Arama sonuçlarınız

1. cıbılduck

Ön Sinyali Çalmışlar

Şaşırdım böyle bir şey ne başıma geldi ne birinin başına geldiğini duydum. Sanırım bu sinyali Yamaha'nın diğer modelleri de kullanıyor ondan çalmış. Böyle bir şey var haberiniz olsun.
  2. cıbılduck

Bu macun nedir?

Motorumu Keşfediyorum programında bugun. Arka maşada burası dikkatimi çekti bugun. Şu macun gibi olan malzemeyi elimle elledim ve kaymak gibi elime geldi. Nedir bu uzman arkadaslar acıklayabilir mi :) Bunun dısarı taşması sıkıntılı mıdır?
  3. cıbılduck

Stomp grip düşüyor

Dostlarım hakiki aliexpress stomp gripleri almıstım. Yapıştırmadan önce alkollü mendille iyice silip temizledim sonra da kağıt havluyla kuruladım yüzeyi. Ondan sonra beraberinde gelen 3M yapışkan bantları yapıştırdım. En sonunda da bu lastik parçaları da silip temizleyip sticker yapıştırır gibi...
  4. cıbılduck

Lastiğe Yağ Sıçrıyor

Zincir yağım bitmişti, değişiklik olsun diye LiquiMoly zincir yağına geçtim. Geçen gün yağladım, sonra bir kaç saat sonra atladım motora sürüp geri geldim. Sonra baktım ki lastiğin her tarafı yağ olmuş. Daha sonra başka bir gün tekrar baştan yıkadım temizledim ve yağladım. Bu sefer daha az...
  5. cıbılduck

Patlak amortisör keçesi

Selamlar yarın motorumu yeni sahibine teslime edecektim ki amortisör keçelerinin tekinin patladığını farkettik. Neden nasıl patlamış olabilir? İkincisi de eski konulardaki fiyatlar çok farklı. 2020 için keçe değiştirme işçiliği ne kadar tutar? Ona göre arkadaşa bir indirim yapmalıyım diye...
  6. cıbılduck

Bugün bir ilki başardım :D

Uzun zamandır trafikte el kol yapmamaya, haklı bile olsam hiç tepki vermemeye çalışıyordum. Başarılı olmaya başladığımı söylemeliyim, neyse. Bugün trafikte viraj alırken yanımdan sıfır geçti bir arkadaş. Arkasından kaskın içinde küfür ede ede kırmızı ışıkta yetiştim. Yanına yetişince ise...
  7. cıbılduck

KTM 250 Adventure "sızdırıldı"

390 Adventure gibi gözüküyor ancak bunda full LED far yerine halojen far olacak. 390'da olan viraj ABS'si, ayarlanabilir ön süspansiyonlar çıkartılıyor. Elektronik gaz kolu yok. TFT ekran yine var ve yanında gelen bluetooth ıvır zıvırları da olacakmış. Şasiler 390 ADV ile aynı. 30 hp 25 Nm...
  8. cıbılduck

Disk Kilidi Bozuldu - Susmuyor!

Merhaba, bir Onguard disk kilidim var ancak hediye olduğu için ve üstünde de bir şey yazmadığı için modelini bilmiyorum. Dün diskten çıkartayım derken ötmeye başladı ve susmadı. Normalde kilidi çözünce susuyordu ancak durmadan sürekli ötmeye başladı. Diski defalarca kilitleyip tekrar çözünce...
  9. cıbılduck

Motosiklet Botu Andes Alaska

Andes marka Alaska model yerli üretim bot. 5000 kilometre şehir içi kullandım. Alırken denediklerim arasında en rahatı buydu benim ayağıma göre.Kullanıma bagli siyriklar gözüksün diye yıkayıp flaşlı çektim. Ayağımda mantar vs herhangi bir rahatsızlığım yok, hijyenik kullandım ve ayda bir...
  10. cıbılduck

700cc'lik Honda GROM

Adamlar MT7 bloğunu (FZ07) Grom'a takmış arka maşayı uzatmış, brembo fren takmışlar. Arkadaki metal tüplerden bahsetmedi ya da ben kaçırdım ama zannediyorum ki ağırlık. Amortisörler stok Grom'unkilermiş, ilerde değiştirirler herhalde. Böyle fren yapmak korkutucu diyor :D
  11. cıbılduck

Honda Beat (1983)

İlginç geldi baya :D iki zamanlı scooter Honda FD50 diye de geçiyormuş. Sadece Japonya'da satılmış. Kuru ağırlığı 60 kg. Top speed 60 km/s @ 11.000 RPM. Ön arka kampana fren. Tek silindir, iki zamanlı, sıvı soğutmalı sınıfının birincisiymiş. Renk ve tasarımıyla bana Akira'daki motorun...
  12. cıbılduck

Pantolon Önerisi 2020

Merhaba ben dizlik kullanıyordum ancak riderdenim vs kotlara bakmaya başladım. Riderdenim hakkında eski konular buldum zaman aşımına uğramıştır diye yeniden acmak istedim. Hala kullanan var mı? Şehir içinde kullanmak için dizlikten daha güvenilir bir pantolon almak istiyorum. Ayrıca eski...
  13. cıbılduck

Radyal Olmayan Lastik hk

Merhaba, Anlas Winter Grip 2 kullanıyordum, bu hafta Pirelli Angel City aldım takacağım. Winter Grip de radyal değildi. Onda bir kaç kere dışında fazla yatmadım viraja. Pek bi kaydırma muhabbeti de yaşamadım. Angel City yazlık lastik diye kullanımda bir fark gerektirir mi? Biraz çorba oldu...
  14. cıbılduck

2020 Lastik hk

Selam ANLAS WINTER GRIP var motorda 1 senelik oldu. Sıcak havada zarar görmesin diye yeni lastik alacağım bakınıyorum. 1000 lira civarına bu işi halletmeyi umuyorum. Michelin Angel City modeli nasıldır? Hiç kimsede ne duydum ne gördüm. Aynı şekilde HEIDENAU markasının lastikleri var uygun...
  15. cıbılduck

eldiven tavsiyesi

500 liraya kadar çıkabilirim, bilek korumalı eldiven lazım. kullanmış olduğunuz tavsiye edeceğiniz marka model var mıdır?
  16. cıbılduck

Tork anahtarı tavsiyesi

Selam tork anahtarı alacagım, çok farklı secenek ve çok ucuk fiyatlar var malum. Nelere dikkat etmeliyim? Tavsiye ettiğiniz marka var mıdır? ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ---------- fren balatalarını değiştireceğim onun için lazım. ileride...
  17. cıbılduck

Uzun yola çıksam mı?

Merhaba, ilk defa uzun yola çıkmayı planlıyorum. Çıkıp çıkmama konusunda kararsızım. Motorum KTM Duke 200, malumunuz top speed 135 civarı, 137'de kesiciye giriyor. Gerçekçi düşünürsek bu hızda muhtemelen uzun süre seyredemem. Nelere dikkat etmeli neleri düşünmeliyim? İstikamet Ankara. 3-4 hafta...
  18. cıbılduck

Fuarda motor çalınır mı?

Önceden bir şeyler olmuş mudur? Eskiler aydınlatabilirse sevinirim. Disk ve zincir kilit var, yine de ne kadar güvenmek lazım. Pek bilmediğim semtler.
  19. cıbılduck

Sıcak hava tabancası kimde olur?

Motora sticker seti yapıstırdık ama arada bosluklar ve bombeli kısımlarda havaya kalkan kısımlar oldu. Isı tabancasıyla düzeltilebiliyormuş. Kimde bulunur? Gidip kendim alıp para vermek istemiyorum 2 dakikalık iş için.
  20. cıbılduck

Çatlak ayna nasıl tamir edilir?

Rizoma ayna takımı var. Sol aynada çatlak var tam ortasında, o yüzden biraz sıkıntı yaşatıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Tekrar ayna almak istemiyorum.