Bence alınmaz. Piyasası yok ve yedek parça tedariğinde sıkıntı yaşanabiliyor. Bir alırken birde satarken yüzün güler. Arkadaşım motorunu satana kadar göbeği çatladı. 2 Ay falan ilanda durdu en sonunda zararına gitti. Bizim ülkede bu motorun çok meraklısı yok. Yedek parça konusunda da sık sık sıkıntı yaşıyordu. Sarf malzemeleri dışında firmanın yedek parça stoğu yok. Spesifik parçalar bulunamıyor. Facebook gruplarında bol bol çıkma parça ararsın.
Nedense herzaman bir arkadaş durumları mevcut. Sizin o "arkadaşınız" piyasanın üzerinde fiyat yazıp 2 ay boyunca yüksek fiyattan birine itelemeye çalışmış olmasın sakın?
Bilmediğiniz, kullanmadığınız, yedek parça-servis konularına hakim olmadığınız araçlar için yorum yaparak tanımadığınız kişilere kendi fikrinizi empoze etmeye çalışmayın lütfen.
@Alper600RR
650F ten sonra TRK502 düşünmenizin sebebi önemli aslında. Sizdeki motordan sonra gücü tatmin etmeyecektir.
Görünüş olarak hoş ama ağır bir motor. Boş ağırlığı 213kg denilmiş, buna 20lt benzin yük vs. derken 47beygir biraz yavan kalabilir.
Sıfır fiyatlar karşılaştırıldığında bir japon markasına göre avantajlı. Ama trk nın sıfırı yerine 2.el japon tercih edilebilir (NC 750 serileri)
Ben eşimle beraber yolculuklarda kullandığım için bu modeli tercih ettim. Tek başıma olsam daha farklı modeli tercih edebilirdim. (burada sizin tercih sebebiniz önem kazanır)
Yedek parça konusuna gelirsek ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım tedarikte. Pandeminin en cafcaflı, yasaklı döneminde kaza geçirdim. Sol grenajlar, ön gaga, gaga alt demiri vs. komple sıfırıyla değiştirildi. Siparişi geçildikten 3 gün sonra parçalar servise ulaştı, sabah bıraktım akşama motorum hazırdı.
"Doğru" fiyata alınır binilir eğer tatmin etmezse "doğru" fiyata satılabilecek motordur. Ben alırken sıfır fiyatı 39bin di. 29bin e 2. el olarak çantalarıyla berber aldım. Şuan çantasız sıfırı 75bin civarında. 2. el fiyatlarında da saçma bir yükseklik var.
son 1.5 senede neredeyse %100 zamlanmış. Alım gücümüze bu oranda zam gelmediğinden daha çok düşünmeye başladık.