CBF 250 için yorumlar

2004 model CBF 250 benim Mondial Drift L motoruma takas teklif etti adamla telefonda konuştuk amortisör keçelerini yağlarını 2 gün önce değiştirdim dedi alt takımda gram ses yağ kaçağı yok dedi bunlarda debriyaj tasından ve egzantrik zincirinden ses geliyormuş o bile yoktu dedi yağ soğutmalı ve 6 vites oluşu beni cezbetti ama kaza durumu olsa parçasını bulunur mu çünkü Honda Dio'm vardı 4.5 ay parça bekledir illahlah dertdirtti

Bi seçenekte Sym WOLF 250 var kendi motorumu nakit satabilirsem alabilirim ama Honda kalitesi tabikide ön planı çıkıyor bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

Benim motorum bu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ma-demiri-canta-extrasi-bol-1024535973/detay/

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
2004 model yani 18 yaşında motor japon da olsa uzaylı da olsa artık yaşlı sayılır. elinizdeki 125cc motor daha az sorun çıkaracaktır. sırf daha güçlü olsun diye bu riske girilmez bence.

Bu sormayla olmaz iyi bir ustaya götürmen göstermen lazım karşı tarafın lafıyla hareket edilmez

2004 model CBF 250 benim Mondial Drift L motoruma takas teklif etti adamla telefonda konuştuk amortisör keçelerini yağlarını 2 gün önce değiştirdim dedi alt takımda gram ses yağ kaçağı yok dedi bunlarda debriyaj tasından ve egzantrik zincirinden ses geliyormuş o bile yoktu dedi yağ soğutmalı ve 6 vites oluşu beni cezbetti ama kaza durumu olsa parçasını bulunur mu çünkü Honda Dio'm vardı 4.5 ay parça bekledir illahlah dertdirtti

Bi seçenekte Sym WOLF 250 var kendi motorumu nakit satabilirsem alabilirim ama Honda kalitesi tabikide ön planı çıkıyor bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

Benim motorum bu https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ma-demiri-canta-extrasi-bol-1024535973/detay/

CBF250 sağlam motor fakat o dedikleri aes ne kadar doğrudur görüp duymadan bilinmez. Onun haricinde şöyle bişey söyliyim wolf alırsanız parça da daha büyük sorun çekebilirsiniz çünkü parçalarının kawa dan farkı yok fiyat olarak. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama tnt 25 veya bn251 imkan varsa tnt 250 öneririm 30 50 arası fiyat bandında.

CBF 250 yi tabikide göstercem ama kaza yaptığımda yedek parça ne olur bilinmiyor en iyisi yüksek modelli Benelli bakmak

CBF250 sağlam motor fakat o dedikleri aes ne kadar doğrudur görüp duymadan bilinmez. Onun haricinde şöyle bişey söyliyim wolf alırsanız parça da daha büyük sorun çekebilirsiniz çünkü parçalarının kawa dan farkı yok fiyat olarak. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama tnt 25 veya bn251 imkan varsa tnt 250 öneririm 30 50 arası fiyat bandında.

Tnt lerin de kronik sorunlarından bahsediliyor. İyice araştırmak lazım onu da. Ama çok güzel sesi var onların da.
Cbf parçası hiç bulunamayabilir malum dio nun parçasını bile 4,5 ay beklemişsiniz. Wolf ün parçaları pahalıdır ama bloğu sağlam diye biliyorum. Kullanmış olan üstadlar daha iyi bilgi vereceklerdir.

Tvs rtr180 de olabilir.gidisi duruşu iyi motordur,yakiti zorlamayla bile max 3lt.yedek parcasida cok,sanirim mersindesiniz,adana mersin antep tvs nin ana yurdu parca sorunu cekmezsiniz.

F54

ybr 250 de seçenekler arasına koyabilirsin memlekette iyi olup ta tutulmayan nadide motosikletlerden

Bugün motoru 15 20 km kullandım gidişi hızlanışı torku muhteşem ama titreşim elim ayağım uyuştu sonuç 28 30 bin lira vericem ve uzun yolda elim ayağım uyuşuk şekilde gidicem hiç mi hiç beğenmedim en iyi başka motor bakmak

Tnt lerin de kronik sorunlarından bahsediliyor. İyice araştırmak lazım onu da. Ama çok güzel sesi var onların da.
Cbf parçası hiç bulunamayabilir malum dio nun parçasını bile 4,5 ay beklemişsiniz. Wolf ün parçaları pahalıdır ama bloğu sağlam diye biliyorum. Kullanmış olan üstadlar daha iyi bilgi vereceklerdir.

Tnt 25 lerde kronik sargı ve konjektör sorunu var bazılarında. Bn251de de devir dalgalanması vs. Ama tnt 250 nin kronik herhangi bir sorunu yok aralarında en sağlam ve parça kalitesi olarak en iyisi de o.

Cbf250 de çok vibrsyon yoktur öyle eli ayağı uyuşturacak kadar Yüksek ihtimal motoru açılmış ve güzel toplanmamış olabilir..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bi seçenekte Sym WOLF 250 var kendi motorumu nakit satabilirsem alabilirim

Sağlıklı bir Sym Wolf 6. vites ve 6000 devirde, 13-35 orijinal ebat dişliyle 110 km hız yapar. Bu devirde titreşim yok denecek kadar azdır ve rahatlıkla uzun yol yapabilirsiniz. Ancak daha yüksek sürat için devir arttırdığınızda gidona titreşim vurur, aynaların titremesinden arka görüntü bulanıklaşır.

Wolf her daim sevdiğim çok güzel bir motor olmuştur ama şahsi fikrim miladını doldurdu artık pulsar falan alabiliyorsan al geç kafan kulağın rahat eder parçası bol ucuz ikinci eli altın gibi yakıtı ideal

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar