Hasar Kaydına İşlenir Mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıfır motor aldım. 1 hafta kullandıktan sonra farda problem yaşadım.Servise gittim durumu anlattım inceledler far karlı sistem olduğu için elektronik aksamında sıkıntı olmuş garantiden yenisini sipariş edeceğiz dediler ve talep oluşturdular.Garanti onayladı far geldi taktılar ettiler herşey şuan çalışıyor fakat aklıma şu soru takıldı garantiden değişen bu far hasar kaydı, ruhsata vs gibi birşeye işleniyor mu bilgilendirirseniz sevinirim

Motosikleti
CB650R
işlemez.
hasar kaydı yalnızca maddi hasarlı kazalarda oluşabilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Satacak olacağım zaman bu durumu belirtmeme gerek varmı peki? Kafa karıştırmama adına söylemesem yanlış anlaşılacak bi durum ortaya çıkarmı ?

Motosikleti
Yok
Satacak olacağım zaman bu durumu belirtmeme gerek varmı peki? Kafa karıştırmama adına söylemesem yanlış anlaşılacak bi durum ortaya çıkarmı ?

Sizin hasar kaydi dediginiz sey farkli, TRAMER (Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi) kaydi olarak gecer, servis kaydi ile ilgisi yok.

Satin alacak kisi servis kayitlarini istemeyecek mi / istemez mi ? Isterse zaten gorunecek. Belirtirseniz daha iyi olur durust satici olarak. Ben olsam garantiden degismis iste, nolmus yani derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar