Arama sonuçlarınız

1. M

Kuba 50 cc

Selam arkadaşlar bu 2 haftadır havalar iyice soğudu motorumu çalıştırıyorum çalışıyo ama hafif gaza dokununca boğuluyo hemen istop ediyo öğlen hava normal olunca çalıştırıyorum sıkıntı olmuyo yine ilk bi 30 sn kadar biraz boğulma oluyoda istop edecek kadar değil neden yapar yardımcı olurmusunuz...
  2. M

Brodway rn mi rni mi

Selam arkadaşlar ben havalar soğuduğu ve yağmurlarda başladığı için bütçeme göre bi araba almaya karar verdim ve Renault un brodway modelinde karar kıldım hep parçası ucuz he az yakıyo ama brodway rn ve rni paketleri var biri karbüratör lü sistem biri enjeksiyon lu sistem bilenler yazabilirmi...
  3. M

Devir 6 binden sonra titreşim sesi

Hayırlı geceler arkadaşlar benim yuki gusto 100 cc lik bi cup motosikletim var motosikletimde bu 2 gündür devir 6 bine geldiği zama yüksek bi titreşim sesi geliyor 7 bini geçtiği zaman ses normale dönüyor bunun hakkında bilgisi olan lütfen yazsın şimdiden cevaplar için teşekkürler.
  4. M

Ön teker mi arka teker mi

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bi sorum olacak benim yuki gusto 50 cc cup bi motosiklet im var yağ seviyesini ölçerken motosikleti orta sehpaya alıyorum ölçeceğim zaman ön tekermi yere basmalı yoksa arka tekermi ön teker bastığı zaman yağ çubuğunun dörtte biri yağlı görünüyor ama arka Tekel yere...
  5. M

Hızı banamı az geliyor yoksa normal mi?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bundan 1 ay önce yuki gusto 100 cc lik cup bir motosiklet aldım alır almazda bütün bakımlarını yaptırdım motosikletim bana yavaş gibi geliyor düz yolda hızı 90 ı geçmiyor sizce normalmi?
  6. M

Cup mu cg mi dayanıklı

Günaydın arkadaşlar benim kuba dragon 50 motorum var cup motosiklete geçmeyi düşünüyorum bi ustaya sordum cup lar her yer plastik olduğundan dolayı çabuk dağalıyor dedi sendeki daha dayanıllı dedi bu konu hakkında fikir ve görüşlerinizi bekliyorum
  7. M

Cg sert sele çözümü

Selam arkadaşlar benim kuba nın cg tarzı bi motosiklet im var motosikletle uzun yol yapmayı seviyorum ama 1 saatten sonra sele çok rahatsız etmeye başlıyor açıkçası yaklaşık 3-4 saat motora binmek istemiyorum bunun için sizden önerilerinizi bekliyorum bu sorunu nasıl atlatabilirim.
  8. M

Motosiklet bakımı

Selam arkadaşlar benim kuba dragon 50 motorum var ben şimdiye kadar garanti kapsamınsa kalsın diye serte yaptırıyordum bakımları ama garantinin bi işe yaramadığını öğrenince artık bakımları kendim yapmak istiyorum ortalama 1500 km de bir yağ ve buji değiştiriyorum ayrıca 300 km de bir zincir...
  9. M

Devir saati bozuldu

Selam arkadaşlar benim kuba motorum var devir saati bozuldu saat 3000 devri geçmiyor bazen çok kısa bi süre geliyor geri gidiyor ben bişey anlamadım yorumlarınızı bekliyorum.
  10. M

A2 ehliyeti

Hayırlı bayramlar arkadaşlar benim b sınıfı ehliyetim var a2 ehliyet almak istiyorum ortalama ne kadar masraf gideceğini söyleye bilecek varmı ilginiz için şimdiden teşekkürler.
  11. M

Falcon magic 50

Sa arkadaşlar ben 50 cc motorsiklet alacamda hangisini önerirsiniz falcon magic 50 hakkında fikrinizi öğrenebilirmiyim teşekkür ederim.
  12. M

Cup mu cg mi

Arkadaşlar ben 50 cc lik bi motor alacamda cup mu alim cg mi bilemedim ve aklımda falcon magic 50 var önerirmisiniz önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  13. M

50 cc motorsiklet

Selam arkadaşlar benim 50 cc motorsikletim var eski bujinin ne gibi zararları var ve eski buji nasıl anlaşılır hangi bujiyi öneriyorsunuz birde motorun üzerinde her 1000 km de bir yağın değişmesi gerektiği yazıyor bu ne kadar doğru şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
  14. M

50 cc motorsiklet

50 cc motorsikletlerde hareket etmeden önce motorsikletin ısınması için bi süre beklemeye gerek varmı
  15. M

Karbüratör tahliye hortumu

Selam arkadaşlar benim kuba dragon 50 cc motorsikletim var motorsikletim ara ara tahliye hortumundan benzin damlatıyor tahlite hortumunu körlememin bi sakıncası varmı
  16. M

Muayene hakkında bilgi???

Selam arkadaşlar benim 50 cc motorsikletim varda motorsikleti 2. El aldım 2019 model motorsiklet muayene yapılmışmı yapılmamışmı bilmiyorum ve ne zaman muayene yapılması gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  17. M

Motorsiklet Gaz vermeden çalışmıyor

Selam arkadaşlar benim kuba dragon 50 cc motorsikletim var motorsikleti saba ilk çalıştırecağım zaman gaz vermeden çalışmıyor biraz gaz verince hemen çalışıyor ama motorsiklet ısındıktan sonra gaz vermeden çalışıyor bu durum normalmi bilgilerdirirmisiniz teşekkürler.
  18. M

Motorsiklet yağı

Sa arkadaşlar benim kuba dragon 50 cc motorsikletim var ve motorun üstünde her 1000 kilometrede bir yağın değişmesi gerektiği yazıyor bu ne kadar doğru ne kadar yanlış kaç kilometrede bir yağ değiştirmeliyim ve hangi tür yağ katsam daha iyi olur.
  19. M

Motorsiklet zinciri hem sert hem yumuşak

Selam arkadaşlar benim motorumda bugün bişey fark ettim motorumun zinciri yumuşak lastiği çevirdikçe bi sert bi yumuşak oluyor ben bişey anlamadım yardımcı olur musunuz çok teşekkür şimdiden.
  20. M

Karbüratör hava hortumu

Sa arkadaşlar benim 100 cc lik kuba motorum var motorum arada tahliye hortumundan benzin damlatıyor ustaya sordum o benzin değil su dedi tahliye hortumunun ağzını kapatırsan sıkıntı olurmu bide bildiğiniz üzere karbüratörde hava hortumu da var onu kapatırsam ne olur şimdiden cevaplarınız için...

Yeni mesajlar