Yüksek devirde gaz yememe sorunu

Motosikleti
Bajaj D400
Arkadaşlar rtr200 motorum gazı birazcık fazla verdiğimde sanki yarım debriyaj yapıyormuşum gibi tepki vermeye başladı özellikle mesela 1.viteste debriyaja dokunmadan gazı köklüyorum devir sonuna kadar sanki boştaymış gibi hızla artıyor ama ona göre çok az güç geliyor. Bayır yukarı çok daha düşük devirlerde aynı sorun oluyor. Bugün motoru biraz zorladım ondan sonra oldu nedendir bu ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
1. Vites kalkış vitesidir, neden gazı köklüyorsunuz? Motorunuz kaç km.de? Daha ayrıntılı bilgi verirseniz debriyaj balatalarınızın patates olup olmadığını daha iyi anlarız.

Motosikleti
Bajaj D400
1. Vites kalkış vitesidir, neden gazı köklüyorsunuz? Motorunuz kaç km.de? Daha ayrıntılı bilgi verirseniz debriyaj balatalarınızın patates olup olmadığını daha iyi anlarız.
Sorun o zaman ortaya çıkıyor sadece 1 de değil tüm viteslerde aynı durum var. Gazı az biraz fazla verince böyle yapıyor. Bayır yukarı daha çok güç istediği için o zaman az versem de yapıyor. 9.800 km de ama linçlemezseniz trafiğe kapalı alanda burnout ve teker yaparken oldu bu sorun. Kısacası hangi viteste olduğumdam bağımsız gaz verince yarım debriyaja basıyormuşum gibi etki var

Sorun o zaman ortaya çıkıyor sadece 1 de değil tüm viteslerde aynı durum var. Gazı az biraz fazla verince böyle yapıyor. Bayır yukarı daha çok güç istediği için o zaman az versem de yapıyor. 9.800 km de ama linçlemezseniz trafiğe kapalı alanda burnout ve teker yaparken oldu bu sorun. Kısacası hangi viteste olduğumdam bağımsız gaz verince yarım debriyaja basıyormuşum gibi etki var
Modeli bilmiyorum ama kavramayı yemişsiniz gibi duruyor. Normalde bu kilometrelerde olmaz ama çok zorlayınca erken biterler neticede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar