Arama sonuçlarınız

1. BUGR4H4N

140-160 kmh hızlarda zorlanmayacak Motosiklet önerisi 200bin TL civarı

Arkadaşlar merhaba Normalde 2024 TVS RTR 200 motosikletim vardı. Amerika İnternship programı için sattım sonra araba ile devam ettim yalnız arabaö(2011 accent era 1.5 crdi) arızalar çıkarmaya başladı her gün olmasada her hafta ne arıza verecek diye bekler oldum. Yalana gerek yok birazda borç var...
  2. BUGR4H4N

Motosiklet Transferi işi yapmak için fikrinize ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba 400 450 bin lira gibi param var üstüne kredi vs borç alıp 500 600e 13-15 m3 araç panelvan alma fikrim var. Bunu yapma sebebim bir çok kez mototransfer şirketi ile görüştüm parasını geç mersine teslimatımız yok deyip geri çevirdiler sırf bu yüzden soğuk havalarda motor almak...
  3. BUGR4H4N

Motolux Ceo 125 hakkında bilgi lazım

Motoru bi sokağın başından diğer başa sürdüm. Gaz kolunda boşluk yok kavramada boşluk yok gidişi iyi hatta yemeksepeti kuryesi 2 arkadaşa denk geldim. İlki 30 bin kmde tık yok dedi diğeri 35 binde tık yok dedi. Yemeksepeti deme kastım bulunduğun ili tavaf ediyorsun. Mersini bilen varsa;Mersin...
  4. BUGR4H4N

Uzun kayıtlı süresi Aksiyon kamera ihtiyacım var yardım...!

Arkadaşlar normalde motosiklete direk bağlanan kontak açtınmı kayda başlayan kapandınmı işi biten cihaz düşünüyordum. carplayli cihazlar buldum bu sefer kenara bıraktım mağazaya dükkana girdim 5 10 dk işimi gördün çıktım carplay ekranını dızzlamışlar ihtimali çok yüksek bunuda sürekli sök tak...
  5. BUGR4H4N

100/80-17 130-70-17 için Mitas MC50 mi Pirelli Angel City mi

Bu ikilemde kalma sebebim Mitas 5200 Pirelli 7200 lira MC50 den memnun olan var ama 10 bin km sonra performansını tamamlıyor diye yazılar okudum yardımcı olursanız sevinirim
  6. BUGR4H4N

2006 CBF 600 alınır mı

Merhaba şuan 2015 MT 07 sahibiyim ama 130 bin lira kadar bir borcum var benim motorda +250 bin lira ediyor kalan parayada Ankara'da 140 bin liraya cbf 600 buldum. Ankara'da 2 tane ustayı arayıp sordum(isim vermem hoş olmaz) ilk usta piyasası nazlı alanı az ama çok çabuk bozulacak makina değil...
  7. BUGR4H4N

2023 TVS RTR 200 mü 2023 HERO XPULSE 4v 200 mü

Benim motor alma amacım uzun yolda rahat etmek rtr 200 130 140 rahat gidiyor diyorlar ama xpulse dan emin değilim deneyimi olan kişiler yazarsa çok sevinirim. tvs 101.500 lira hero 115.460 lira araada 14 bin lira fark var hero dan hepsine 9 taksit tvs de 15 20 nakit gerisine 8 taksit 2. el motor...
  8. BUGR4H4N

2011 Sonrası Cbf 1000 hakkında bilgi lazım

Arkadaşlar merhaba bu yıl Ejder meyvesinden iyi para gelecek bende de 1000cc 4 silindir kaşıntısı tuttu 😁 Racing makina sevmiyorum Sport touring makina tam ideal ama çokta böyle para vermek istemiyorum 120 den başlıyor 192 ye kadar orta yol Bi tanesini alabilirim masraf açar mı yarı yolda...
  9. BUGR4H4N

Marushin 999RS de Alpine Motosafe Race kulak tıkacı kullandım ve deneyimim

Marushin 999rs çok fazla rüzgar sesi alan bir kask bende yeni kask almak yerine kulak tıkacı denemek istedim. Müzik sesi daha tok ama seviyesi az geliyor Rüzgara karşı %30-40 arası sesi kesiyor ama Rüzgar arkanızda ise kütüphane gibi şaka değil gerçekten böyle Ben beğendim 5 6 bin lira kask...
  10. BUGR4H4N

Nexx X.R2 hakkın kullanıcı yorumu lazım :)

Arkadaşlar Marushin 999RS kullanıyorum rüzgar sesi dışında son derece memnunum acaip hafif boynum vs ağrımıyor ama uzun yolda interkomun müzik sesini baya zayıflatıyor telefon ile konuşursan karşırdaki kişi ben zor duyuyor bende rüzgar sesi geçirgenliği az kask arıyorum bu modeli buldum kullanan...
  11. BUGR4H4N

2021 CF Moto 250 Nk ya Kasko yaptırdım

Arkadaşlar parçaları pahalı olduğu için özellikle ekranı çok çok pahalı bide yılda 1 kere far değişimi ücretsiz farı 4660 lira :D Groupama Sigorta Genişletilmiş kasko ekipman aksesuar dahil 3875 lira 1995 doğumluyum 2021 de kaza yaptım %100 suçluydum buna göre fiyat çok ucuz
  12. BUGR4H4N

2021 CF Moto 250 Nk için EBC yarı sinterli balata olur mu nasıldır

Arkdaşlar merhaba arka fren balatasını değiştireceğim Yarı Sinterli düşünüyorum olur mu yada Yarı Sinterli para tuzağımıdır Benim şikayetim ise ABS erken devreye girmesi fren gücünün zayıf olması balatada 4-5mm kalınlık var ama memnun değilim sıfır 2020 model almıştım onun arka freni muazzamdı...
  13. BUGR4H4N

Son düzlükteyim SYM Wolf 250 Yamaha X-city 250 Benelli BN251

3 motosiklette bütçen dahilinde SYM:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sym-wolf-250-cc-dusuk-km-sahibinden-1020272352/detay Yamaha:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-xcity-kapali-garaj-motoru-1013388526/detay...
  14. BUGR4H4N

CBF 250 için yorumlar

2004 model CBF 250 benim Mondial Drift L motoruma takas teklif etti adamla telefonda konuştuk amortisör keçelerini yağlarını 2 gün önce değiştirdim dedi alt takımda gram ses yağ kaçağı yok dedi bunlarda debriyaj tasından ve egzantrik zincirinden ses geliyormuş o bile yoktu dedi yağ soğutmalı ve...
  15. BUGR4H4N

120 140 hız arası rahat seyir edecek 30 35 bin lira arası motor arıyorum

Başlıktada belirttiğim gibi motor arıyorum kmsi 25 bin geçmemiş supersport olmayan(seyahat yapacağım için çanta takıcam) çinli japon vs fark etmez enjeksiyonlu olursa daha iyi olur bildiğiniz motor varmı
  16. BUGR4H4N

Honda Dio ön jant 90-90-14 lastik olur mu

Arkadaşlar kolay gelsin bugün Honda Dio aldım Fiyuu da esnaf kurye olarak başlayacağım için ver Mersinde kış ayları yağmur çok olduğu için Michelin veya Metzeler düşünüyorum. Metzeler 1-10 Kasım atası elimde olur dediler üstünde lastik ıslakta berbat olduğunu bildiğim için acil lazım ön janta...
  17. BUGR4H4N

CBF 150 arka jant kaç inç genişliğinde

arkadaşlar merhaba bende Hero T-sport var orjinali 110 taban bide bunun Hunk var 100 taban CBF ise 90 taban ben kışın kış lastiği takıcam 100-110 tabanda kış lastiği yok bende 90 taban almak istiyorum teknik verilerde t-sport için 18x2.15 demişler 3.8 oluyor CBF de bu durum nedir...
  18. BUGR4H4N

Kendi montumu inceledim Forte GT İnferno 4 koruma bölgeli VİDEOLU

Arkadaşlar amatörce kendi montumu inceledim mont almaya düşünene kesinlikle tavsiye ederim https://www.youtube.com/watch?v=t-XANJRJbpU
  19. BUGR4H4N

Asterion AGM aküler hakkında bilgi

Arkadaşlar merhaba 2016 Hero Tsport motosikletim var 31 Kasım 2018 cıkışlı. Motosiklet 8400 kmde genellikle yatmış bir motosiklet şuan akü marş basıyor ama aklıma gelen başıma gelir aküsü bitecek diye bir düşüncesi Fiyuu ile görüşme yaptım form bekliyorum başladığım marş basmaması konusu kötü ha...
  20. BUGR4H4N

Sonradan Yan ayaklık ikaz ışığı nasıl yapılır

Arkadaşlar merhaba. Yan ayaklık yüzünden kaza yaptım açık unutmuşum ön frene basınca motorun dengesi şaştı ben duran araca 30 40 kmh hızla çarptım ve yere düştüm full ekipmanlı olduğum için kazadan sadece bel kemiğin orası ufacık zedelendi bastırınca ağrıyor buna şükür... Motosikletim Hero...

Yeni mesajlar