12v 50w Spot

12 V 50 W'lık spot aldım 2 adet bunlar için bazıları aküye zarar verebilir derken bazılarıda açık unutmadığın sürece birşey yapmaz dedi.Denedim motor çalışırken spotları açtım sabahtan akşama kadar motor ne zama nçalıştıysa ışıklar o kadar açık kaldı.Ertesi sabah marş basarken çok zorlandı.
motor=AS150T scooter akü 7AMPER
şimdi aynısını 125hj de demek isitorum ama denemeden size bir danışayım dedim.
Ne diyosunuz??
Gerçekten etkiliyor mU?
Scooterın Aküsünde mi Bir Arıza var?
Boş vereyim im bu işleri??

Ya evet bende duydumm öyle bişey ama ALARM konusunda...Sürekli açık olduğu için aküyü bitiriyomuşş..Arkadaşlar yardım eder şimdi :p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
yolda giderken acık kalırsa aynı zamanda akü de sarj olacağı için çok etkilemez gibi geliyor.ama durduğu yerde çalışırken daha az şarj olacağı için akü devamınd boşalabilir.bende giderken kullanırsan ve kaliteli bir akü kullanıyorsan sorun olmaz gibi...

W(güç)=V(voltaj).A(amper) formülünü uyguladığımızda 12.7=84W'lık bir güç bu aküden sağlanabilir.2 adet 50W'lık(toplam100W) ve bir kaç elektiriki cihazında buradan beslendiğini düşünürsek motordaki hiçbişey verimli çalışmıyor demektir.Bencegücü düşük ama daha verimli ampul'ler kullanırsan elektrik aksamı içinde problem çıkma olasılığını bertaraf edersin.

Konjüktöre çok yük bindirirsiniz. Ayrıca konjüktör aküyü besleyemediği için kısa zaman sonra akünüz bitecektir. tabi bu dediğim sadece gece sürüşü yapıyorsanız. gündüz o lambaları yakmazsanız akünüz şarj olacaktır. Akü zayıflayıp eskidikçe göreceksinizki motoru çalıştırmak daha zor olacaktır.

Görüşmek üzere.

çok teşekkürler hepinize
ben tek olarak bi deniiim olmazsa yan i2 yerine bir spot koyup bi deniyimm
84W yapıyorsa 50W 34W geride kalan bu wat standartı için uygun gelir heralde bii deniimm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar