Arama sonuçlarınız

1. SpeedDevils

Jawa parçaları satan bir dükkan

Antalya da jawa cz parçaları satan bir dükkan varmı?tek bu marka üzerine bir dükkan sanırım yoktur ama ek olarak bu marklarında bulundugu bir satıcı biliyorsanız lütfen cevaplarınızı bekliyorum... teşekkürler....
  2. SpeedDevils

Mevsime Göre Yağ tercihi ne olmalı?

mevsime göre 4 zanlı bir motosiklet yağı ne olmalıdır? su an itibariyle üzerinde 10*40* shell var...acaba bunu 20*50*ya çıkarmalı mıyım?
  3. SpeedDevils

12v 50w Spot

12 V 50 W'lık spot aldım 2 adet bunlar için bazıları aküye zarar verebilir derken bazılarıda açık unutmadığın sürece birşey yapmaz dedi.Denedim motor çalışırken spotları açtım sabahtan akşama kadar motor ne zama nçalıştıysa ışıklar o kadar açık kaldı.Ertesi sabah marş basarken çok zorlandı...
  4. SpeedDevils

Ares!te iptal Edilen Dosyayı BulmaK

Çok konu dışı oldu walla kusura bakmayın ama acil lazım arkadaşlar Areste film indirirken kazara iptal tuşuna bastım ! şimdi de pc de bu dosyayı arattırdım ama bulamadım ! Acep nereye atıyo bu ares iptal edilen dosyaları? Bunun yolunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum !!! Teşekkürler>>>
  5. SpeedDevils

Underground Riders

Slm ,Yaa şu arabacıların 100 150$ ına yarıştıgı büyük şehirlerimizde motosiklet yarışları da oluyo mu arkadaşlar!Geceleri dört tekerçi arkadaşlar yasadışı yarışlar yapıyo gördüm şahit oldum ama motorçular da yapıyomu bilen var mı???
  6. SpeedDevils

Stop'u İnpro'ya Çevirme!!!!

Arkadaşlar Stop Lambasının Kırmızı ve klasik renginden hoşlanmıyorum bunun için de stop'un rengini açmak ve şeffaflaştırmak istiyorum!!! Sentetik Tiner uygulayınca yani silince boya sökülüyomuş bazılarında diye duydum aslı varmıdır ya da ne yapmak gerekir???
  7. SpeedDevils

Trafik Suçu İTİRAFları

Arkadaşlar Admınlere duyrulur bir itiraflar bölümü oluşturun ve herkes trafikte işlediği şuçları itiraf etsin >>> İlk itirafım Motorumu ilk aldıgım hafta ehliyetsizdim ve plakam yoktu 2 yunus beni çevirmek istedi ama kaçtım sonra saklandım sonuç beni buldular 650ytl ceza kestiler ! Tescilsiz...
  8. SpeedDevils

Klakson Modifiye[!]

Arkadaşlar Antalya'da orijinalden farklı ses tonlarında klaksonlar satan bi yer var mı????Varsa ya da alan olsuysa kaçadır???? Teşekkürler!!! bir de benim sitenin reklamı olsun www.grandpitbull.com [adminler kızmazsa]
  9. SpeedDevils

Scooter - Moto Tuning

Arkadaşlar Bende scooter[AS150T) ve motosiklet(Hj125] var bunların ya da bu türlerin modifiyesi var mı Tr'de varsa nerelerde !!!Misal Avrupa da özellikle fransa ve italya da büyük cc motosikletler haricinde scooterlar filan modifiye yapılıyo biz de neden olmasın ???? http://www.scootxtreme.nl/...
  10. SpeedDevils

Torque Açılış

Slm Millet Şimdi Üye Oldum Ve Hemen Videonu Paylaşmak İştedim motosikletçiler için 20mb lık bir bölüm upload ettim Torque Filminden İyi seyirler http://rapidshare.de/files/10465279/Tork.wmv.html
  11. SpeedDevils

SLM Millet !!!

Arkadaşlar Slm Hepinize !!! Umarım Birlikte Hem Eğlenir Hem Öğrenir Hem de Tartışırız Dostluk Adına !!!!