Arama sonuçlarınız

1. Y

Klim deri-karbon -seramik motosiklet eldiveni

Klim Induction Korumalı Motosiklet Eldiveni Motosikletimi sattığım için hiç kullanamadım S bedendir.Pazarlık payı yoktur. Şimdiden alıcısı umarım kazasız belasız kullanır. ''PITTARDS (R) ARMORTAN (R) SERAMİK İLE GÜÇLENDİRİLMİŞ DERİ AVUÇ İÇİ YAPISI PITTARDS (R) ARMORTAN (R) SERAMİK İLE...
  2. Y

R25 antifriz değiştirme ?

Arkadaşlar hiçbir yerde bulamadım nasıl değiştireceğime dair bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Servis çok pahalı fiyat veriyor kendim değiştirmeye çalışacağım ama bu tür işlerden de pek anlamıyorum. Youtube'a falan baktım ama orada da bit şey yok :pr:
  3. Y

Motosikletle bağ kurmak ?

Motosikletime isim koymuştum, yeni aşklarımı onunla yaşadım, ilk kamplı uzun yollarımı onunla yaşadım... Çalıştığım dershaneden çıkarıldım,atanana kadar onunla geçiniriz diyordum ama satarken bana çok zor oluyor. Alıcılar bir kusur bulursa satmam diye de içimden geçiriyorum :) Bir sene sonra...
  4. Y

Motosiklet garaja nasıl kaldırılmalı ?

Arkadaşlar bir aylığına şehir dışına çıktım, motosikleti hiç hava girmeyen garaja koydum. Hava çok nemli ve sıcak olduğu için acaba aküyü sökmem gerekiyor muydu, akü biter mi acaba diye düşünmeye başladım. Garajın camlarını da açmayı unuttum hiç hava girmediği için ne biliyim nemden akü de...
  5. Y

Hararet seviyesi ne zaman tehlikelidir ?

Arkadaşlar, dün trafikte kaldım 5-10 dk, motosikletin çok ısındığı hissedip hemen kenara çektim. Durduktan sonra hararet 5'e çıktı sonra motosiklet fan açtı 2-3 dk sonra 4'e indi 2-3 dk sonrada 3'e indi. Antalya trafiğinde yaz aylarında en fazla 4 çizgiye çıkmıştı ama bu kez ilk defa 5 çizgiyi...
  6. Y

R25 neden yağ gelmiş olabilir ? (fotoğraflı)

Arkadaşlar tesadüfen motosikletimi örtmeye giderken fark ettim aslında hiç bir sorun hissetmedim ama gidondan (gidonun altındaki somun) yağ gelmiş, acaba aşırı sıcaklardan olmuş olabilir mi ? Çok sert kasise girdiğimi de hatırlamıyorum anlam veremedim. Yaptıracak maddi gücümde yok çok moralim...
  7. Y

Bu neden çıkar ? Normal mi ?

Motor ısınınca bu yukarı kalkıyor. Girişinde yoğun bir yağ var. Vites geçişlerinde bir problem hissetmedim ama arkadaşların böyle bir sorunu yok. Acaba bu neden olabilir. Debriyaj yeri kalkıyor. [/url][/IMG]
  8. Y

Hırsızlarla imtihanım?

Arkadaşlar başlarda normaldir dedim ama sonradan tesadüf olmadığını düşündüm. Benim evim 2. Katta motosikletim ise balkondan görülebilecek şekilde apartman demirlerine zincir ve alarmlı disk kilidi ile kilitli. Bundan 1 hafta önce alarmımın örttüğünü duydum koşarak balkona çıktım. Bir adam...
  9. Y

Gidon yalama oldu ?

Her ay direksiyon da bir boşluk hissediyorum. Servise gidiyorum yaptık diyorlar gerçekten ön frene basınca direksiyonda ki boşluk gidiyor. Sonra bir ay geçtikten sonra yine aynı sorun. Servis her zaman aynısını söylüyor bundan sonra olmaz diyor sonra yine aynısı oluyor. Benim ne yapmam lazım ...
  10. Y

Eldiven almaktan bıktım ? 4 mevsim eldiven ?

Arkadaşlar bu 3. eldivenim her taraftan eldiven çıkıyor almaktan da usandım artık aldığım eldivenlerde her zaman bir yıpranma oluyor. Aldığım eldivenlerde genellikle Scoyco MX49 türevi eldivenler, eldivenler o kadar yıpranmış gözüküyor ki sanki inşaat ustasıyım inşaatlarda kullandım eldivenleri...
  11. Y

Airbag ceket sizce almaya değer mi ?

arkadaşlar hayalimdeki ceketti acaba bu zamana kadar neden böyle bir şey yapmadılar diye düşünüyordum sizce bu ceketi almaya değer mi ? Bu paralar çok uçuk rakamlar ama olası bir kazada etkisi çok büyük olmaz mı bence değer ? https://www.hepsiburada.com/spidi-full-dps-airbag-ceket-p-HBV00000GYV2N
  12. Y

Ampülüm patladı, kaliteli ampül ?

Arkadaşlar nedense bilmiyorum ama r25'lerde kısa farın patlaması herhalde kronik bir sorun hem diğer arkadaşlarımın hemde benim ampülüm patladı youtubeda da bir kaç videoda bu konuya değinmişler zaten sarı farlar çok iyi değildi değiştirmeyi düşünüyordum. her neyse kendime fanlı led ampül...
  13. Y

Gece sürüşüm çok kötü ?

Arkadaşlar gece sürüşlerinde sanki acemi sürücüymüş gibi gündüzden çok farklı bir sürüş gerçekleştiriyorum bu neden böyle oluyor motto akademide eğitim gördüm ama gece sürüşünde ne yapılacağı hakkında çok birşeyden bahsedilmedi. Özellikle arkama araç gelince birde iyice yaklaşınca elim ayağıma...
  14. Y

artık kimse birbirne selam vermiyor ?

Arkadaşlar önceleri her motorcu birbirine selam verirdi ama şimdi küçük motorlar büyükleri tınlamıyor büyüklerde küçük motorları tınlamıyor. Artık bende bundan sonra kimseye selam vermiyorum, bugün yolda iki tane cbf 150 gördüm selam verdim tınlamadılar, sonra r6 gördüm olsun ben yinede selam...
  15. Y

Yağmurdan sonra motora birşey oldu ?

Arkadaşlar Antalyanın yağmuru bilirsiniz çok şiddetli ve uzun sürer ben bu yağmurda eve dönerken baya ıslandım o günden bir gün sonra sabah motosiklet çalışmadı. Bir müddet sonra çalıştı sonra vites geçişleri yapmadan çalışmamaya başladı. Yani motosikleti çalıştırabilmek için vitesi ilk önce...
  16. Y

Abus 345 ile 350 arasında ne fark var ?

Arkadaşlar alarmlı disk kilidi alcam ama 345 olan 400TL 350 olan 500 TL arasında ne fark var sizce 100TL'lik farkı vermeye değer mi ? yada bu fiyatlara başka ne önerirsiniz ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ---------- ikisinin özelliklerine...
  17. Y

Alarmlı kilitler/ hırsızlarla başım dertte ?

Arkadaşlar bu sabah erken saatlerde motosikletimi çalmaya çalıştılar, uyanık olduğum için koştum arkalarından ama yetişemedim. 50 TL'ye aldığım bir alarmlı disk kilidi vardı ama eğer uyanık olmasaydım ne kadar dayanırdı bilmiyorum tek iyi yanı alarmının kuvvetli çalması oldu. Şimdi daha iyi bir...
  18. Y

Performans yağı/ normal yağ ?

Arkadaşlar yazın yamalubenin 4r yazan performans yağını koyacaklardı ben düz mantıkla nasıl pist için yapılmış lastikler çabuk bitiyorsa, şehir içinde çok gerekli olmayacağını düşündüğüm için ve acaba çabuk mu biter hemen değiştirmem gerekir mi diye kuşkularım olduğu için normal yağdan...
  19. Y

Cinnet geçircektim ?

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, ilk önce merhaba diyeyim. Ben üç senedir motosiklet kullanıyorum ama işlerim dolayısıyla giremiyorum bu tür forum sitelerine. Her türlü eleştiriye açığım eğer hatam varsa söyletin ders çıkartayım. Ben motosiklet ve araba kullanırken son derece sakin, sabırlı...

Yeni mesajlar