Honda kaza sonrası servis sorunu

Motosikleti
Bajaj D400
Cl250 motosikletim ile ankarada kaza yaptım. Önce tansoyu aramıştım 1.5 ay sonraya randevu veriyordu bende efeye gittim. Onlar direkt aldı motoru 1.5 ay sonra falan hasarın tutarı çıktı 81 bin tl kadar. Daha 3 ay parça gelmesini beklemek gerekiyormuş böyle iş mi olur koskoca hondanın küçük bir kazayı düzeltmesi 5 ay mı sürecek ? Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular başka ne yapabilirim süreci hızlandırmak için ?

Geçmiş olsun.Yasal azami tamir süresi 40 45 iş günü olması gerekir.Bu sürede yapılmazsa seçimlik hakkınız doğuyor.Fatura bedeli kadar iade/misli ile değişim gibi haklarınız var.Müşteri hizmetlerine bunuda iletebilirsiniz belki hizlandirirlar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
benim cfmotonun ekran bozuldu götürdüm servise garanti talebi açtılar bu hafta garanti talebi onaylandığında parçanın kargodan gelmesini bile beklemeden ellerindeki 0 ekranı takacaklar e hani çin malının parçası yoktu hani japondu parça sıkıntısı boldu

Motosikleti
cbf 150
Bana yeni şeylerle gelin 1980den beri hiçbir motor için kimse stok tutmuyor. Bu arada bu durum sadece ğlkemize özgü değil nereye giderseniz gidin böyle bakın sadece tek bir firma var motoru sadece 1 yada 2 günde tamir edicek sıfır gibi oda harley davidson ama amerika :) ben fatboy parçaladım adamlar 1 günde sıfır yaptı

Motosikleti
CB750A
bir mesaj üstte elinde var ve takıyor denmiş ona rağmen kimse tutmuyor diyebiliyorsun çok garip gerçekten

Motosikleti
Bajaj D400
Cl250 motosikletim ile ankarada kaza yaptım. Önce tansoyu aramıştım 1.5 ay sonraya randevu veriyordu bende efeye gittim. Onlar direkt aldı motoru 1.5 ay sonra falan hasarın tutarı çıktı 81 bin tl kadar. Daha 3 ay parça gelmesini beklemek gerekiyormuş böyle iş mi olur koskoca hondanın küçük bir kazayı düzeltmesi 5 ay mı sürecek ? Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular başka ne yapabilirim süreci hızlandırmak için ?

Geçmiş olsun.Yasal azami tamir süresi 40 45 iş günü olması gerekir.Bu sürede yapılmazsa seçimlik hakkınız doğuyor.Fatura bedeli kadar iade/misli ile değişim gibi haklarınız var.Müşteri hizmetlerine bunuda iletebilirsiniz belki hizlandirirlar.
Bu kanun garanti kapsamı içinde müşteri hatası dışında bozulan mal için geçerli galiba kaza sonrası için değil

Honda servis bayiliği almak lazım. servisten randevu almak başlı başına sorun diyorlardı. Bu kadar iş varsa iyi de para kazanılır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar