Arama sonuçlarınız

1. Alper600RR

Abs beyin arızası ve çözümü

2018 model Sym Cruisym 250i kullanıyorum. Yaklaşık 2.5 yıldır ABS uyarı ışığı yanıyor ve sistem devreye girmiyordu. Yani aslında bazen çalışıyordu ama 15/20 saniye sonra tekrar yanıyordu. Seyir halindeyken kontak aç kapa yapıyordum sönüyordu fren sıkıp deniyordum abs çalışıyordu ama kısa süre...
  2. Alper600RR

Scooter orta ayaktayken gelen ses sorunu

Merhaba 18 model sym cruisym sahibiyim varyatör bakımlarını daha geçen hafta yaptım şuan saat gibi çalışıyor gidişinde falan sorun yok ama bugün orta ayaktayken biraz gaz verip dinlemek istedim çok fazla çatır çutur sesler vardı binip üzerine bi tur attım o sesleri dinlemeye çalıştım sürerken...
  3. Alper600RR

Varyatör bakım ve temizliği ve mazot

Arkadaşlar selam artık bakımlar için ustaya gitmekten vaz geçip ekipmanları alıp bakımları kendim yapmaya başladım. Ama varyatoru tam istediğim gibi temizlemeyemedim ilk 200 km güzeldi ama gene titreşim başladı zimpara işini iyi atamadığımı düşünüyorum. Yakın zamanda tekrardan açıp gene komple...
  4. Alper600RR

Benelli TNT 502 Alınır mı

Arkadaslar selam geçen kafede otururken bu motoru gördüm kafa multistrada ya benziyordu. Normalde enduro motorlari pek beğenmiyorum ama fiyatından dolayımıdır bilmiyorum beni kendine cekiyor. Forumdaki en son cevaplara bakiyim dedim yeni bir girdi yok o yuzden burada bir konu açmak istedim...
  5. Alper600RR

2. Vitesde oluşan tekleme cbr650f

Selam arkadaşlar uzun zaman olmustu çözemediğim bir sorun var sizlerden fikir almak istedim. Motorum cbr650f zincir durumum iyi. Motorumda 2 vitesde gazi kokledigimde olusan bir tekleme durumu var. Bunu size örneklemem gerekirse sanki motorda çekiş kontrolu varmis gibi tekere gemesini önlermis...
  6. Alper600RR

Hızlı yanıp sönen sinyal sorunu

Selam, cbr650f sahibiyim. motorumda ön ve arka sinyaller led sinyal vermek istediğimde sinyallerim çok hızlı yanıp sönüyor bunu yavaşlatmak için araya direnç atılıyormuş sanırım ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum bi yardımcı olacak arkadaş var mı ?
  7. Alper600RR

Motosiklet montu terzisi / Deri Terzisi

Arkdaşlar selam. çok araştırdım bulamadım fakat artık bi konusunu açıp bilgi edinmek istedim. Elimde dainese d1 bi deri mont var 52 beden. bana bol oluyor olabildiğince daraltıp kendi bedenime göre ayarlatmak istiyorum. ( S ile M arası giyiyorum) Bunun için gittiğim normal terziler bizdeki...
  8. Alper600RR

İstanbuldaki tuhaf trafik kazası.

Olur da bu kadar olur mu dediğim kazadır. abi bir iki arabaya vurursun durursun anlarım da 9 tane arabaya p** edip olduğu yerde kaçmaya çalışırken de arabanın alev almasını nasıl sağlarsın anlamadım gitti.. https://www.youtube.com/watch?v=JgHx2qlCeAI&feature=youtu.be
  9. Alper600RR

GoPro Önerisi

Güğnaydın, arkadaşlar aksyon kamerası önerisi almak istiyorum. şuan sony hdr as100v kullanıyorum çekim kalitesisinden memnunum fakat ne yaptımsa şu rüzgar gürültüsünü engelleyemedim. öyle youtube'a çekeyim konuşayım atayım gibi bir derdim yok sadece kaydımı izlediğimde rüzgar sesi bana gelmesin...
  10. Alper600RR

Alt devirde gaz sabitken oluşan tekleme.

Selam arkadaşlar 2. vites de veya 1. vitesde düşük devirde gazı biraz açıp sabit tuttuğumda motorda teklemeler oluşuyor benzinim bitecekmiş gibi. bilgisi olan yardımcı olabilir mi. o esnada gazı birazdaha açtığımda bir şey olmuyor ama belli bi ayarda denk gelince ki genelde o ayara denk...
  11. Alper600RR

Acil yardım | Motor bloğum mu kırıldı ?

Arkadaşlar selam. bu gün motoru otoparktan çıkarıp evime götürmek isterken tam kalktığım esnada lastik kaydı ve olduğum yere motorumu düşürdüm. kalkıp kontrol ettim bir şey takılmadı gözüme ama az önce bir daha takozları kontrol etmek isterken bloğumun çatladığını gördüm. Sanrım olduğum yere...
  12. Alper600RR

Kask Boyama kalemi

Arkadaslar selam bugün kaskimi plastidip boya ile komple boyadim. Asiri derece beğendim ilk defa yapmama rağmen hic zorlanmadim. Sadece bantlari sokerken biraz kaldirdik boyayi o kadar simdi sizden konu hakkinda bilgi sahibi birinden biraz bilgi istiycem. Kaskimi kapladim kaplamanin uzerini...
  13. Alper600RR

Honda Esengül Ekspertiz Ücreti

Arkadaşlar tekrardan selam. alacağım motorun kararını verdim almadan önce esengül hondada baktırmak için ekspertiz fiyatı istedim danışmadaki arakdaş bana 500 tl dedi şaşırdım daha önce ekspertiz yaptırmadığım için bilgim yok fakat arkadaşlarım bile 200 250 tl vermişti daha önce yaptırdıkları...
  14. Alper600RR

Motorumu satıyorum sırada ki motor için öneri rica ediyorum.

Arakdaşlar merhaba bi aksilik olmasa yarın rs200 motorumu satıyorum. bi kaza geçirmiştim çok soğumuştum rs200 den çünkü aşırı pahalı geldi bana yedek parçaları o yüzden yaptıramadım yaptıramadığım içinde öyle kullandıkça motordan soğudum. bu haliyle fiyatı öldürerek sattım. şimdi sıradaki motor...
  15. Alper600RR

İstanbul avrupa yakası motosiklet tamircisi önerisi

Arkadaşlar merhaba Bajaj pulsar rs200 kullanıyorum. avrupa yakasında küçükçekmecede oturuyorum bana işinin ehli takdire layık bir motosiklet tamircisi önerebilirmisiniz. gerçekten 4,5 tane motosiklet tamircisi gezdim hiç biri işini düzgün yapmadı özellikle acil yağ değiştirmem gerekiyordu bir...
  16. Alper600RR

Sol şeritte ki taksinin kapısına çarptım

Arkadaşlar merhaba. 29 ekim 2019 da eminönünde trafiğin durduğu esnada aradan geçerken sol şeritteki taksinin yolcusunun eteğinin kapıya sıkışıp aynayi kontrol etmeden kapiyi açtığından dolayi ben daha frene elimi atamadan kapiya carpip ordan baska bir araca hasar verdim. Motorum suan serviste...
  17. Alper600RR

4. Vitesde motorun devrinin birden yükselmesi

Arkadaslar merhaba iki uc gündür yasadigim bir sey var nedeni nedir bilmiyorum diger viteslerde denedim boyle bir sey yok daha oncede boyle bi sorun yoktu. Gazlarken farkettim 4. Vitese geldigimde 7/8 binden 11 bine hizli bi sekilde cikiyor ama hizda bi fark yok yani hizlaniyor ama yavas...
  18. Alper600RR

soğuk lastik mi iyi tutar sıcak lastik mi ?

Arkadaşlar merhaba bu zamana kadar hep sıcağın iyi tuttuğunu bilirdim ama bi kaç şey denedim ve soğukken daha iyi tuttuğunu düşünüyorum nasıl diye sorarsanız tek teker çalşırken motor ve lastikler soğukken motor tekere geliyor ama bi süre sonra aynı çalıştığım asfaltta bu sefer lastikler...
  19. Alper600RR

Eski model 600cc motor alınır mı

Arkadaşlar merhaba. Konu açamak istemezdim ama geçrekten işin çıkılmaz noktasındayım. Bajaj rs200 kullanıyorum. bayadır motor bende artık iyce tecrübelendiğimi düşünüyorum 600 cc ss motorsiklet kullanmak istiyorum artık. Bu konuda bütçem 30 bine kadar var zorlasam en fazla 33 falan olur. bu...