Arama sonuçlarınız

1. J

Tırt lastik vs sıfır lastikle tura çıkmak

Yeni aldığım SV650'nin üstünde iki senelik Pilot Road 4 var. Maşallah balerin gibi geziyoruz, arka sürekli kayıyor, hatta geçen ters yönden gelen arabayı görünce yavaş yavaş durayım diye arka frene basınca direkt ABS devreye girdi. Bir hafta on gün sonra bol virajlı bir tura çıkacağım, şimdi bu...
  2. J

Temiz Motor'da bakım/tamir yaptıran var mı?

Motorumu aldığımdan beri ismi lazım değil bilindik ve başarılı bir servise götürüyorum. Usta işin piri tamam ama artık arayınca ulaşmanın zorluğu, gittiğimde de yer yer köpek gibi davranmaları vesaire artık biraz canıma tak etti. Birkaç ay önce Temiz Motor'dan Koray'a motoru yıkatmaya...
  3. J

İlk kazam hayırlı uğurlu olsun

Üç ay önce şehir içi işe gidip geleyim, parça maliyet şu bu aklımda kalmadan katır gibi bineyim diye ikinci motor olarak aldığım Hero Xpulse ile ofisin otoparkında yere yapışmak suretiyle ilk kazamı yaptım. "Oo dün 16 dakikada Levent'ten Kadıköy'e gelmişim, hadi bugün 15 dakikaya indirebiliyor...
  4. J

İkinci motor alayım derken contayı sıyırmak

İşe gidip gelmeye, evin önünde bir şey olur diye korkup iki kilometre ötedeki kapalı otoparka değil arka bahçeye kilitlemelik bir motor alayım diyordum. Düşünce akışı Hero XPulse 200 ile başladı, bayiye gittim baktım hem beğendim hem de beğenmedim, kafa oradan scootera aktı. Oradan da ya bu...
  5. J

ilan için Türkçe tercüman ihtiyacı

"pazarlık sünnettir"e ses etmedik diye bu kadarı fazla değil mi? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-aprilla-scarebeo-hasar-kayitsiz-beyaz-1117078177/detay
  6. J

Parça hırsızlığı durumunda kaskoluların yapması gerekenler

Merhaba, Daha önce burada başlığını açtığım üzere motorumun göstergesi çalınmıştı. Neyse ki iki senedir kasko yaptırıyorum, bu sayede zararsız atlattım. Ama ilk defa başıma böyle bir şey geldi ve ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yoktu. Buraya adım adım bırakayım, yaşayan olursa bulsun...
  7. J

Göstergemi yürüttüler

Ducati 848 motorumun gostergesi çalınmıştır, sipariş iştir muhtemelen ama olur ya ilan vs görmeniz durumunda haber verirseniz sevinirim.
  8. J

2021 - İstanbul Egzoz Cezası Uygulaması

Yeni bir motor aldım, üzerinde Akrapovic full sistem var. Orijinal egzozu mevcut değil. Ebay'den falan orijinal slip-on'larını bulabilirim biraz zorlarsam. Süper bir sesi var ama susturucu takılı olmasına rağmen çok yüksek. Polis çevirirse ceza garanti gibi. İlk egzoz cezasında çoğu ilde direkt...
  9. J

Şüpheli İlan İspiyon Timi (ŞİİT)

Merhaba, Motor bakarken sürekli plakadan sorgulama yapıp saçma sapan şeylerle karşılaşmaktan, "apaçilik yapılmamıştır, yorulmamıştır" diye kakalanmaya çalışan motorların tek teker TikTok videolarının ayyuka çıkmasından bıktım. İzninizle "bana garip geldi" "Allah Allah bir saçmalık var gibi"...
  10. J

Yan Sanayi Fren Maneti

Bugün GSX-250R'ı ilk muayenesine götürdüm. Önceki sahibi ışıkta sağa devirmiş, fren manetinin ucu kırıktı. Ağır kusur diye muayeneden bıraktılar şaka gibi. Orijinal fren manetine 900 lira fiyat çekiyor iki ayrı Suzuki servisi. Yan sanayisi de 300 lira. Bunun yanı sıra amazon.de'de falan güzel...

Yeni mesajlar