Motosiklet garaja nasıl kaldırılmalı ?

Arkadaşlar bir aylığına şehir dışına çıktım, motosikleti hiç hava girmeyen garaja koydum. Hava çok nemli ve sıcak olduğu için acaba aküyü sökmem gerekiyor muydu, akü biter mi acaba diye düşünmeye başladım. Garajın camlarını da açmayı unuttum hiç hava girmediği için ne biliyim nemden akü de oksitlenme falan yapar mı ? Bilen abilerim ve kardeşlerim cevap verirse çok sevinirim geldiğim yerde oksitlenme olur mu diye çok üzülüyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosiklet çalışmıyorken bile aküden yiyen alarm,gps takip, immo gibi birşey varsa akünüz bir ihtimal 1 ayda bitebilir. Yoksa bunlar muhtemelen birşey olmaz gibime geliyor.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Akü kutup başını sök sonra benim gibi vurdurursun :D Başka bir şeye gerek yok. Çıkınca da bi lastiklere hava vurursun bitti gitti.

Lastiklerin zemin ile olan bağlantısını bence kes lastiğin yeniyse ya da düzgün bir lastik varsa üzerinde yazık olsun istemeyiz..Tahta kauçuk vb bir şey olabilir ya da mika gibi..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Canım kardeşim,
akü biter ve oksitlenir dersek geri mi döneceksin?
Herşeyi de kafanıza takmayın.
Bu hayat böyle geçmez.
Akü bittiyse doldurursun, oksitlendiyse temizlersin, olmadı hem aküyü hem kutup başlarını değiştirirsin.
Hayatınızı arabeske bağlamayın gözünüzü seveyim!:wiinkk:

Canım kardeşim,
akü biter ve oksitlenir dersek geri mi döneceksin?
Herşeyi de kafanıza takmayın.
Bu hayat böyle geçmez.
Akü bittiyse doldurursun, oksitlendiyse temizlersin, olmadı hem aküyü hem kutup başlarını değiştirirsin.
Hayatınızı arabeske bağlamayın gözünüzü seveyim!:wiinkk:

Teşekkür ederim, haklısınız rahatladım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar