Arama sonuçlarınız

1. L

Dominarı sattım artık dünyanın en huzurlu insanıyım

9 ay önce kendime 11 bin km de 2021 model bir dominar 400 ug almıştım. Başta her şey çok güzeldi uzun zaman binerim diye tonla masraf yaptım. Dikkatli titiz baktım ve onu hiç üzmemeye çalıştım. Yalnız o benim çok üzdü. Sürekli bir yerinden arıza verdi. Arka freni kendi kendine sıkmasıyla diske...
  2. L

Motorun fazla devirlenmesi

Dominar 400 motosikletimde son zamanlarda bir sorun yaşıyorum gibi ama emin değilim. Motora fazla gaz verince sanki eskisinden çok daha fazla bağırıyor devir aşırı artıyor daha fazla titriyor ve kesiciye girmiyor. İlk aklıma gelen baskı balata fakat bariz bir şekilde çekişten düşmesi lazım...
  3. L

D400 çalışmama sorunu 13 bin tl masraf

Bajaj d400 2021 motosikletim bir süredir bazen zor çalışıyordu. Özellikle biraz yol yapıp durduysam örneğin benzin almaya, uzun marş sonrası çalışıyordu. Dün ankaradaki bir yetkili servise bıraktım orda yine sorunsuz çalıştığı için anahtarı ruhsatı bıraktım kendi biraz sürüp deneyecekti. Bugün...
  4. L

Uzun yolda kasık ve bacak ağrısı

Ortalamanın üstünde motosiklet üstünde olmama rağmen (aylık 2500 km civarı), ne zaman uzun yola çıksam yaklaşık 100 km sonra bacaklarım tutmamaya başlıyor kasıklarım ağrıyor ve bacaklarım yorgunluktan titremeye başlıyor artık motoru tutamaz hale geliyorum. Acaba motoru olması gerektiğinden fazla...
  5. L

Ankara usta deneyimlerim.

Farkedeceksiniz ki iyi yorumu olan yok. Bunun sebebi belki de çoğunun hint/çin grubu ustası olması. Ankarada esnaf ahlakı ve ustalığı iyi olan bir usta varsa nolur söyleyin. Deneyimlerinizi iyi kötü paylaşın. - ilgin motosiklet: Ustalığı kötü ahlakı iyi basit işler için gidilebilir (eliniz alet...
  6. L

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

Ekipmanı, aşırı sık bakımı, sorunları, kaza riski vs derken küçük küçük ömür çürütüyor bu alet ya. Artık öyle bir seviyeye geldi ki tiksinti geldi yani.
  7. L

Bakım sonrası çalışmama sorunu

Dominar 400 ug motorumu ağır bakıma götürmüştüm yakıt filtresi hava filtresi bujiler gibi genel şeyler değişmişti. Motor bakımından geldiğinden beri çalışma şeklinde bir sorun var. Bazen çalışıp hemen istop ediyor tekrar çalıştırınca düzeliyor ancak bugün benzin aldıktan sonra motoru istop ettim...
  8. L

Kurye için scooter

Başta 35-40K ya bir şey almayı düşünüyordum ama rektefiyeli activalara pek güvenemedim 65 e kadar çıktım. Sizde 26 binde 65 bin e 2022 honda dio mu yoksa 63 bin e 9 binde 2024 tvs jupiter 125 mi ? Veya daha uygun fiyatlı sorun çıkarmayacak öneri var mı
  9. L

Ankarada motosiklet değişimi :)

Farklı tip motosikletleri olanlar birbirlerinin motosikletini hiç kullanmak istemiyor mu yav. Chooper sürmenin nasıl bir his olduğunu merak ediyorum siz bana çok pahalı olmayan chooper ı verseniz ben de dominar 400 ü versem beraber turlayarak deneyimlemiş olsak bence güzel aktivite. Başka...
  10. L

Zincir bakımı ömrümü çürüttü

Önceden gaz yağı ile zincir temizleme fırçasını kullanıp temizliyor sonrasında spreyle yağlıyordum ancak motorun orijinal zinciri çok kısa bir sürede kullanılmaz hale geldi. Yeni motorumda direkt dıd zincir aldım ve ön arka dişliyi de değiştirdim Bu sefer zincir temizleme fırçası yerine yumuşak...
  11. L

Honda kaza sonrası servis sorunu

Cl250 motosikletim ile ankarada kaza yaptım. Önce tansoyu aramıştım 1.5 ay sonraya randevu veriyordu bende efeye gittim. Onlar direkt aldı motoru 1.5 ay sonra falan hasarın tutarı çıktı 81 bin tl kadar. Daha 3 ay parça gelmesini beklemek gerekiyormuş böyle iş mi olur koskoca hondanın küçük bir...
  12. L

İki motor arasında kaldım lütfen fikir verin

Motorların ikisi de dominar 400 ug 1-) Bu tur modeli değil hiçbir ekstrası yok kazası yok 2021 model 15 binde. 145 bine veriyor pazarlıksız fiyat. Benden 350km uzaklıkta olması ve bulunduğu yerde ekspertiz motor ustası vs pek bulunmaması nedeniyle çok çekiniyorum bundan (sahibi 50 li yaşlarda...
  13. L

Yüksek devirde gaz yememe sorunu

Arkadaşlar rtr200 motorum gazı birazcık fazla verdiğimde sanki yarım debriyaj yapıyormuşum gibi tepki vermeye başladı özellikle mesela 1.viteste debriyaja dokunmadan gazı köklüyorum devir sonuna kadar sanki boştaymış gibi hızla artıyor ama ona göre çok az güç geliyor. Bayır yukarı çok daha düşük...
  14. L

Götürbunu şirketi

Bu şirket hakkında bilgisi olan var mı ? Ankarada kendi motorumla kuryelik yapacağım şirket lazım. Maaşı iyi olsun kuryelik dışında iş yaptırmasın yeterli. Yemeksepeti trendyolve pakettaxi olmaz çünkü almıyorlar. Getir ve dominos olmaz kurye olarak tuvalet falan temizlemem. Geriye vigo götür ve...
  15. L

Yeni motor alacağım eski japon vs yeni hintli

Ortalama 160 bütçem var bu fiyata fz6 fazer 2005 yıl 110K kilometrede ediyor. 2022 yılı 20K kilometrede dominar 400 UG ediyor. Hangisi daha mantıklıdır veya başka öneriniz var mı ? Naked, racing veya sport touring olmalı ve bana kardeş olmamalı.
  16. L

Kaskların fiyatlandırma sistemi

Bu kaskların neye göre fiyatlandırıldığını hiç anlamıyorum. Bilindik kasklardan konuşmak gerekirse, ECE 22.06 zaten hemen hemen tüm kasklarda var. Sharpta 4 ün altında olan yok. Neden mesela ls2 ff352 3 bin lira vermek yerine 12 bin liraya hjc f71 almalıyız mesela ? Arkadaşım daha iyisi olsun...
  17. L

Kaliteli servisleri olan marka var mı ?

Mesela mondial, tvs, bajaj vs. Distribütörü UMA nın servisleri rezalettir herkes bilir. Diğer markaların servis kalitesi nasıldır peki? Ducati, kawasaki, suzuki, yamaha, honda, triumph, ktm vs. Bu markalardan biri hakkında servisleri kaliteli/kalitesiz diyebileceğiniz markalar var mı ?
  18. L

Çamaşır makinesi elde yıkama programı

Yazlık beyaz montum var ve beyaz olduğu için çok sık kirleniyor. Talimatlarında elde 30 derecede yıkanır yazıyor ve her seferinde elde yıkamak gerçekten zor oluyor. Bunun yerine makinenin elde yıkama modunda yıkasam zarar görür mü ? Deterjan olarak da özel bir deterjan falan varsa onu kullanırım.
  19. L

Tam kışlık mont önerisi

Kışlık mont almam lazım fakat kışlık mont çok az var sanki her yerde 4 mevsimi kışlık diye satılıyorlar. Günlük hayatta da motor üstünde de üşütmeyecek altına ek kıyafet giymem getekmeyecek kışlık mont lazım (ankara için) aşağıdaki montları bilen var mı veya başka önerisi olan max 12 k civarı...
  20. L

Universal elcik koruması

Arkadaşlar elcik koruması almıştım plastik bir parçası var elciğin içine girmesi gerekiyor fakat içerde demir olduğu için girmiyor bunu nasıl monte edebilirim ? Yapıştırsam titreşimden düşer gibi

Yeni mesajlar