Benelli Yetkili Servis Sorunu! - Trk 702 x Rodaj (1000KM) Bakımı - Rodaj Bakım Ücreti Tutarsızlığı!

Motosikleti
Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
Merhaba değerli motosiklet tutkunu arkadaşlarım.

Benelli yetkili servislerinin fiyat karmaşasından dolayı rodaj bakımı için nasıl bir çözüm bulduğumu sizler ile tek tek ayrıntılı şekilde paylaştım.

Motopark Motor Tire'ye ve sayın ustam Ercivan Bey'e değerli bilgilendirmeleri için ayrıca teşekkür ediyorum.
Video da servis de yapılanlar, fiyatlandırmalar, rodaj bakımı gereksinimleri, ödediğimiz toplam ücret, kullanılan yağ ve filtre,
sonradan uygulanan aksesuarların doğru montajlanması ve birçok bilgi içermektedir.
Kesinlikle videoyu sonuna kadar sabırla dikkatle izlemenizi tavsiye ederim.
İçeriklerimizin hiç birinde sponsor yada ücret karşılığı anlaşma yoktur.
Tüm içeriklerin tamamını sizler gibi ücret ödeyerek ve objektif olarak değerlendirmekteyim.
Benim gibi motosiklet meraklısı olan sizlere kılavuz olmasını amaçlıyorum.
Bir ömür sağlıkla motosiklet sürmeniz amacı ile.

Motosikleti
yok:(
Servisten nasıl bir samimiyet görmeyi bekliyordun ki? Ben izmiri bilmem etmem NS, samet usta varken izmirde başka servisede gitmem, fiyat konusuna bir şey diyemem, bütçe ve ustalığınıza güveniyorsanız tabi ki teslim edersiniz motorunuzu. Tipik rks işte krumsallık hak getire servis bulduğunuza yatın kalkın dua edin :)

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Çinlilerde servis demek, dört duvarlı içinde aletler bulunan ama ne motoru ne de aletleri nasıl kullanacağını bilmeyen ustalar demek. Ustalar, onlar öyle diyor. Bence sıradan kişiler.

Sırf bu sebeplerden trk502 fikrini iptal edeceğim

Motosikleti
D400
Geçen benelli servisine laf yapmıştım bir arkadaş artık eskisi gibi değil gayet iyi demişti.

kimdi o yav :D

Motosikleti
Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
Servisten nasıl bir samimiyet görmeyi bekliyordun ki? Ben izmiri bilmem etmem NS, samet usta varken izmirde başka servisede gitmem, fiyat konusuna bir şey diyemem, bütçe ve ustalığınıza güveniyorsanız tabi ki teslim edersiniz motorunuzu. Tipik rks işte krumsallık hak getire servis bulduğunuza yatın kalkın dua edin :)
Bende esnafım bizde de servis var insanlar bakım yada temizlik için aradığında bilgisayar marka modeline göre fiyatı söyleyebiliyorum. Bu kadarcık samimiyet yeterdi üstad :)
Çinlilerde servis demek, dört duvarlı içinde aletler bulunan ama ne motoru ne de aletleri nasıl kullanacağını bilmeyen ustalar demek. Ustalar, onlar öyle diyor. Bence sıradan kişiler.

Sırf bu sebeplerden trk502 fikrini iptal edeceğim
Kısmen katılıyorum size. Servis konusunda sorun yaşayacağınız inancı varsa fayda etmiyor gerçekten.
Geçen benelli servisine laf yapmıştım bir arkadaş artık eskisi gibi değil gayet iyi demişti.

kimdi o yav :D
Şöyle ki; eskiden yetkili servislik almış firmalar haricinde yeni servis başvurularında zorluyor benelli ama eskiden yetkili servislik verirken dikkat etmediğini düşünüyorum bu sonuca da bir kaç servis sahibi arkadaşımız başvurdu ve alamadı oradan biliyorum az çok mevzuyu.

Ben hiç bir zaman marka sevici olmadım benelli konusunda da yeniyim ama bir şeyler çözülüyor ona bakıyorum şuan yaşadığım sorunları da belirttim daha çok bu konuda tecrübeli olan sizler değil de benim gibi benelli markası ile yeni tanışmış ne yapacağını kestiremeyen motosiklet severlere yönelik güzel bir içerik olduğunu düşünüyorum.
Umarım bir kaç kişi de olsa faydalanır içeriklerden.
Saygılar hepinize kazasız sürüşler dilerim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar