Disk kilidi, zincir-kilit önerisi

Merhaba ben suan köyde yasıyorum ve depomuz var motor güvende ama bugün bir işe girdim ve şehir merkezine taşınıyorum ve hazırda bulunan bir evimiz var ama maalesef depo yok. Ve kısmen güvenilmez bir mahallede. Motoru binanın giriş kat değil de -1 seviyesi hizasında bir duvarın dibine koymam gerek. Çalınmaması için disk kilit zincir gibi ürünlere ihtiyacım var. Bütçem dar :( 250-300 liralık disk kilitleri iş görürü mü? Alarmları yeterli olur mu? Bir de fiyat performans zincir+kilit önerebilir misiniz? Ve tavsiyelere de açığım..teşekkürler

Motosikleti
K-Light 250
Maalesef disk kilidi ve zincirde, güvenlik bütçe ile orantılı şekilde artmakta.

Abus - Maggi - Armor - Onguard - Securage - Zintaş gibi markalardan bütçenize göre seçim yapmanızı ve 13-14mm. nin altında ürün almamanızı tavsiye ederim.

Bu zincirle beraber 250 liralık alarmlı disk kilidi olabilir.

Ben Onguard Beast 14mm. zincir + Luma 10mm. zincir + dandik disk kilidi(metal rengi 7mm.) kullanıyorum.

Ancak 3 ya da 4 adet zincirde koysanız, görünmeyen ve hırsızın rahat çalışabileceği bir yere koyarsanız, bir saat de uğraşıp kesebilir zincirleri.

Valla çantam var büyük her seyimi koydugum taşımayı dert etmiyorum ns160 var 2020

Armor zincir guzel, disk kilidi olarak securage kullaniyorum onu motomaxtan almistim memnunum.

ns200 alacağım bende ama çanta max5kg olsun, yüklemede 5kg toplam 10 kiloyu geçme dedi ********** bana. sürerken de çanta içinde zincir oynaması rahatsız etmiyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar