Arama sonuçlarınız

1. EmreArslan

Cup Motosiklet Titreşim Problemleri (Kesin Çözüm)

Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. Bundan yıllar evvel şahsıma ait ilk motosiklet olan yuki gusto 50cc(ilk gelen modeller 110cc) ile yaşadığım aşırı titreşim ve bu sebeple performansının aşırı düşmesine bulduğum çözümü anlattığım video aşağıdadır. Umarım birilerine faydası dokunur. Video...
  2. EmreArslan

Birbirimize olan bu öfke niye ?

Arkadaşlar youtube, instagram wp gurupları ve bu tarz forum platformlarında çokça paylaşımım konum var bundan 15 yıl önce başlayan motosiklet serüvenimde birçok insan tanıdım son zamanlara kadar tamamı tertemiz güzel insanlardan oluşan motosikleti daha çok sevmemi sağlayan birlik ve beraberlik...
  3. EmreArslan

Benelli TRK 702X - Uzun Yol - Yakıt - Konfor - Kıyas - Tecrübe - Kullanıcı Yorumları Ve Çok Dahası!

Merhaba arkadaşlar.2024 model Benelli TRK 702 X hakkındaki düşünce ve 600km lik tecrübemi aynı zamanda, yılların verdiği tecrübe ile motosiklet sürmeye devam eden neredeyse hemen her motosikleti deneyimlemiş Sayın Mustafa UZ abimizin değerli görüşleri ile güzel bir video çıkardık. Umarım faydalı...
  4. EmreArslan

TRK 702 X almayın! | RKS karmaşası | alternatif motosikletler

Arkadaşlar merhaba; Öncelikle ben bir TRK 702 X sahibi olarak bu video yu çekmek ve paylaşmak istedim. Başlıktan anlaşılacağı gibi şuan piyasa şartlarında neden alınmayacağını konu edindiğim video aşağıdadır sizlere iyi seyirler dilerim. Tüm olumlu olumsuz eleştiri ve yorumlara açığım. En...
  5. EmreArslan

Honda Akıllara Zarar Motosiklet! | Honda NX500 | Reklamsız, Hilesiz, Hurdasız Yorum.

Arkadaşlar herkese merhaba; Öncelikle keyifle izlemeniz dileklerimle söze başlamak istiyorum. Halihazırda bir Benelli TRK 702 X kullanıcısı olarak Honda motosiklet günlerine NX500 için test randevusu aldım hem kendim için hem de sizlerin aklında fikir oluşması açısından bu deneyimi video haline...
  6. EmreArslan

Benelli Yetkili Servis Sorunu! - Trk 702 x Rodaj (1000KM) Bakımı - Rodaj Bakım Ücreti Tutarsızlığı!

Merhaba değerli motosiklet tutkunu arkadaşlarım. Benelli yetkili servislerinin fiyat karmaşasından dolayı rodaj bakımı için nasıl bir çözüm bulduğumu sizler ile tek tek ayrıntılı şekilde paylaştım. Motopark Motor Tire'ye ve sayın ustam Ercivan Bey'e değerli bilgilendirmeleri için ayrıca...
  7. EmreArslan

TRK 502 X VS TRK 702 X - Tarihin En Büyük Kapışması!

Arkadaşlar herkese merhabalar. 2024 kasım kampanyasından faydalanıp Benelli TRK 702 X aldım. daha önce çok araştırdım fakat Türkçe olarak hiç bir içerikte Trk 502 X ile kıyaslanması ve farklarından bahsedildiğini görmedir. Bu sebeple aşağıda bulunan videoyu spontane şekilde çektim umarım benim...
  8. EmreArslan

YBR 250 (FAZER 250) Yüksek devir tekleme sorunu yardım!

Değerli forum üyeleri ve ustalarım, motosikleti yeni aldım henüz 1000km yapamadım debriyaj sıyırdığı için ustaya bıraktım debriyaj balataları değişti(sözde) ustanın bana attığı parça kodundan r25 in balataları olduğunu öğrendim konuyla alakalımıdır bilmiyorum ama motosiklet debriyaj balatası...
  9. EmreArslan

MİNYATÜR KOCAKAFALAR (MANİPLASYON ÇALIŞMALARIM)

ÖNCELİKLE TÜM FORUM SAKİNLERİNİN BAYRIMINI KUTLAR HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ TEMENNİ EDERİM Arkadaşlar instagramda bir örneğine rastlayıp 10 Euro ücret ile yapıldığını öğrenince kendi çabalarımla yaptığım çalışmaları sizlerin beğenisine sunmak istedim. Tamamen 12 yıllık PS tecrübem ve...
  10. EmreArslan

Elimizde olmayan sebeplerle gerçekleşen motosiklet kazaları.

Arkadaşlar Merheba ; Gece vakti evime dönüş yolunda çektiğim bir videoda Bursa Büyükşehir Belediyesinin yolları sulamasına tanık oldum bu durum sadece bizler için büyük tehlike olmasının yanı sıra cinsi farketmeksizin taşıt kullanan her insanın canını tehdit ediyor bu konuda sizin...
  11. EmreArslan

YUKI Yuki Gusto 50cc YK-100-7A

Merhabalar arkadaşlar. Yuki Gusto 50cc kullanıcısı çok fazla fakat ilgili ve meraklı kullanıcıları için böyle bir konu yok açmak istedim. Kendi sitesinde 50cc olarak modeli bulamadım fakat bildiğim kadarı ile YK-100-7A modeli kağıt üzerinde 50cc geçiyor ve bu model de Gusto 50q-16b olarak...
  12. EmreArslan

Yüksek devirde silkeleme ve tekleme sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba. 3 ay önce aldığımı yuki gusto 50cc cub modeli yarı otomatik motorum da 1.350 km ye geldim, ilk iki bakımı da yetkili servis de yapıldı. Sorunumu sizlerle paylaşmak istedim eğer çözüm bulabilirsem yine buraya yazarak benzer sorunu yaşayan arkadaşlara yol gösterici...
  13. EmreArslan

Bluetooth kulaklıktan interkom yapmaya çalıştım.

Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle kazasız belasız sürüşler diliyorum. Emre ARSLAN 27 Yaşında bir bilişim firmasında yönetici olarak görev yapıyorum. Ekipmanlarımı tamamladıktan sonra 50cc bir motosiklet aldım bununla tecrübe edindikten sonra inşallah daha büyüklerini kullanmayı şehirler...

Yeni mesajlar