farksız. Bana avantajlı geldi. Sanırım...
  2. M

Kasko anlaşmalı servisler motora bakmıyor

Cumartesi günü motorumla kaza geçirdim hastahane işlemleri kaza raporunu vs hallettim ancak kaskoda yetkili servis muafiyeti diye bir madde var. Yetkili serviste işlem yapılırsa %20 muafiyet uygulanıyor. Anlaşmalı özel serviste yaptırmak zorundayım. Ancak anlaşmalı servislerin hepsi otomobil...
  3. M

Motora yağ koymadan çok gitmek zarar verir mi

Pulsar ns 200 motorum var normalde yağ değişimi için ustaya giderim bu sefer kendim değişmek istedim. Motorumu uzun yıllar kullanmak istiyorum kaliteli yağ olsun diye motul yağ koymaya karar verdim. İnternetten izleyerek yağı boşalttım sonra yağ almaya gittim motul bulamadım. İnternetten motul...
  4. M

Servis fazla yağ ve antifriz koydu

Ns200 için 10 bin bakımına gittim antifriz minimuma yakın değerdeydi biraz eklemesini istedim maxın üzerine kadar doldurdu söylediğimde fazlasını atar dedi. Bugün yağ seviyesine de baktım cam hazne full yağ dolu. Max ve min çizgisinin üzerinde. Servis manuelini okudum yağ 1.2 L yağ filtresi...
  5. M

Kasko yapıp kaza yapanlar, veya motoru çalınanlar.

Böyle bi durumda nasıl bi yol izlenmeli. Kazada istenen belgeleri inceledim alkol testi polis tutanağı vs yazıyor. Daha önceden yaşayan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Ve şunu merak ediyorum yaralanmalı kazalarda dışarıdan vatandaşlar motoru kaldırıma vs alıyor o durumda nasıl oluyor.
  6. M

Ns200 gösterge mavi veya turuncu yapmak

YouTube'da araştırdım internetten de araştırdım kitapçığı okudum ama göstergenin maviden turuncuya veya turuncudan maviye nasıl döneceğini anlatan bi yazı bulamadım çeşitli kombinasyonlar denedim olmadı. Nasıl yapabilirim 2020 ns200
  7. M

Hindistan trafiğinde yaşadığım ŞOK

Hindistanda motosiklet kullanımı çok yaygın olduğu için onların trafiğini, motor alışkanlıklarını, motor kültürlerini inceledim ve şok yaşadım. Adamların o trafik düzeninde o motor kullanım alışkanlıkları ile hayatta kalmaları mucize gibi birşey. Gözlemlerim sonucunda motor kullanan hintlilerin...
  8. M

Sokaktan 2 kere geçen 2 kişi kasklı motosiklet

Artık hırsızlık haberlerini okumaktan her motor sesine irkilerek cama koşar oldum. Baktığımda scooter üzerinde iki kişi full face kasklı yavaş yavaş ilerliyorlardı sokakta insanlar vardı geçip gittiler. Benim motorum da yol üzerinde duruyordu. Gündüzleri oraya bırakıyorum binip gitmesi kolay...
  9. M

Motorumdan düşen bu parça ney

Motorundan geçen gün parça düştü bunun aynısı bugün de bu düştü https://imgyukle.com/i/LtqHNv Geçen gün düşen siyahın aynısı. Ne işe yarar bu parça takmasam sorun olur mu
  10. M

50cc motor aldım hız göstergesi çalışmıyor benzin göstergesi sorunlu

Motoru ikinci el aldım yuki casper 2019 hız göstergesi hiç oynamıyor sanırım km teli kopuk. Benzin göstergesi fulleyince full oldu ama daha 60 km bile gitmeden bitti gösteriyor ancak depo hala dolu. Benzin göstergesi sanırım kronik bir problem düzelir mi bilgisi olan var mı? Ve servis olarak...