Arama sonuçlarınız

1. T

Ktm duke 250 2022 koruma demir ve takoz hakkında

Merhaba bu motor için gp kompozit markasının motor koruma demiri var ama grenaj koruması adına herhangi bir ürün bulamdım takoz vs gibi. Bu motoru kullanan varsa aşağıdaki fotograflardaki gibi demir veya takoz nerden bulurum nası yaparım yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim...
  2. T

Pcx125 2022 neden yok

Fiyat listesinde sıfır 63.000 tlymiş gördüm ve bir an heveslendim. Stok olmadığını ve 2.elinin 80000 lere satıldıgını görünce gerçekten üzüldüm. Stok gelir mi sizce takip eden var mı bu konuları?
  3. T

Sadece 4. 6000-7000 devir aralığında şanzumandan uğultu gelmesi

Sanki yankı yapar gibi belirttiğim aralıkta şanzumandan uğultu geliyor. Problem bir anda başladı ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ---------- Nedir problem sizce
  4. T

Yamaha WR125 R veya X alınır mı ?

Evet başlıkta goruldugu gibi sorum bunun üzerine. Evet ikisi farklı tür birisi süpermoto diğeri arazi odaklı ama sonuçta aynı motorlar. İkisinden birini de alsam farketmiyor bana her türlü şehir içinde kullanırım yani. Ama aklımdaki soru şu. Fiyatları gerçekten tuzlu ve sizce almaya değer mi...
  5. T

Arka kaldırma sehpası yaratıcı çözüm var mı ?

Merahaba motorumda arka teker millerinde kaldırma takozları bulunuyor. Ama bir kaldırma sehpası 400 tl. Ayda bir zinciri temizlemek için kullanmam gerek ama 400 lira vermek cok mantıklı gelmiyor. Böyle bir durum için ara sıra zinciri temizleme amaçlı nasıl bir çözüm üretebilirim? Herhangi bir...
  6. T

Ktm duke 250 - motul 5100

Soru basit ve kısa Motul 5100 15w50 yağ uygun mudur? yoksa 7100 mü koyulmalı veya en optimali sizce hangi yağ olur? teşekkürler
  7. T

Duke 690 2016-2019 TR'de yok mu?

Baslıkta belirttiğim gibi Duke 690 Türkiye'ye hiç gelmedi mi? Yoksa hiç yaygın değil mi sadece? https://www.hizliresim.com/q1y52yq bu kasa.
  8. T

Anlas viento sport

Bu lastiği daha önce kullanıp tecrübe eden var mı? Mitas sport force mu bu mu?
  9. T

Subap ayarı gerekir mi?

Ktm duke 250 2016 14000km Subap ayarı gerekip gerekmediğini nereden anlarız?Ktm daha once kullanmıs olup bilen var mı. Gerekli mi?
  10. T

KTM Duke 250 2016 Soğukta çalışmıyor (deli etti)

Merhaba arkadaşlar. 2016 model duke 250'ye sahibim 13800 km'de. havalar sıcakken sıkıntı yok. ama 3-4 derece altına indiği zaman motorum çalışmıyor. Marş alıyor aküde sıkıntı yok ama bir türlü ateşlemiyor. Geçen gece yolda kaldım çalışmadı. Vurduramadık da. ustaya götürdüm aküyü şarj etti suan...
  11. T

Duke 250 kış lastiği önerisi

Merhaba kışın insanı korkutmayacak bir lastik önerisi verir misiniz? Yağmuru dert etmeyeceğim bir lastik 150-60-17 110-70-17
  12. T

Hava ve yağ filtresi fiyatları..

Ktm duke 250 2016 var bi yağ bi hava filtresi spormoto sitesinde 400 liraya geliyor? Yan sanayi olan bu ürünü kullansam bi sıkıntı yaşar mıyım malum fiyat cok fahiş n11.com'dan KF6302 2015-2016 KTM 250 Duke ABS uyumlu hava filtresi seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika...
  13. T

Yeni motorum :) ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

Merhabalar geçen gün allah nasip etti ve 2016 model ktm duke 250 aldım 12000km de. Motoru çok sevdim ve uzun süre kullanmak istiyorum ve şimdi de aksesuar ile donatmak istiyorum. Hangi marka model yag kullanmalıyım? Aşağıdaki aksesuar listesinden öneri yapabilir misinz? aksesuarlar: Ön cam...
  14. T

40-42bin tl güvenilir motor önerisi

Güvenebileceğim sağlam bloğu olan motor önerilerinize ihtiyacım var tesekkurler
  15. T

2016 Model KTM Duke 250 ABS alınır mı?

Merhaba. Başlıktaki motoru, temiz ve düşük km olmak kaydı ile almaya niyetlendim. Önerir misiniz? 35000-37000 bandında almaya değer mi? Bir de bu motorda arka tekerde de abs var mı? Tavsiyeleriniz değerli. Teşekkürler. https://www.hizliresim.com/tuzc8x0
  16. T

Küçük bir soru

Motorumu sadece https://www.hepsiburada.com/onguard-kilit-8016-lx-beast-zincirli-180cm-x-14-mm-siyah-p-HBV000002HG6D bu zincir ile kilitleyeceğim. Sorum şu, Binanın yanına, sokağın yolundan 1-1.5 metre daha derinde olan yere köşeye mi? yoksa direkt sokak üzerindeki dibinde bol ışık vuran...
  17. T

Disk kilidi, zincir-kilit önerisi

Merhaba ben suan köyde yasıyorum ve depomuz var motor güvende ama bugün bir işe girdim ve şehir merkezine taşınıyorum ve hazırda bulunan bir evimiz var ama maalesef depo yok. Ve kısmen güvenilmez bir mahallede. Motoru binanın giriş kat değil de -1 seviyesi hizasında bir duvarın dibine koymam...
  18. T

Bajaj pulsar ns160 2020 arkada abs var mı?

Arkadaslar arkaya bi kalblo gidiyor öne gittiği gibi bu kablo ne? Arkada abs var mı? Kullanırken hissedilmiyor teker kitliyor? Foto yükledim. Teşekkürler. https://www.hizliresim.com/dgtkhy7
  19. T

Artçı kaskı önerisi

Merhaba. Motorsiklet aldım biniyorum güzel ama ara sıra arkadaşlarımı, annemi vs arkaya oturtup şuradan şuraya götürmek istiyorum ama kimse polis ceza yazar diye binmek istemiyor. Bana şöyle cezadan kurtaracak genel olarak herkesin kafasına uyacak ucuz yollu sadece ceza yememe amaçlı bi kask...
  20. T

Motosikleti nasıl çalıyorlar?

Merhaba. grupta çok fazla calınma olayları görünmeye basladı. Bir kaç video izledim gidon kilidini kolayca kırıyorlar anladım? Ama adam motoru itip üstüne biniyor ve motoru çalıstırıyor nasıl beceriyolar? Bu hırsızlık konusunda bilgilendirme yapacak var mı? Daha yeni motor aldım köyde yasıyorum...

Yeni mesajlar