Taksitle hangi motoru alabilirim.

Selamlar arkadaşlar, aracımın yanına hafta sonları gezmek için motor arayışındayım. Motor için nakit param yok kredi kartı ile alacağım. Bu yüzden seçeneklerim biraz daralıyor. Şuan radarımda cf moto sr250 var bayilerle görüştüm 8 taksit yapıyorlar vade farksız. Bana avantajlı geldi. Sanırım honda ve yamaha bu tarz kampanyalar yapmıyor. Bana önerebileceğiniz taksitle alabileceğim motor önerilerine açığım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kredi kartınızın limitine bağlı olarak Doğan Trend markalarına da bakabilirsiniz. Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi gibi

Selamlar arkadaşlar, aracımın yanına hafta sonları gezmek için motor arayışındayım. Motor için nakit param yok kredi kartı ile alacağım. Bu yüzden seçeneklerim biraz daralıyor. Şuan radarımda cf moto sr250 var bayilerle görüştüm 8 taksit yapıyorlar vade farksız. Bana avantajlı geldi. Sanırım honda ve yamaha bu tarz kampanyalar yapmıyor. Bana önerebileceğiniz taksitle alabileceğim motor önerilerine açığım.

Bir ara zafer motorda vade farksız taksit vardı ama şuan olmaz diye düşünüyorum bildiğim kadarıyla bankalar %4 gibi bir faiz uyguluyor

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
https://www.ekuralkan.com/

Burayı inceleyin. Taksitle alabileceğiniz onlarca motor var.

Motosikleti
Honda CB125F
SYM NHT 200 var peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar
Yada Bajaj modellerini online olarak taksitle alabiliyorsunuz.

Nht hoşuma gidiyor nice güzel motorlar var gelmiyor trye şu motorların aynısının otomatik viteslisi olsa çok sevinirdim

Bajaj'ın dışında çinlilerin çoğu, enduro tarzına da okeyseniz Hero'ya da bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar