Pantolon Önerisi 2020

Merhaba ben dizlik kullanıyordum ancak riderdenim vs kotlara bakmaya başladım. Riderdenim hakkında eski konular buldum zaman aşımına uğramıştır diye yeniden acmak istedim. Hala kullanan var mı? Şehir içinde kullanmak için dizlikten daha güvenilir bir pantolon almak istiyorum. Ayrıca eski botlarımı satıp uzun kaval korumalı bot da alabilirim. Bütçem esnek. 2bin lira ayırmayı düşünüyorum bu muhabbete ama artırabilirim değerse tabi.

Pantolon tavsiye edemem de, alacağınız pantolonun mutlaka korumaları çıkarılabilir olsun.
Bendeki çıkmıyor; tüm gün dizliklerle gezmek zorunda kalıyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben hem Rider Denim hem de Overlap (Tech 90) kullanıyorum. Rider Denim ile kaza da yaptım, çok şükür bacaklarım sapasağlam. Overlap'i 300-400 TL arası bir fiyata almıştım 5-6 ay önce. 2 pantolonun da diz ve kalça korumaları çıkartılabiliyor.

ben de Tech 90 kullanıyorum guzel pantolon. bi kaza yasamadim ama. Rahmetli AEA de kaza yapmısdı bunla.

Benim tek tavsiyem benimki korumlari içten cıkıyor. sonradan dısdan cıkan modelleri de var oldgunu gordum onlar daha kullanıslı olabilir.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Held'in denim pantolonlarindan tavsiye ederim. Revit, clover, rider-denim markaları kullandımi en rahat ve kullanışlısı Held idi bunların arasında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar