Arama sonuçlarınız

1. M

Polisin dur ihtarına uymama cezası

Bugün öğlen saatlerinde kaskım ve motorun ruhsatı yanımda olmadığı için yolda yunus polisin beni görüp durdurmaya çalışması üzerine arabaların kenarından kaçtım plakam açık ceza keseceği aşikardı fakat gelen ceza miktarı 2440 tl bu haysiyetsiz neye göre bu cezayı kesti adam mı öldürdüm...
  2. M

Andes SP 8 eldiven

Andes sp 8 eldiven almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim veya bu fiyat bandında 400 500 tl daha iyi f/p eldiven önerisi varsa paylaşabilirmisiniz ?
  3. M

Yakıt Pompası Değişimi Sorunu

Bundan 1 2 ay önce havalar soğukken, motorumla yola çıkmadan önce en az 5 dk ısıttığım halde aralıklı olarak sürüş yaparken 6 7 kere 80 90 km/h hızla giderken stop ediyordu servise gittim durumu izah ettim yakıt pompasından kaynaklı olabileceği söylendi garantiden parça geldi. Bugün parçayı...
  4. M

Anlas mı mitas mı ?

4 mevsim kullanan birisi değilim.110/150 lastik ebatlarını kullanacağım. Virajlarda, düz yollarda uzun ömürlü ve yola tutuşu açısından Anlas Viento Sport mu önerirsiniz yoksa Mitas Sport Force Plus mı önerirsiniz. ?
  5. M

Mitas Sport Force+

Öncelikle şuan kullanmış olduğum lastik ölçüleri 100/80/17 - 140/70/17 benim geçiş yapmak istediğim ölçüler ise 110/70/17 - 150/60/17 bu ölçülerde lastik alsam montaj esnasında sorunlar ile karşılaşabilirmiyim ? Mitas Sport Force+ (2560 TL)düşünüyorum kullanıcı yorumları varsa...
  6. M

ALARM

İki yönlü veya tek yönlü motosiklet alarmı işlevselmidir? Binamızın açık garajı var şuan almış olduğum tedbirler Disk kilidi + zincir kilit bunlara ilaveten alarımı önerirmisiniz?
  7. M

Kushitani Hamamatsu Mont

Kushitani Hamamatsu marka deri montları hakkında bilginiz tecrübeniz kullanmışlığınız varsa olumlu veya olumsuz yanları hakkında bilgilendirirmisiniz? Kalite olarak hangi markayla eşdeğer diyebiliriz?
  8. M

Lastik Önerisi

Dominar 250 için önerebileceğiniz, uzunca bir süre tecrübe ettiğiniz lastik marka ve modeli nelerdir ? Ölçüler : 110/70/17 - 150/60/17
  9. M

Hasar Kaydına İşlenir Mi?

Sıfır motor aldım. 1 hafta kullandıktan sonra farda problem yaşadım.Servise gittim durumu anlattım inceledler far karlı sistem olduğu için elektronik aksamında sıkıntı olmuş garantiden yenisini sipariş edeceğiz dediler ve talep oluşturdular.Garanti onayladı far geldi taktılar ettiler herşey şuan...
  10. M

1500 tl ye kadar kask önerisi

Bu fiyatlara üst segment bir kask alamam malesef ama en azından polikarbon veya bir tık daha iyi kask önerileriniz varsa marka model ve özellikle önerdiği kaskı kullananlar veya kullanmış olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  11. M

Koruma Demiri Ses ve Titreşim yapıyor

Dominar 250 kullanıcısıyım geçen hafta koruma demiri taktırdım. Taktırmadan önce 7 bin devir üstünde rahatsız edici vibrasyon mevcut iken koruma demirlerini taktırdıktan sonra 5 bin devirden itibaren bu rahatsız edici durumu yaşıyorum bunun önüne geçmek mümkünmü ?
  12. M

Sıfır Dominar 250 sorunu

Bugün 500 km bakımına gittim.Ön farın temazsız bir şekilde yandığını ve selektör atamadığımı söyledim ve arka frenin eski arabalarda olduğu gibi (örnek olarak yeni motorlarda arka frene 2 cm basınca durur veya tutmaya başlar benim 5 cm basmam lazım ki ancak tutsun tuttuğundanda şüpheliyim...
  13. M

Sıfır Dominar 250 sorunu

-Motoru çıkartalı daha 3 gün oldu dün akşamdan beri motor rolantide çalışırken ön led farda herhangi bir sorunu yok selektör attığım zamanda farda herhangi bir titreme vs. yok fakat dururken veyahut trafikte ilerlerken gaz verdiğim ve selektör attığımda fardan çıkan ışık tirim tirim titriyor bu...
  14. M

250 cc Motor Tavsiyesi

35 bin tl bütçem var sizce 250 cc klasmanında hangi motor almalıyım? NK 250 mi Dominar 250 mi ?
  15. M

Motor seçimi ve Bütçe danışması

17.000 TL birikimim var. 2 model üzerinde gidip geliyorum. Birisi yeni çıkan Dominar 250(37.000TL) ötekisi ise Pulsar NS 200 (30.000TL). Donanım, parça kalitesi, ön arka frenler, amortisör, tork vs.. açısından baktığımda Dominar 250 daha mantıklı bir seçim olarak geliyor bana.Fakat onu alabilmem...
  16. M

NS 200 vs Dominar D 250

İki motoruda sıfır düşünüyorum fiyat aralıkları birbirine yakın o yüzden çok kararsızım (birisi abi birisi kardeş misali) siz olsanız hangisini tercih edersiniz neden ? Kullanım amacım motor sürmeyi pekiştirmek uzun yol ve şehir içi yol yapmak.:) (125'lik scoterden geçiş yapacağım.)
  17. M

Maksimum 20.000 TL'ye Motor Önerisi

20.000 TL bütçem var mondial znu 125 kullanıyorum.5000 km'yi geçmiş bulunmaktayım ufak tefek sorunlar dışında memnunum.Satıp CC yükseltmek istiyorum.Beni üzmeyecek hatası sorunu olduğunda internette rahatça bulabileceğim az yakacak yaktığından iyi gidecek parça problemi servis problemi olmayan...